Ljudi, potrebno mi je objasnjenje.
Nije nista bitno ali eto...
Ujutru kada sam isao na Fb Messenger imao sam po prvi put opciju poziva preko te aplikacije... Popodne je nestala.
Daaa, brate. Meni je tako stalno ali ujutru nije bilo tako. Svetlela je slusalica. Zvao sam brata da proverim i radilo je...
U krajnjem slučaju sad sa CU imaš mogućnost "restart" aplikacije... Kad te već zeza viber.
Viber zna zezati zbog drugih stvari, jedna od njih je "do njih je", a ne "do mog je... " telefona.
Neko je pitao dali uraditi HD nakon CU, jer je uradio nakon AU... Moj odgovor je, ako ti sve radi kako treba, ne moraš...
Meni je jako glupo što je ap. mape izmenjena i radi znatno sporije, a da ne pričam o "apdejtu" mapa na sva tri telefona... Kao prvo skidanje istih...12GB X 3 (12GB = Cela Evropa).
Hehe... Dejane, pa zato sam stavio narodne znakove... Neki ljudi brkaju reset sa instalacijom i deinstalacijom. Isto je kod mene, nema za njih.
CU dolazi samo sa OTA.
Mada je glupo, kada sam kupio zadnju L650, došla je sa aktuelnim software-om. Kada bi uradio WDRT, vratio bi je na tamo neki .107
Aj kuku... Ma znam nego rekoh da pitam jer meni, kao sto sam ti rekao, odavnooo "otisla" Camera app... Ima win 10 mana za izvoz ali je stabilan i brz pa mu oprastam.![]()
Kakav god da je vrsi mi i te kako posao.
Sent from mTalk from my Lumia 640 XL DS
Okej mi je 640 xl, vrsi mi posao.
Jedino shvatim koliki je veliki fon kad mi neko od roditelja zatrazi fon da obavi poziv. Sad ne bih nikad presao na manji fon.
Kamera jos od svetog Nikole snima slike u thumb a ne u jpg formatu i nekad se zamrzne i pise Saving...
Nisam jedini. Mnogi se na to zale Microsoftu i ocigledno ne znaju kako da rese problem.
Sent from mTalk from my Lumia 640 XL DS
Znači, WP ekosistem je takav, da kad Microsoft nešto zabrlja, to niko živi ne može da zaobiđe, dok Microsoft to ne popravi ili ukine?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Mislim da bi ceo sistem bolje radio kad bi mu uradio HR, a mrzi me to raditi na sva tri telefona...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari