Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije predrasuda, bas rekoh da mi je Allo i Yes (P)M dobar. Ali previse sam probao UK serija i ne gledaju mi se uopste, tako da je generalno (ali ne i kompletno) tako.

Njihove (UK) topical i panel comedy, i nastupe pak obozavam :)
Mock the Week, 8 out of 10 cats, Would I lie to you (i US i UK varijanta, mada nema razlika isti su likovi :)), Have I got news for you...
ali serije vrrrrrrlo retko.

Da je predrasuda, ne bi ni probao nove.

Arrow odličan.

KONAČNO

DEATHSTROKE IS BACK!!!!!!

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Dobro, uvek sam se pitao ko su ljudi kojima se dopadaju "komedije" sa David Spadeom. U stvari, prvo sam se pitao da li uopšte postoje takvi, ali eto sada znam da se nađe i neko takav...
Ostaje još dilema da li ima i nekog ko voli "humor" Adama Sandlera, mada kad vidiš da su oni više puta glumili zajedno izgleda da se odgovor sam nameće...

Haha upravo, sta vise, ja od nijedne americke komedije bio to film ili serija ne ocekujem da ce mi biti smesni. Retko kad se iznenadim. Ne volim taj americki tip politicki korektnog humora, pa cak i kad negde neko dodje u situaciju da uradi nesto nemoralno, ipak na kraju preovlada moral i te americke prave vrednosti, porodica, prijateljstvo... Niko nikoga ne za...be onako bas. Znam da se mnogi ce nece sloziti, ali meni su toliko hvaljeni Friendsi npr dosadni i meeeh, pa cak i Charlie Sheen koji je u Dva i po muskarca kao karatkter koga kao zabole za sve, kao nemoralan, neodgovoran ipak nikad nece na kraju uraditi neku neocekivanu krajnost, buda la shtinu, bolestinu :D sl, a koju ne bi mogla da gledaju deca od 14 godina. Zato voli britanski humor koji je cesto bez kocnica i dlake na jeziku, prljav i sto najvise volim - crni humor. Kao u Absolutely Fabulous, Men Behaving Badly, Coupling itd. Npr od retkih americkih komedija-serija, svidela mi se Weeds koja ima taj "pomeren" humor koji volim.

Nacrniste pb ... [emoji3]
Sta se ocekivali ? I sta fali
Ocekivao nisam mnogo...i to jos od trece sezone.

A fali mu npr bolja prica,ako se vratis unazad imas moju poruku gde sam u drugoj epizodi "provalio" zaplet..

Fali mu bolja rezija jer su neke scene urnebesno smesne za gledanje...kao npr kada trojica terorista ispucaju 90+ metaka iz AK47 u zadnji deo dzipa a vidi se samo jedna-dve rupe na staklu.

Fali mu bolja gluma jer je na momente gluma toliko ocajna i reakcije i dijalozi toliko izvestaceni da je mene koji gledam sramota...

On the positive side lepo je sto je stara ekipa na okupu a pogotovo T Bag. Taj covek ostao isti sa glumom i onda na pocetku i sada. Jedina stvar koja se nije promenila u PB je T Bag

Beyond Genius Lies Insanity

Vraćah se...

Čak si u jednom postu donekle prihvatio priču.

Ne nadjoh gde si napisao ko je Posejdon :)

Za nju se slažem

Inbar_Lavi.jpg

Vraćah se...

Čak si u jednom postu donekle prihvatio priču.

Ne nadjoh gde si napisao ko je Posejdon :)

Za nju se slažem

Za Posejdona nisam napisao napisao sam bio da
Michael radi za CIAu tj da je Ramal bio CIAin koga je Michael trebao da izvadi iz zatvora
a priču nikada nisam prihvatio samo sam napisao da je "onako"...ako me sećanje služi :)

Posle se već nisam mnogo ni udubljivao u seriju jer mi je smetalo dosta toga pa sam je gledao onako ofrlje...kao što rekoh zbog nostalgije

Napokon zavrsio mucenje sa Iron Fist-om.Gluma glavnog lika je OCAJNA, ne znam gde su ga nasli, ali ovo je stvarno bilo na nivou amatera. Takodje scene borbi su isto smesne, ali hajde, da to nekako i progutam. Nisam mogao da docekam da odgledam poslednju epizodu.

Scena je smesna, nije to nego je skoro sve katastrofa, gluma, totalno random desavanja, uzas dijalozi, "Shadow moon" se lik zove.. Nemam pojma, gutate sve ***, samo da se nesto pomera po ekranu, dovoljno vam :)
Kako ovakva prva epizoda uopste prodje kroz neki 'ziri' koji odlucuje hoce se ovo dalje snimati..
Kao što sam i rekao, mali je broj poznavalaca lika i dela Neila Gaimana, a još manji onih koji ga gotive :D Mahom tvrde da je komplikovan pisac, ali meni je ok, čitao sam njegove knjige i svidele su mi se i zato i mislim da je serija dobro uradjena, barem ove prve tri epizode. Ali svako ima svoj ukus, naravno. Verujem da je nekome ko nije već upoznat sa ovom knjigom, konkretno, serija konfuzna i nerazumljiva. Ima toliko jednostavnijih serija za gledanje, hvala Bogu.
Prison Break, kad počne špica, podseća me na one turske / indijske serije od 2000 epizoda... a kad se setim prve sezone eeee :D
Sent from my SM-N9006 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja nisam citao knjigu ipak uzivam u AG-u, nista mi ne smeta sto ne znam tematiku, niti cu da citam o tome. Gledam i pustim da me iznenade, ako se negativno iznenadim samo zabatalim, ali cisto sumnjam...bas mi prija psihoticnost serije

Ako moram citati knjigu dok gledam seriju da bih "imao pun dozivljaj" onda je serija lose uradjena. Ne govorim to za AG jer nisam ni gledao vec uopsteno.

Završio Criminal Minds...daleko je to od one serije kakva je nekada bila...mnogo se oseća
nedostatak Gibsona i Moora,iako ja Moora nikada nešto preterano nisam "voleo" davao je seriji neki određeni pečat.

Što se tiče ovog zapleta oko Reida
šta znam...i to mi deluje tj delovalo mi je nekako mlako i neubedljivo....razvučeno...cenim da im je davno ponestalo ideja pa su onda to kao ubacili da bude zanimljivo mada meni je više bilo dosadno...čak i "rasplet" na kraju mi se nije svideo ni malo

Šta će strpati u 13 sezonu bog zna....serija je postala bezidejna odavno...

Brate, koliko ti serija gledas ? :D

Koliko sam video trebali bi sve epizode da izbace gotovo istovremeno, tačnije u tri dana (19-21. maja) ...
Juče su već izašle prve četiri epizode.

Brate, koliko ti serija gledas ? :D

Neke su na pauzi,neke privodim kraju ali bi trebalo da je ovo:

Blacklist (2 epizode do kraja mi ostale)
Sense8
Supernatural
Brickleberry (3 epizode do kraja)
Seinfeld (10 tak epizoda do kraja)
Fortitude
House Of Cards (tek na prvoj sezoni)
Leftovers
Fargo
Rick and Morty
Thats 70s Show
Prison Break
GoT
South Park
Mr Robot
Gommorah
Stranger Things
Bron/Broen
Criminal Minds
Štreberi
Bad Education
BLack Mirror
American Horror Story
Homeland (gledao do ove sezone,ne verujem da ću gledati ubuduće)
Sherlock
Luther
Narcos
Last Ship
The OA
Z Nation
Vikings
Westworld

To je valjda to od trenutno aktuelnih,dosta kratkih serija ima (od po ~25tak minuta)

Dodaću Twin Peaks,The Mist kada krenu i planiram Colony u nekoj budućnosti da gledam.

Imam fleksibilno radno vreme,kombinujem smene,redovno radno vreme,dodatni posao i sl ali se uvek nađe vreme za 2-3 epizode u toku dana,noći i sl :d
I ne nisam obezbeđenje...ima i drugih poslova koji se rade po smenama :d

Poslednja izmena:
Svaki ti čast na ovome...Ja 2 serije ne stižem da ispratim,pogotovo u ovom prolećnom-letnjem vremenu. Meni dnevno uvek fali po 2-3h, ne stižem da se naspavam.

Poslednja izmena:
Ja odavno ne znam šta znači dobro se naspavati...8 godina radim po smenama i po nekim kombinacijama tako da mi je ciklus spavanja odavno poremećen a verovatno i ja sa njim :d mada nemam ženu i decu pa i tu mogu malo lufta da uhvatim a devojka kada mi dosadi otkačim je :d

Inače nisam ranije toliko gledao serije....više filmove,međutim kako se kvalitet filmova srozao prebacio sam se na serije...a sada leti više volim da se družim sa knjigama i da visim napolju nego da sedim uz TV...

Upravo tako, deca i obaveze oko njih oduzimanju taj višak vremena. Jedino nocu kada je sve mirno može se lepo odgledati nešto i to se opet žrtvuje spavanje ali ***.
Ja isto ako stignem epizodu dnevno i to ne znam sta bih prvo odgledao.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Mi dok spremimo ovog našeg antihrista pred spavanje (kupanje etc) i dok ga uspavamo izgubim i snagu i volju da odgledam neku epizodu, tim pre što on neće da zaspi pre pola dvanaest. Pa još kad sutra nije vikend nego se ustaje rano za posao... Mada ni vikend više nije garancija odmora noću i dužeg spavanja...

... He, onda ja i imam sreće... Klinac uglavnom do 9 već zaspi, pogotovo radnim danom pošto i on ustaje ujutro sa nama u 6 tako da uhvatim naveče sat do dva za pogledati nešto...
Elem, gleda li iko Dark Matter? Sinoć završio drugu sezonu... Onako, kao drugoligaš u odnosu na Expanse na primer...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da a ono kad "udješ u sezonu" i ostalo ti dve tri epizode do kraja navučen do bola a klinac neće da zaspi. Naostris se nervozom da ti posle presedne gledanje. Ja sam odlucio da vise san nikaoo ne zrtvuje. Ako zaspe na vreme odgledam 1 eventualno 2 epizode ako ne i ja na kunt kad zaspe. San je nezamenljiv.

Ja trenutno gledam Henri opasnost, Bela i buldozi i sl.:) Sa troje male dece mi je premija da odgledam neki film ili seriju.

Kazite mi amerska verzija Bridge ima li veze sa skandinavskom Bron/Broen?? Potpuno druge price valjda?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Slicna je prica, isto nadju na mostu prepolovljenu zenu, i onda sledi prica. Inace ima malo razlike, ali to je to. Ja sam odusevljen Americkom verzijom, dok sam Bron/Broen pokusavao 3 puta da gledam i nikako mi neje poslo za rukom da pogledam prve 2 epizode.

^ Ja mislim da ću sačekati celu sezonu.
Osim ako radoznalost ne pobedi ali pored Lefotversa i Farga teško :D

12 marmuna poco opet.
4 epizode danas, 3 sutra i 3 u ponedeljak. lagani binge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno