Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ukupno 18 ali sutra puštaju 4
Meni pise 2 ako je verovati TVST

65504ebc9a417516e8e56e55c9c46f39.jpg

Beyond Genius Lies Insanity

I na sickrage-u i na epguides takodje stoji da samo 2 izlaze.
http://epguides.com/TwinPeaks/

Prve dve, druge dve i poslednje dve izlaze u paru (bez rime molicu), a ostale jedna nedeljno.

Ovo nema sanse da se binguje bindzuje kako vec, glavu na panj dajem ako ne budem krizirao vec u cetvrtak svake nedelje, teska je ovo droga.

Poslednja izmena:
Slicna je prica, isto nadju na mostu prepolovljenu zenu, i onda sledi prica. Inace ima malo razlike, ali to je to. Ja sam odusevljen Americkom verzijom, dok sam Bron/Broen pokusavao 3 puta da gledam i nikako mi neje poslo za rukom da pogledam prve 2 epizode.

Bron/Broen

Upravo sam zavrsio drugu sezonu ovog remek dela,udjem da kazem par reci i vidim pominje se bas par postova iznad. I quotovao sam te jer isto par godina nisam mogao da prelomim preko druge epizode. Onda reko aj da odgledam jer stalno vidjam da je bas hvale. Veruj mi,gledaj.

Ljudi ,jos sam pod utiskom zavezao sam dve sezone za 3 dana i ono kad su ti likovi i prica non stop u glavi,ne mozes da stanes da gledas,sad me jos oduva ova poslednja epizoda druge sezone. Mozda se utisci slegnu,ali za sad sam oduvan serijom,nenormalno dobro!
Atmosfera,gluma,ono dvoje,opasno glume,radnja se tako dobro razvija...drzi paznju, drugu sezonu nisam mogao da stanem da gledam.
Nisam nikad verovao da zenski lik mogu toliko da zagotivim ali mi je Saga u top pet likova iz serija,carica [emoji2] u nekim komedijma se nisam toliko smejao koliko sam na neke njene dijaloge i reakcije.

I ova poslednja epizoda druge sezone,koji rolerkoster ***,sta su sve strpali u epizodu,a opet je vrh sve teklo,nije ono na silu nabacano.

9/10 od mene,posto mi je The Wire bio 10/10,ovde ipak ima truncica nekog klisea kod sporednih likova,ali to je vise traženje dlake u jajetu,moram nesto ***.

Kome su dosadili američki klisei u detektivskim trilerima ovo je za njega.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pogledao Master of None prvu epizodu, malo mi transferuje blam gluma od ovog Ansarija, jel to tako stalno ili samo u pocetku?

Bron/Broen

Upravo sam zavrsio drugu sezonu ovog remek dela,udjem da kazem par reci i vidim pominje se bas par postova iznad. I quotovao sam te jer isto par godina nisam mogao da prelomim preko druge epizode. Onda reko aj da odgledam jer stalno vidjam da je bas hvale. Veruj mi,gledaj.

Ljudi ,jos sam pod utiskom zavezao sam dve sezone za 3 dana i ono kad su ti likovi i prica non stop u glavi,ne mozes da stanes da gledas,sad me jos oduva ova poslednja epizoda druge sezone. Mozda se utisci slegnu,ali za sad sam oduvan serijom,nenormalno dobro!
Atmosfera,gluma,ono dvoje,opasno glume,radnja se tako dobro razvija...drzi paznju, drugu sezonu nisam mogao da stanem da gledam.
Nisam nikad verovao da zenski lik mogu toliko da zagotivim ali mi je Saga u top pet likova iz serija,carica [emoji2] u nekim komedijma se nisam toliko smejao koliko sam na neke njene dijaloge i reakcije.

I ova poslednja epizoda druge sezone,koji rolerkoster ***,sta su sve strpali u epizodu,a opet je vrh sve teklo,nije ono na silu nabacano.

9/10 od mene,posto mi je The Wire bio 10/10,ovde ipak ima truncica nekog klisea kod sporednih likova,ali to je vise traženje dlake u jajetu,moram nesto ***.

Hvala na savetu, pokusat cu ponovo.

Dacu sansu jos jednu dve epizode, pored njegove neprijatne glume cela epizoda mi je delovala kao neki jako amaterski pokusaj Louie-a..
Ja pogledao dve epizode i treću sam batalio na pola. Delete.
Aj što mi nije smešno uopšte, nego me iritiraju glumci.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Au ovaj Les Revenants sto mi preporuci umart je fantastican!

Au ovaj Les Revenants sto mi preporuci umart je fantastican!

Jeste, Les Revenants odlicna francuska serija. Vizualno extra odradjena i cela ta spooky atmosfera u tom gradicu u planini, muzika, ... Ameri su uradili remake (The Returned). Nakon odgledanog francuskog originala, pustio samo prvu epizodu americke i batalio, iako je radnja maltene jedan na jedan preslikana, ne može ni da primirise ovoj francuskoj.

Ja sam gledao samo prvu sezonu. Da li je druga na istom nivou?

Ja to pogledao dve epizode i batalio...za moj ukus presporo

Beyond Genius Lies Insanity

Bron/Broen

Ja sam 2 sezonu zavrsio pre 2 nedelje i zao mi da pocnem 3 sezonu. Sve lupam sam sebi ceznju... fantasticna serija. Jos pogotovo sto sam vec istripovao da je 3 sezona najbolja :)

Upravo odgledao drugu sezonu Fargo u cugu. Odlicno 9/10, verovatno bolje od prve sezone.

Inace obozavam Cohen bracu i original film, tako da kad je prva izasla bio sam skeptican, ali ovo za sada je stvarno kvalitetno.

tumblr_nw52vgYiIN1rz6w0do1_500.gif

Poslednja izmena:
Okay then. Ne znam sto me toliko razocarala prva ep od trece sezone.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Zašto nigde nema prevoda za sezonu 4 Line of Duty iz 2012?

The 100 ooodlicna epizoda. Finale ce prema sneak peakovima biti fenomanalno.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Upravo završio Billions drugu sezonu,kvalitet na nivou prve sezone,predposlednja epizoda zlatna žaba masterpiece!
Osećam da će tek treća sezona da bude explozija između glavnih rivala.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Haha takodje. Predobra serija.

Sa druge strane American Gods ima odlicnu premisu, ali me je serija toliko smorila sa ove cetiri epizode da mislim da je ipak necu nastaviti.
Tako me je isto smorio Westworld, koji je itekako imao bolji pacing, ali kada me jednom nesto smori retko mu pruzam drugu priliku. I Westworld ostade na trecoj ili cetvrtoj epizodi.

Poslednja izmena:
Jeste, Les Revenants odlicna francuska serija. Vizualno extra odradjena i cela ta spooky atmosfera u tom gradicu u planini, muzika, ... Ameri su uradili remake (The Returned). Nakon odgledanog francuskog originala, pustio samo prvu epizodu americke i batalio, iako je radnja maltene jedan na jedan preslikana, ne može ni da primirise ovoj francuskoj.

Ne delimo svi mišljenje, meni je Les Revenants na vrhu liste besmislenih serija. Ukusi...

^^ nemoj dalje sebe da mucis ako ne ide. Obe su fenomenalne serije ali izgleda da se mediokriteti uglavnom lakse provlace za gledanje zbog boljeg pacinga...

Ah da, takodje preporucujem da preskocis i The Expanse, cela prva sezona je uvod za drugu a u njoj ti tek nece biti jasno jer ce se stvari zakuvati sa trecom sezonom (a planiraju jos par sezona preko pa ti sad vidi).

Nema potrebe biti mazohista posebno ako su ukusi razliciti.

Probao Flash/Gotham/Arrow/LC/IF/JJ/AoS i ostale limunadice i meni to nikako ne ide.. Hbg jednostavno mi se ne dize na te "pokidao" i "objasnio" serije. Hbg, ukusi su razliciti...

Odlicna prva epizoda Les Revenants, jeza neka sve vreme.. bas obecava.

Uh, uh....suzdržavam se...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno