Evo ja da se javim nije me bilo odavno na ovoj temi najvise zato sto mi je realno posle godinu dana telefon dosadio a i nema se vremena zbog posla.
Pa sad da se javim uzeo sam S8 i prica je slicna kao i kada sam kupovao s7 edge pre godinu dana dok nisam uzeo telefon mislio sam da je isti ko s6 kao ono nema neka razlika. Tek kad sam kupio s7 edge shvatio sam koliko je razlika ustvari ogromna.
Slicna prica i sada mislio sam da je S8 samo ekran promena na taj neki lepsi dizajn. Ali opet sam pogresio. S8 ima dosta promena u odnosu na s7 edge i znatno je bolji telefon.
Meni je iskreno bio dovoljan i samo osecaj u ruci da predjem na s8 ali ima tu jos mnogo toga. Hardwerski ali i softwerski puno nekih malih promena koje puno znace.
Tako da mogu slobdno da kazem da ko je u mogucnosti nece da se pokaje ako predje na s8 stvarno je fenomenalan telefon.
Naravno s7 edge je i dalje vrhunski telefon (kako kazu ovi sa bencha jedan od najbolja tri telefona na trzistu s8 s8+ pa onda s7 edge

)
Ja sam moj prodao za 370e, tel ima jos godinu dana garancije legalne, ima par udaraca po lajsni ima puno ogrebotinica po ledjima nesto malo i na ekranu jer nikad nije nosen u futroli niti je imao foliju. Sve u svemu posle godinu dana takvog koriscenja telefon se odlicno odrzao.
E sad dal vredi dodati 400e i uzeti s8 iskreno po meni vredi. I svaka preporuka.
Jedina briga mi je bila ta manja baterija ali ona traje duze nego na s7e obicno punim tel svaku noc ali ovaj sam testirao do kraja i evo rezultata:

Zab sam da slikam screen on ali je bio oko 5:40h
To je test 3 dana posle kupovine tako da i dalje je bio koriscen bas puno.