Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Sto je jos gore, ni ja nisam znao, ali moja supruga koja se bas ne bavi puno telefonom, je znala

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kod mene ne vidi slike, kad hocu tako da saljem

5c6843385ec7778cec2e5855f41c8d51.jpg

Viber ne vidi microsd karticu iz nekog razloga. Tebi se slike cuvaju na sd kartici, verovatno, a gledas internal storage.

Ne vide se ni kod mene al dobro bar ide po redu..

Kakva je situacija sto se tice superman roma trenutno? Jel ovaj poslednji okej? Nema nikakvih drain-ova, lagova i ostalog u odnosu na prethodne? Na zvanicnom sam jos, neokinut knox, pa da se ne zezam sa tim ako cu da se vracam na stock..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja sam i dalje na 2.0 Vidim da su za 2.5 pominjali neki problem koji je poceo posle 2.2 da se javlja da još nije rešen.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja na zadnjem. Slazem se da je od 2.2 poceo da se desava prob sto se baterije tice,vrv se i ja vratim na 2.0

Ja sve hoću da pređem sa 2.2 na 2.5, ali nikako da nađem pola dana za to :)
Nešto nemam problem sa battery drainom, ali mi je kilav telefon. Imam osećaj da je bio mnogo "agilniji" ranije.

Meni ne kilavi,nego baterija se ne ponasa ni slicno nakon svakog punjenja ,a ponekad mi i kad se puni dodje do 95 % za min pokaze 100%.pa sam probo sad sa kalibracijom

Da li je neko imao burn-in na S7ici? Je l to inace spada u garanciju i da li menjaju displej?
Bas sam se smorio kad sam video obrise notification centra... :/

Kako to izgleda? Mislis na ono da se vidi kao da je bila dugo staticna slika pa kad je nesto drugo na ekranu, probija se ta slika?

Je li bio skoro neki update za S7? Ne pamtim kad sam dobio zadnji, kad god provjerim pise da je up to date.

02a2bd8331f398660683be868464f079.jpg
Sent from my Galaxy S7

Poslednja izmena od urednika:
Da li je neko imao burn-in na S7ici? Je l to inace spada u garanciju i da li menjaju displej?
Bas sam se smorio kad sam video obrise notification centra... :/
Mislim da je ranije pisano da ne spada pod garanciju, al sačekaj da potvrdi još neko.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Je li bio skoro neki update za S7? Ne pamtim kad sam dobio zadnji, kad god provjerim pise da je up to date.

02a2bd8331f398660683be868464f079.jpg

Sent from my Galaxy S7
Ja imam aprilski update na SEE csc. Ali u sustini ako ti taj radi dobro nemas potrebe da azuriras i baksuziras..

Ja imam februarski. uopste me tangira, ma i decembarski da imam, dok radi, dobro je

Zašto meni izgledalo ovako ta poruka a vama kao što je bilo na mm?
bd124678aa654a2612f55cf743df23c4.jpg

Reklamiraj telefon ako imaš burn in. Javi šta si uradio. Trebalo bi da ti zamene ekran.

Poslato sa telefona.

Zašto meni izgledalo ovako ta poruka a vama kao što je bilo na mm?
bd124678aa654a2612f55cf743df23c4.jpg

Zavisi od CSC-a i roma. Na npr BTU je onako kao što je neko gore okačio, XSA (Australija) i ko zna koji još imaju ovaj noviji (kao na S8) izgled. Verovatno da polagano idu na to da sve izmene pa da dobijemo i TW ili kako se već sada zove sa njega.
Inače, novi TW se može lako turiti ako nekoga baš svrbi i radi odlično. Može i Bixby, ako nekome to uopšte treba, ali ne znam kako radi.

Ja sam ubacio TW od s8 i imao velikih problema em mi tel zakuca em mi izbaci da je prestao sa radom em nestanu ikone bude cist ekran pa se opet vrati i tako na svakih sat dva i na kraju obrisem sve i vratim na staro i radi

Instaliran malopre superman 2.0. Prvi utisci su da je brz ali nesto se i nisam odusevio romom. Videcemo kako ce vreme pokazati.

gledam teme za s7 egde na gplay i ne mogu da nedjem temu koja se pokrece bez lancera. ja bi da nadjem kao one teme sto se skidaju sa samsungovog sajta, koje se samo instaliraju i to je to. jer ima takve teme na gp?

gledam teme za s7 egde na gplay i ne mogu da nedjem temu koja se pokrece bez lancera. ja bi da nadjem kao one teme sto se skidaju sa samsungovog sajta, koje se samo instaliraju i to je to. jer ima takve teme na gp?
Te teme skidaj Samsungovom aplikacijom za teme. Imaš je u Settings.

Ma znam to, nego sam hteo da vidim da li na gp ima vise raznih i boljih

Nema, tačno nećeš naći ni teme za Samsungov Tizen OS zA sat. Sve je samo za Android Wear.

E to sam hteo da znam, da ne trazim vise. Hvala ti puno

Citajuci komentare dosao sam do zakljucka da noviji imaju odredjenih problema sa performansama pa mi se nije rizikovalo. Na ovom 2.0 za sad samo po neki graficki bug, ostalo sve perfektno. Ovaj dual sound mod ubija

Vrh Dno