Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Neocekuj nista, od kad je izasao s8 od onda su digli cenu sa 1din na 12000 uz novu7. Nedaj pare kapitalistima. skupi kes i kupi polovan sa garancijom. Eo ja bi moj prodao ili menjao za s7, nervira me ovaj edge, stalno ga kacim, a i svlaci pantalone

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Moj je u garanciji do 30.09.18. Imas garanciju?

Kod mene katastrofa ne znam šta da radim. Samo odjednom počela da curi baterija. Ima li ko ideju kako da vratim potrošnju u pređašnje stanje?
Inače ne želim da gasim lokaciju i AOD zato što ih koristim a i ranije dok sam ih koristio nije bilo ovakvog curenja.
4eafcddd86b8c7c9f880e6acaec5d9da.jpg
3f1d9837ae928e7e3d8c457d768de0f8.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa tako je i kod mene, sve bilo okej i onda odjednom krenulo da curi.. Ja sam preko odina flesovao australijski, probaj i ti, za sada mi se cini da je okej..

Čekaj. Nema ni tri meseca telefon. Ne želim na svaka dva tri meseca da vraćam na fabrička podešavanja pa sve da podešavam iz početka plus moram do banke po kod za njihovu aplikaciju. Radije ću ga prodati ako se ovo nastavi.

Pa ni moj, ali jednostavno tako je. Neka aplikacija je zakucala i srce bateriju. Probaj da obrises aplikacije pa ih ponovo instaliraj..
Kada pogledas sta god kupis isto ti je. Ja sam bio na p9 pre ovoga upropastili su sjajnu bateriju zadnjim apdejtom. Vidi sa brisanjem nekih app, mozda se stabilizuje sam od sebe..

Neocekuj nista, od kad je izasao s8 od onda su digli cenu sa 1din na 12000 uz novu7. Nedaj pare kapitalistima. skupi kes i kupi polovan sa garancijom. Eo ja bi moj prodao ili menjao za s7, nervira me ovaj edge, stalno ga kacim, a i svlaci pantalone

Cudno mi je,sve ocekujem da ce spustiti cenu uz novu 3/4,ne zele ni oni da im te zalihe ostanu nerasprodate.Za osmicu su samo digli cenu i idu dalje..

Послато са Nexus 5 уз помоћ Тапатока

Čekaj. Nema ni tri meseca telefon. Ne želim na svaka dva tri meseca da vraćam na fabrička podešavanja pa sve da podešavam iz početka plus moram do banke po kod za njihovu aplikaciju. Radije ću ga prodati ako se ovo nastavi.

Naravno da će se nastaviti, samsung je to! Ja kad sam govorio da je od prošlog marta sve krenulo nizbrdo, svi se teše i pokušavaju da opravdaju velike pare što su dali i neće da priznaju isto! Kažu da huavei popravlja bateriju vremenom, probaj da pređeš na p10 ili plus, pojedini su progledali prelaskom sa s7(e) na isti.

Moj je u garanciji do 30.09.18. Imas garanciju?

Naravno da nemam, prvo što uradim kad uzmem android u ruke je rutovanje...samsung pogotovo :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedino bi ga za 6p menjaoo,inace i ja imam nekog draina zadnje vreme [emoji21] nisam koristo taj p disabler pa cu probati

Samo nemojte cesto da azurirate softver, iskljucite azuriranje ako vam sve lepo radi, pa na 4-5 meseci proveriti da li ima nesto novo vredno azuriranja... Slicno je kod svih telefona pa cak i ajfona, gde usporavaju stare uredjaje, ili poprave nesto a drugo se poremeti.. Nista se ne dobija stalnim mesecnim updejtovima samo problemi...
Posle azuriranja nije lose bar obrisati kes memoriju iz recoverija...

Planiram da konačno zamenim ovaj moj S5 za S7 običan. Sad gledam cene za nove i polovne. Zanimljivi su mi ovi polovni iz Apatina za oko 350 evra.
Kako najlakše biti siguran da to nije slučajno neka kradena roba pa da me posle murija cima da vratim?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja sam uzeo od tog coveka iz Apatina. Platio sam 490e (+postarina oko 1000din) S7 Edge kao nov sa sve folijama samo otpakovan. Stvarno covek ispostovao maksimlano nigde nikakvih tragova koriscenja itd. Evo prodje skoro 3 meseca i niko ne kuca na vrata da trazi telefon :D

Polako, ima vremena...

Sumnjam, posto covek ima skoro 2000 pozitivnih ocena i prodaje telefone preko kp vec duze vreme.

Znam da postoji opcija da je telefon otkljucan kad sam naprimer na poslu ili kuci. Ne mogu da nadjem u meniju gde se nalazi. Ajd ako neko zna da napise. Mrzi me svaki put otkljucavati tel

Znam da postoji opcija da je telefon otkljucan kad sam naprimer na poslu ili kuci. Ne mogu da nadjem u meniju gde se nalazi. Ajd ako neko zna da napise. Mrzi me svaki put otkljucavati tel

Kucaj Smart Lock u search.

Odlepio se zvucnik za uvo,klaparau unutra,da li spada to u garanciju? [emoji19] [emoji19]

Samo za Opušteno:D
Poslednji aprilski. Juče do 16:00 napolju, automatika, 4G... Danas kući stigao isto oko 16:00, identično korišćenje bez štednje kuće i danas. Bolja na v7 baterija od v6, obzirom da sam v6 koristio do pre par dana.

Prilozi

• Screenshot_20170517-211352.jpg
    Screenshot_20170517-211352.jpg
    292.9 KB · Pregleda: 133
  • Screenshot_20170517-211406.png
    Screenshot_20170517-211406.png
    63.9 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
Sta ovi ljudi rade pa izvlace 7 sati i preko dana na njemu [emoji16] jedino ako biju po kalkulatoru i prelistavaju tapatalk a kad ga ne koriste sve zivo pogase [emoji12]

Samo pretrazi smart lock se zove.

Evo ja da se javim nije me bilo odavno na ovoj temi najvise zato sto mi je realno posle godinu dana telefon dosadio a i nema se vremena zbog posla.

Pa sad da se javim uzeo sam S8 i prica je slicna kao i kada sam kupovao s7 edge pre godinu dana dok nisam uzeo telefon mislio sam da je isti ko s6 kao ono nema neka razlika. Tek kad sam kupio s7 edge shvatio sam koliko je razlika ustvari ogromna.

Slicna prica i sada mislio sam da je S8 samo ekran promena na taj neki lepsi dizajn. Ali opet sam pogresio. S8 ima dosta promena u odnosu na s7 edge i znatno je bolji telefon.

Meni je iskreno bio dovoljan i samo osecaj u ruci da predjem na s8 ali ima tu jos mnogo toga. Hardwerski ali i softwerski puno nekih malih promena koje puno znace.

Tako da mogu slobdno da kazem da ko je u mogucnosti nece da se pokaje ako predje na s8 stvarno je fenomenalan telefon.
Naravno s7 edge je i dalje vrhunski telefon (kako kazu ovi sa bencha jedan od najbolja tri telefona na trzistu s8 s8+ pa onda s7 edge :) )

Ja sam moj prodao za 370e, tel ima jos godinu dana garancije legalne, ima par udaraca po lajsni ima puno ogrebotinica po ledjima nesto malo i na ekranu jer nikad nije nosen u futroli niti je imao foliju. Sve u svemu posle godinu dana takvog koriscenja telefon se odlicno odrzao.

E sad dal vredi dodati 400e i uzeti s8 iskreno po meni vredi. I svaka preporuka.

Jedina briga mi je bila ta manja baterija ali ona traje duze nego na s7e obicno punim tel svaku noc ali ovaj sam testirao do kraja i evo rezultata:
photo_2017-05-17_23-31-54.jpg
Zab sam da slikam screen on ali je bio oko 5:40h
To je test 3 dana posle kupovine tako da i dalje je bio koriscen bas puno.

Od kad sam prešao na 7.0 (VIP S7, stock, OTE), povremeno mi se dešava da mi kasne notofikacije za Gmail aplikaciju. Nekada stižu normalno, momentalno, a nekada stignu tek kada uključim ekran.

Imam Samsung aktivni Flip Cover i nemam nikakav lock screen. Samo otvorim cover i ekran je otključan.

Stalno su mi uključeni 4G i WiFi, pa nisam siguran da li je do mreže ili je nešto drugo.

Neka ideja kako to da rešim?

Zapravo, da nemam dve bankarske aplikacije, hard reset mi ne bi bio problem. Aplikacije se same opet instaliraju, ja se ulogujem u tih nekoliko aplikacija i vozi. Ali odlazak u banku mi je baš muka.

Pre prelaska na Nugat, imao sam priličan drain. SOT max 4 sata, a desi se i manje. Sa prelaskom na Nugat, SOT mi prilično varira. Uvek je preko 4h, nekada i preko 5.
6+h sam video samo u prvih nekoliko sedmica, dok je telefon bio nov. Uključen location.

Od kad sam prešao na 7.0 (VIP S7, stock, OTE), povremeno mi se dešava da mi kasne notofikacije za Gmail aplikaciju. Nekada stižu normalno, momentalno, a nekada stignu tek kada uključim ekran.

Imam Samsung aktivni Flip Cover i nemam nikakav lock screen. Samo otvorim cover i ekran je otključan.

Stalno su mi uključeni 4G i WiFi, pa nisam siguran da li je do mreže ili je nešto drugo.

Neka ideja kako to da rešim?
Probaj da ugasiš doze za gmail

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Zar ne mogu te bankarske aplikacije titanium backupom da se završe...root podrazumevam u tom slučaju...kao i ivek doduše na androidu.?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja si te bankarske prvo online napravim novi id:pass, screenshotam i onda fr

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk

Sta ovi ljudi rade pa izvlace 7 sati i preko dana na njemu [emoji16] jedino ako biju po kalkulatoru i prelistavaju tapatalk a kad ga ne koriste sve zivo pogase [emoji12]

7 sati displeja ali za 2 dana!

Neka preporuka za zakrivljenu foliju/staklo u BG?

@Ivan
Nesto slicno :D

Elem, imam pitanje.
Nosim fon na more, sluzice mi kao fotoaparat izmedju ostalog. Jel ima neko preporuku da li stavljati kejs, staklo, foliju ? Bojim se da ce ga pesak unistiti..Screenshot_20170518-093427.jpgScreenshot_20170518-093419.png

To je ovo za optimizaciju baterije? Kako se to uopšte ukljucilo za Gmail?
I zašto mi nekad poruke stignu momentalno, a telefon na stolu i ne koristim ga?
Isključio sam, pa pratim.

Vrh Dno