Šta je novo?

Huawei P10

Šteta što nema p9 plus i p10 plus na listi...

Huawei Mate 9

Imaš "Add phone" na linku iznad gde je ovaj deo. P10 Plus ima i isti je kao P10. P9 Plus nema.

E to je sad pravi odgovor Ivane, Huawei nije jak na izlazu, pogledao sam. Hvala ti mnogo! Dodje mi da udarim sad glavom u zid, na nagovor drugih sam promenio odluku da necu Samsung S7 nego Huawei P7. O boze kakav sam ja majmun!

Pod stresom sam pa sam napisao Huawei P7, hteo sam da napisem P10. Kako ovo za izlaz nisam pre kupovine gledao a najbitnija mi je muzika. Uzas!

Milo mi je da postoji 1 ovako ozbiljan forum kao Benchmark i jako mi je zao sto prvo ovde nisam dosao po najvaznije odgovore koje bih dobio u roku od 24h pa odlucio sta da kupujem. Odluka je pala, prodajem Huawei P10 i vracam se mom milom Samsungu. Ivane hvala ti puno.

Najbolje da proba još neko ko poseduje P10 da uporedi sa S7/S8 ili iPhone. Mada S8 ima još bolji zvuk od S7, poredio sam danas. Isto sam merkao za sebe P10, ali poučen iskustvom sa P9 čekao sam iskustva korisnika o zvuku da neko nešto napiše, na P9 sam imao zamerke na jačinu zvuka u toku razgovora, to je jako slabo i tiho spram S6/S7/Note 5/HTC 10/6P/G4 itd.

Ma gotovo je, nekad davno kada se pojavio Alcatel Idol 6040X ja se upecam i kupim ga, posle mesec dana rekao sam sad i nikad vise Kinez, sta mi bi da se opet upecam, odlicni su oni sa zatrpavanjem rama, roma i chipsetovima surovih karakteristika ali za neke rafiniranije stvari kao sto je zvuk postoje HTC, Samsung, Iphone...sve to ovde kada sam se registrovao i propisao mi momci objasnili. Prodam P10 u gift boxy dodam dve glave, kupim S8 sa mreze i cao, ne razmisljam o mobu. LG necu on od G3 muku muci, HTC 10 napisao ovde neko ima broblem sa lcd-om, ostaje samo Samsung. Kupujem mob vec 3 meseca i kad pre nedelju dana mislio da je pravi ja opet opet na pocetku. Ne mogu vise, S8 i kraj.

Drugarica ima p10, a ja sam pre nedelju dana kupila A5 ovaj najnoviji. Zvuk je na mom telefonu bolji, barem meni. Kada koristim slusalice prosto ne mogu da slusam muziku pojacanu do kraja jer me bole usi od jacine 😀 sto do sada nikada nije bio slucaj. Davnih dana sam i ja imala Huawei, bio je ok. Kad sam otisla u poslovnicu da uzmem, prelomih i ipak uzeh Samsung.

Nisam ja snob koji voli da fura brend, svejedno mi, moze da se zove i Pupin ali da ima ono sto mi treba. Moji prioriteti idu ovim redosledom kod moba: 1 zvuk, 2.cpu&gpu, 3.lcd, 4.ram, 5.baterija, 6.kamera. Ja cu se lozim na selfie kameru od 8Mpx, pa ja ne mogu se pogledam u ogledalu ujutro kad mu pridjem koliko sam sebi grozan. Ok da ne dosadjujem vise u temi o P10, ja vas sve pozdravljam i zahvaljujem na pomoci, vidimo se u temi o S7 ili S8 ;-)

Citam sad vezano o zvuku proverio sam na xda i jos nema modova za tel o zvuku itd.. relativno jos je svez model.. inace u kojoj boji vam je najlepsi p10? U mta ga imaju u zlatnoj boji koju ne varim nikako pitao za a5 opet zlatna ko da znaju da ne volim tu boju 😀

A5 je bio i u crnoj kad sam ga ja uzimala.
P10 crni je isto jako lep, meni najlepsi. Volim crne telefone. 😀

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Defintivno ona kao mat crna , plava ne delujje lose , ali bih vise voleo da je nijansa kao na Honor modelima , ovde je bleda da tako kazem. Sto se tice pomenutog A5 , taj telefon ne mogu da zamislim da koristim ni u jednoj drugoj boji osim crne , drugar ga je kaparisao pre nekih mesec dana , mozda malo vise , namucili smo se da nadjemo crni , ali je sigurno najbolji izbor. Neodoljivo podseca na S7 , kad se stave jedan pored drugog minimalne su razlike.

Imaš "Add phone" na linku iznad gde je ovaj deo. P10 Plus ima i isti je kao P10. P9 Plus nema.

Meni ovo uopste nema smisla jer Plus ima neki vid stereo zvucnika i kada stavis telefone jedan pored drugog primeti se razlika u jacini zvuka , za slusalice ok , verovatno da imaju isti izlaz , ali za jacinu zvuka na zvucniku naspram zvucnicima mislim da ne moze da bude isto...mogli su samo da prepisu vrednosti sto mislim da su i uradili..

Moguće da se čuje bolje jer su dva zvučnika, što ima logike, zavisi i kakva 2 zvučnika, nisu svi istog kvaliteta... ali ne i jače.

Slazem se , zavisi kakva su , glasniji je P10 Plus od P10 100 % , kad stoje na 20cm jedan od drugog

Ubeđen sam da je razlika velika u zvuku izmedju p10 i p10 plus, kao što je to razlika i kod p9 i p9 plus. Pisao već, na tablet Huawei M2 10.1 zvuk razbija, e posle njega je odmah p9 plus po zvuku...

Huawei Mate 9

Posle 123 update, nema sjeckanja, laga, mnogo bolje radi. Barem kod mene.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Ma telefon leti samo se nadam da ce i bateriju malo da ispeglaju još ali i ovako je ok skroz za telfon ovih dimenzija... Za sad sam iznenađen svim hehe

Pisem sa p10

Da li ima neko da je presao sa nexus 5x na ovaj telefon ? Posto je nexus pokojni, mogu na ugovor da uzmem telefon i ovaj mi zapao za oko. Najvise me interesuje kamera, ekran i fluidnost. Baterija je sigurno jaca na p10 tkd to necu ni pitati.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ja sam prešao sa Nexus 5X na P10. Možda jedino kamere mogu da se porede, mada je na P10 nesumnjivo bolja, sve ostalo je neuporedivo.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Kamera na P10 je bolja od one na Nexus 5x?

Nesumnjivo, mada je meni dobar bio HDR+ Mid na Nexus-u.

Pa, ja probao, pa kažem iz iskustva 🙂 Kamera na P10 ima neuporedivo više mogućnosti, manuelne kontrole, veću rezoluciju, superioran monohromatski mod....

Ali nema Google softver [emoji6]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Danas prvi put drzao u ruci lepo lezi steta sto nisam mogao da ga upalim proverim ekran itd.. kako vam se cini u sivoj boji.. moze li ekran da se pali pritiskom na skener prsta?

Istina, mada sam se lako prešaltao, Nova launcher, Nougat Style tema za EMUI, i sve vrelo liči na ono što sam navikao. Ali, zato telefon leti u odnosu na 5X, baterija daje 50% veći SOT...

Nazad
Vrh Dno