NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
Prison Break....vuče me nostalgija da ga gledam ali ova poslednja epizoda je
kill it
Procesljaj moje poruke u ovom threadu, vecina ih je predlog sitcoma i uopste komedija 🙂 Pitanje je da li zelis nesto starije ili novije.
Starije:
Cheers, Fraiser, Dave's World, The Nanny, Night Court, WKRP in Cincinnati (ovo je bas spor sitkom nekako, bas je za pustanje u pozadini vise), Murphy Brown (malo preozbiljna, za ocekivati od Candice 🙂), Becker, Veronica's Closet, Friends.
Srednje:
Less than Perfect, 8 Simple Rules, Will and Grace, Dharma and Greg, Caroline in the City, 2 guys and a girl, Suddenly Susan, Just shoot me, My wife and kids.
UK: My family, Allo-allo, Yes Minister, Yes Prime Minister.
Novije:
TBBT, Rules of Engagement, The Exes, 2.5 coveka 😛
hmm, ima jos nesto, ali ne mogu da se setim trenutno!
Po godinama ce izgledati da sam malo mesao, ali nisam stavljao po godinama, vec po tipu humora, kako se po dobima kretao. (Friends su noviji od dosta njih, ali je humor manje napadan po meni, serije "srednjeg" doba su napadnije i vise vredjaju)
Jab` tu jos dodao nekoliko britanskih starijih komedija kao sto su:
The couplings
Men Behaving Badly
The Worst Week of My Life
I jednu americku:
Seinfeld
Budimo. Pokazi da nije kako sam ja rekao 🙂Mhhhm, naročito recimo pored Rules of engagement koja je vrhunski primer ultrakvalitetne komedije... Ili Just shoot me...
OK, razumem i da se takve "komedije" nekome sviđaju ali ipak budimo realni...
Stvar ukusa. Ne smatram ja Spade-a ikakvim genijalcem, ali me vise nasmeje Just shoot me i Rules of Engagement (realno, ne zbog Spade-a, mene vise nasmeju Nina iz JSM i Patrick Warburton sa "fak off" stilom 🙂). Tako da to nije uopste Spade-ova komedija 🙂*** meni lično su ove dve serije u odnosu na Coupling ko du*e i oko pri čemu su Coupling oko...
Još uvek pamtim neke fore iz Coupling dok usiljenom humoru Spadea & Co. ne znam jesam li se jednom nasmejao za ono vreme što sam dao fore da me nasmeje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari