Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prison Break....vuče me nostalgija da ga gledam ali ova poslednja epizoda je

giphy.gif

Dobar spojler, eto jos jednog razloga da ne pokušam novi PB.
Inače gleda li neko The Son i Genius? Meni odlične obe.

Sent from my D6603 using Tapatalk

TozaBG - ja sam bio ubedjen da je finale sa Hive-om i Linkolnom bilo najbolje u tom trenutku, ovo finale je jos bolje. Stvarno serija koja je sve bolja i bolja kako ide. Kak je fenomenalno sto obracaju paznju na sve stvari koje su do sad imali u seriji nisu zaboravni kao CW producenti.

E da, glavni producent SHIELD-a je rekao da je ostavio veliki easter egg u finalu i fanovi su zapravo pronasli (zardjali R2D2 leti sa debris-om u prozoru koji gleda Coulson ali se jedva vidi i to samo na 1080p verziji) pa se ispostavilo da nije samo to i da ima jos jedno (za sad i dalje misterija)

Prokleti PB. Sad pogledao poslednju izaslu.
Odgledacu jos te dve kad sam vec gledao ovih 7, ali bolje da nisam ni pocinjao ovu sezonu.

Bataljujem i Designated Survivor....tolerisao sam glupost i *****izam u seriji ali ne mogu više...čak ni Maggie Q ne može više da izvuče seriju koja se pretvorila u neku retardiranu verziju HoC-a.....ovaj Kiefer da je nastavio da snima 24 bio bi obezbeđen do kraja života a ne ovo go*no od serije...

Znači stvarno više nemam živaca za krš serije...

Odgledao rusku seriju Brigada (2002), fantasticna je! Bas ostavlja jak utisak i daleko je bolja od ovih novopecenih americkih serija.

Preporuka ko nije gledao! 🙂

9/10

Sent from my iPad using Tapatalk

Procesljaj moje poruke u ovom threadu, vecina ih je predlog sitcoma i uopste komedija 🙂 Pitanje je da li zelis nesto starije ili novije.

Starije:
Cheers, Fraiser, Dave's World, The Nanny, Night Court, WKRP in Cincinnati (ovo je bas spor sitkom nekako, bas je za pustanje u pozadini vise), Murphy Brown (malo preozbiljna, za ocekivati od Candice 🙂), Becker, Veronica's Closet, Friends.

Srednje:
Less than Perfect, 8 Simple Rules, Will and Grace, Dharma and Greg, Caroline in the City, 2 guys and a girl, Suddenly Susan, Just shoot me, My wife and kids.
UK: My family, Allo-allo, Yes Minister, Yes Prime Minister.

Novije:
TBBT, Rules of Engagement, The Exes, 2.5 coveka 😛
hmm, ima jos nesto, ali ne mogu da se setim trenutno!

Po godinama ce izgledati da sam malo mesao, ali nisam stavljao po godinama, vec po tipu humora, kako se po dobima kretao. (Friends su noviji od dosta njih, ali je humor manje napadan po meni, serije "srednjeg" doba su napadnije i vise vredjaju)

Jab` tu jos dodao nekoliko britanskih starijih komedija kao sto su:

The couplings
http://www.imdb.com/title/tt0237123/

Men Behaving Badly
http://www.imdb.com/title/tt0101143/

The Worst Week of My Life
http://www.imdb.com/title/tt0401995/

I jednu americku:
Seinfeld
najvise zbog dva pacijenta u njoj, a to su Dzordz i Krejmor, sam Seinfeld je los u glumi ne moze da obuzda smeh tokom snimanja, vidi mu se na licu skoro stalno.
http://www.imdb.com/title/tt0098904/

Poslednja izmena:
Blindspot eksplozivan kraj, objašnjava dosta i daje prostora za treću sezonu. Zadovoljan.

Sent from my D6603 using Tapatalk

22.5. krece Twin Peaks nastavak nakon puno godina

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nacrniste pb ... [emoji3]
Sta se ocekivali ? I sta fali

ja PB nisam izdrzao ni 2.sezonu a ne da se mucim sa novom...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jab` tu jos dodao nekoliko britanskih starijih komedija kao sto su:
The couplings
Men Behaving Badly
The Worst Week of My Life
I jednu americku:
Seinfeld

Nije to isti tip humora uopste, meni nijedna od tih nije nesto. Seinfelda uopste ne volim.
Coupling moze proci. TWWomL ne znam kakva je, nisam gledao.

BTW, da li samo meni deo zadnje sece u Flashu podseca na Archona iz Starcrafta? 😀

"Coupling moze proci"

Steve-Carell-Facepalm.gif

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Naspram komedija koje sam pomenuo, generalno da, on je u rangu "moze proci".

Mhhhm, naročito recimo pored Rules of engagement koja je vrhunski primer ultrakvalitetne komedije... Ili Just shoot me...

OK, razumem i da se takve "komedije" nekome sviđaju ali ipak budimo realni...

A dobro sad ukusi su razliciti i svaka komedija ima svoju publiku.
Ja recimo organski ne mogu da podnesem onu glumicu iz The Nanny i taj njen smeh.

Meni su sve serije/filmovi smjesnije od ovih sto se svrstavaju pod zanr "komedija".

Mhhhm, naročito recimo pored Rules of engagement koja je vrhunski primer ultrakvalitetne komedije... Ili Just shoot me...
OK, razumem i da se takve "komedije" nekome sviđaju ali ipak budimo realni...
Budimo. Pokazi da nije kako sam ja rekao 🙂

I mene nervira onaj "smeh" Frenin, ali je serija bolja komedija od Coupling po meni.

Dobro, uvek sam se pitao ko su ljudi kojima se dopadaju "komedije" sa David Spadeom. U stvari, prvo sam se pitao da li uopšte postoje takvi, ali eto sada znam da se nađe i neko takav...
Ostaje još dilema da li ima i nekog ko voli "humor" Adama Sandlera, mada kad vidiš da su oni više puta glumili zajedno izgleda da se odgovor sam nameće...

Nesto si suzio previse pogled.

Mada se za Sandlera slazem.

*** meni lično su ove dve serije u odnosu na Coupling ko du*e i oko pri čemu su Coupling oko...

Još uvek pamtim neke fore iz Coupling dok usiljenom humoru Spadea & Co. ne znam jesam li se jednom nasmejao za ono vreme što sam dao fore da me nasmeje.

Coupling kida!

A to sto se pitas za Sendlera i Spejda, ja se tek pitam za Rob Snajdera...

Poslednja izmena:
Od svih pobrojanih humoristickih jedino je Men behaving badly dobra serija, ostalo je djubar u kome ne bih znao gde je scenarista planirao da poentira - da nema nasnimljenog smeha.

*** meni lično su ove dve serije u odnosu na Coupling ko du*e i oko pri čemu su Coupling oko...
Još uvek pamtim neke fore iz Coupling dok usiljenom humoru Spadea & Co. ne znam jesam li se jednom nasmejao za ono vreme što sam dao fore da me nasmeje.
Stvar ukusa. Ne smatram ja Spade-a ikakvim genijalcem, ali me vise nasmeje Just shoot me i Rules of Engagement (realno, ne zbog Spade-a, mene vise nasmeju Nina iz JSM i Patrick Warburton sa "fak off" stilom 🙂). Tako da to nije uopste Spade-ova komedija 🙂

Ja ne volim inace UK humor. Niti onaj americki gde se sve nesto forsira kroz seriju (lobiranje bilo kog tipa, ukljucujuci i stvari sa kojima se slazem).
Necu da mi komedija prica sta je bolje, da razmislja o "razvoju likova" ili slicno. Hocu da ostane na onome sta je bila. Ima drugih stvari gde se "pondering about the meaning of shite" 🙂

Zato mi se i svidja humor Jay Leno-a. Nikada nisam dobio utisak da je na nekoj strani, da ista propagira, ili da ikoga namerno zeza (osim glupih kriminalaca 😛). I Dara O' Briain.

Poslednja izmena:
Ti ideš sa predrasudom "ne volim UK humor", ja gledam šta je smešno - a te dve serije jednostavno nisu jer mi je humor veštački i usiljen. Plus, čak i da mi je smešno Spade jednostavno svojom pojavom daje dodatnu minus dimenziju seriji(ama).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno