I tako je besmisleno gledati filmove u očajnoj Sky UK SD rezoluciji.![]()
Meni taj plugin nikad nije radio kako treba tj znao je cesto da obori box. Imas subsupport ja sam uglavnjom njega koristio, nema toliko opcija kao Damirov ali sasvim pristojno obavlja posao.Jel vam radi Ddamir subtitle player i koju verziju koristite, meni na db800 hd nesto se poremetilo i ne radi kao pre
Sada nema ni te ocajne SD rezolucije
Mada meni nije bas toliko smetalo (tv 48"), gledao sam povremeno njihove filmske kanale a svidjalo mi se sto ima titl na engleskom.
Da, i ja volim taj titl za gledaoce sa oštećenim sluhom.Sada nema ni te ocajne SD rezolucije
Mada meni nije bas toliko smetalo (tv 48"), gledao sam povremeno njihove filmske kanale a svidjalo mi se sto ima titl na engleskom.
Na pojedinim kanalima (hbo,cinemax na 16e; bein sports na 19.2e) imam smetnje tipa distorzije zvuka, nema slike, povremeno se pojavi samo titl. Od opreme imam alu antenu 1.25, štapni motor, lnb inverto black ultra high gain 0.2db, kabl do pozicionera oko 30m, pozicioner gbox v3000, risiver amiko 8260+. Više puta sam proveravao kablove i konektore, štelovao antenu (hvatam sve od 39e do 1w). Jedino što je dalo neki pomak je to da kad savijam koaksijalne kablove blizu ulaza/izlaza u/iz pozicionera slika se popravlja ili gubi samo na tim kanalima dok se jačina signala ne menja. Na primer na hbo 1i2 kvalitet signala ne konstantno 90 a nivo (L) 88-89. Nekad svijem kablove, vežem i nemam problem dva dana pa se opet vrati. Šta mislite da bi moglo da bude uzrok ovom problemu?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Druže, ovaj amiko je baš siromašan sa opcijama u odnosu na enigme pa ne verujem da ima to podešavanje..u stvari ja i ne znam šta je to lof. Ako možeš objasni ukratkoFreq 11637 na 16E verovatno.
Baza kao sto je receno cak ne mora da bude ni u tvom stanu.
Na Enigma2 boxovima se to lako sredi dizanjem lof-a napr za 700, ne znam dali tvoj box to moze ako moze resices problem.
meni je istok isto levo,jer svaki tanjir je usmeren u jednom pravcu bilo gde sad meni sve ide kontraPogledajte prilog 230214
nasao sam ovu sliku cak i sa razmakom izmedju satelita
Svima na sjevernoj polulopti planete Zemlje je tako. [emoji4]Meni u podgorici je istok lijevo kad stanem iza antene, zapad desno. Dakle lijevo ide 19.2e, 28e,39e,42e... Desno 19.2 16e, 13e...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari