Šta je novo?

Kopernikus internet provajder i kablovska televizija

Auhhh,mi kao da ne pričamo isti jezik.U sigurnosnim podešavanjima se ništa ne bira već se samo podešavaju šifre za wifi,posebno za svaku frekvenciju.Da li će ruter raditi na obe frekvencije podešavaš u band mode uključenjem Concurrent moda.U Bacis možeš promeniti imena mreža posebno za svaku frekvenciju,dodati gost mrežu...

Evo iz podesavanja rutera
da8d33f6ea8049797c809cab50539f7d.jpg

Sent from my Honor 8 Lite using Tapatalk

Kao što reče Velja, u security su ti samo podešavanja sigurnosti (šifre). Možeš da izabereš drugačije ime i drugačiju šifru za 2.4 i 5.
U Home / Gateway / Wireless / Band Mode izabereš Concurrent da šalje i na 2.4 i 5, a onda na toj tvojoj slici možeš da biraš 2.4 i staviš šifru za 2.4, pa izabereš 5 i staviš šifru za 5 (može biti različito). Probaj da im daš drugačija imena pa vidi koji ti je vidljiv... ako nije vidljiv ovaj od 5 onda telefon ne podržava (ili vidi u advanced podešavanjima WiFi ako može tamo nešto da se čačka). Nemam Android pa ne mogu da proverim.
Upravo sam probao kod sebe - isto CBN sa Concurrent i vidljiv mi je 5GHz na telefonu, nije na laptopu = očajan laptop. :D

Sorry!
Da, u pravu ste, moj telefon ne podrzava 5.
Laptop ima i osetno brze surfuje.

Ja bio danas kod nas u Poslovnici KDS-a, napravio NOVI ugovor za TV i NET (2790 din), pitali me kakve televizora imam, posle sat vremena me zvali iz Centrale u BGD na telefon, pitali opet kakve televizore imam i dogovorili se da dodju u Sredu da postave module i resiver (2 modula i 1 resiver)

Ja bio danas kod nas u Poslovnici KDS-a, napravio NOVI ugovor za TV i NET (2790 din), pitali me kakve televizora imam, posle sat vremena me zvali iz Centrale u BGD na telefon, pitali opet kakve televizore imam i dogovorili se da dodju u Sredu da postave module i resiver (2 modula i 1 resiver)
Isto i mene danas zvali. I sad poziva neka druga firma i zakazuje

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Konacno djole, doziveo si da obnovis ugovor haha :D

Jesam ha ha kad sam digao ruke i prestao da kukam i zanovetam oni zvali i zakazali mi za 26. I neka druga firma valjda sad to radi sa pozivanjem i zakazivanjem :)

Oduvek je i radila :)
Jeste li dobili 3 meseca gratis net?

Ja ne. Meni rekli da je to samo za nove korisnike. I rekli mi 2 Cl kartice i 1 stb. Sa tim da moraju da mi zamene stb za noviji pošto imam stari i rekli mi da će da mi zamene cisko i netis za jedan ruter modem verovatno onaj o kom ste pisali. Da vas ne smaram nije mi to bila namera.

Znači, menjaju nam ove "Powerbox" stb-ove što smo dobili pre dve godine. Odlično.

Posle mucenja od Telekoma ovo je je bar konstantno i dobro. Koliko nude toliko daju! Na laptopu mi je ping od 0-10.
Uzeo sam 30/3
1be619191fc547e6cb9249bb80a963ce.jpg

Danas dolazili u moju ulicu u Loznici i postavljali na bandere drzace i kazu da ce sledece nedelje pustati signal. Ali ne mogu da dobijem informaciju od operatera ovde, koje kanale nude. Na sajtu ne pise. Kako bi mogao dobiti tu informaciju?

Danas dolazili u moju ulicu u Loznici i postavljali na bandere drzace i kazu da ce sledece nedelje pustati signal. Ali ne mogu da dobijem informaciju od operatera ovde, koje kanale nude. Na sajtu ne pise. Kako bi mogao dobiti tu informaciju?

ovde ti je spisak digitalnih kanala: https://justpaste.it/tztd za analogne neznam, nezivim u tvom gradu...Lista se moze razlikovati malo zbog lokalnih kanala sa dvb-t2 mreze.

Pozz

Hvala puno na brzom odgovoru.

Pa jesi setao ovih dana po gradu, najzad su otvorili na setaistu poslovnicu, gde je bio VIP. Imas tamo spisak kanala, a i malo je glupo da ti cita imena svih 155 kanala koje imaju, a to da je sajt jos nedovrsen u pravu si. Postavise ga i to je to :)

Video sam ja tu poslovnicu odavno, ali tamo niko jos ne radi. Proslu nedelju samo je bila istaknuta ponuda koja postoji na sajtu, mislim na ponudu paketa a ne i kanala. A kolega je dao sajt na kome sam video kanale. Naravno, prosetacu ponovo do njih danas sutra, nije mi daleko. A kakava je situacija sa internetom, posto mi je istekao ugovor sa telekomom. Da li moram njima slati onaj migracioni kod, i tome slicno. Zanima me zbog vremenskog razmaka izmedju starog interneta i instalacije novog. Koliko se gubi vremenski?

Telekomov i kopernikus internet nemaju nikkave veze, migraconi kod ti ne treba... Ako sve ide kao i ranije, trebalo bi u roku od par dana da te prikljuce od trenutka kad se prijavis...

Vidim danas ceo dan u kraju Kopernikus kombi, izgleda da su poceli da daju risivere.

Trajace to ipak malo duze od 1.septembra :)

Poceli su prosle nedelje, a za net se samo prijavis, drugaru istekao ugovor prosli mesec i zakazao je zadnji radni dan da ga prikljuce, momci dosli po dogovoru i zavrsili mu, cak su i obnovili ugovor za TV nije islo ono preko Beograda.

Zahtev za net i tv sam podneo u ponedeljak, dosli su u sredu stavili CBN ruter i gurnuli karticu u TV, 5 minuta posla. Vec sam imao kabl koji je prolazio kroz moje potkrovlje.

Ja imam onaj CISCO crni modem...nedao im Bog da mi to menjaju...to radi kao sat od prvog dana, a ruter ako hoce neka menjaju ionako im ne radi, sad imam neki zamenski, koji sam nabavio u medjuvremenu...

I ja imam Cisco od prvog dana i stvarno radi extra bez greške

Evo jedne informacije dobicete uz racune detalje o fiksnoj telefoniji.
I jedne lepe vesti za Nislije, 6 meseci gratis neta imate uz potpisivanje novog ugovora od 15.5. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno