Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ma da, sracunao sam cenu otprilike 50ak dinara gore dole, ali ne znam zasto nisu istovremeno dali u ponudu i uz box, kao sto je bio slucaj sa nekim prethodnim telefonima. Navelo me na sumnju da nece ni biti. :D

Ima cenovnik u poslovnicama, 3950 rata za S8, 4400 za S8+...

O kakvom crvenilu pričate?

GALAXY S8+
Nadam se da se vidi. Ne znam da li da ga menjam ili cekam update.
5540dafad9fa1c6aeb5b017e48d1d617.jpg

Sent from my EDI-AL10 using Tapatalk

Glupo pitanje.... kako se S8 odnosi prema S7 prema kvalitetu kamere i snimanja video materijala?
Sve se zalećem da uzmem sebi S7 edge, ali S8 samo što se nije pojavio u prodaji kod operatera.
Overexposure je i dalje odvratan. Manji je, ali je jako primetan, čak i danju a posebno noću. Ne dobijas nešto posebno.

Poslednja izmena:
Pošto sam ja totalno glup za telefone, kapiram da je ok da pitam ovako....
Da li misliš da bi trebalo da gledam neku drugu alternativu za telefon ako su mi
primarne stvari dobre fotografije i dobar video? Tu negde treba da upadne i OK baterija.
Rekli su mi da gledam i LG G6 kao opciju.

Pixel gledaj u tom slučaju, samo je mana nepostojeća garancije ovde (za tako skup telefon)

Пикселу је мана гаранција/сервис/делови, ИЗГЛЕД, али зато има најбољи софтвер/подршку и камеру.

I kad crkne da ga zavije u 100 evra i baci u Dunav. Nudite čoveku da kupi Pixel, kao i dosta njih na forumu, a ne vidim baš da ih ima toliko na forumu koliko se hvale. Zašto ga ljudi ne kupuju?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Zato sto je skup,tesko se nabavlja i nema nikakvu garanciju.
Niko mu nije "nudio" pixel, vec je Vojkan napisao da sto se tice kamere nema bolje od pixela i naveo je koja je mana.

Da, ali nuditi nešto tako skupo bez garancije je ludost. Toliko kamera nije bolja. Jeste, ali nedovoljno za rizik. Što se i vidi na forumu. Puno priče, svi cene dobru kameru, a niko ne rizikuje da uzme Pixel.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nije problem toliko cena koliko nemogućnost da se telefon uzme uz ugovor na rate jer verujem da mnogi tako uzimaju telefone.

Pošto sam ja totalno glup za telefone, kapiram da je ok da pitam ovako....
Da li misliš da bi trebalo da gledam neku drugu alternativu za telefon ako su mi
primarne stvari dobre fotografije i dobar video? Tu negde treba da upadne i OK baterija.
Rekli su mi da gledam i LG G6 kao opciju.
S7 edge ako mene pitaš-.--S8 je bolji, u kameri isti 99%, ali je dosta skuplji....

Opcija su mi samo main-stream telefoni jer uzimam telefon preko operatera u Sloveniji.
Ono... Huawei P10, Xperia XZ, LG G6, Samsung S7 i S7 Edge...

Malo pročitaj temu unazad, naćićeš poređenje kamera S8, Pixel, GG... sa slikama 500MB+ i više galerija. Skini, pogledaj i donesi sud.
S8 ima wow izgled, najbolji displej, odličnu kameru... Ostali pored S8 izgledaju prosto, kada već daješ pare, kupi nov model, ne stari.

Da li mi neko moze odgonetnuti prednost usb type c-a posto ja ne vidim nikakvu ni kod punjenja ni kod transfera podataka

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ako ti ne vidiš prednost niko ti ne može objasniti u čemu je

GALAXY S8+

Mnogo veće brzine punjenja i brži data rate pri prebacivanju sa kompa.
Takođe, lakše da ubodeš u telefon.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Samsung Galaxy S8

Tj. 100% lakše ubodeš, ranije su bile šanse 50%-50% u teoriji, u praksi pogodiš 30% puta :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajde da vidim kome brzi puni telefon od s7e i ko ima veci transfer sa kompa .jedina prednost je lakse ubadanje samog konektora

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Samsung Galaxy S8

Odnos stranica je odvratan, visok,uzak.Da prostite,ovo me podseti na onaj vic kad su pitali babu jel bolji dugacak, a tanak, ili kratak,a debeo.
Stvarno ergonomija je veoma losa,ovo nije dobar odnos stranica za telefon,pa ma kako logicki branili ovaj dizajn. Jes da lepo izgledaju,ali kao da nisu probali ovo da koriste.

Navikne se čovek na to vremenom i posle stariji uređaji izgledaju smešno.

Uostalom, vreme će pokazati da li su se zeznuli ili stvorili novi standard.

Odnos stranica je odvratan, visok,uzak.Da prostite,ovo me podseti na onaj vic kad su pitali babu jel bolji dugacak, a tanak, ili kratak,a debeo.
Stvarno ergonomija je veoma losa,ovo nije dobar odnos stranica za telefon,pa ma kako logicki branili ovaj dizajn. Jes da lepo izgledaju,ali kao da nisu probali ovo da koriste.
Ni meni se nije svideo duguljasti izgled iskreno, nekako sam navikao na 16:9.

Poslato sa HUAWEI NXT-L29 uz pomoć Tapatoka

Nekako si se navikao na 16:9? A koji odnos stranica ti je odgovarao 5:4?

Poslato sa telefona.

To je po meni najveca mana telefona
Pored 16:9 i 21:9 oni uzmi 18.5:9
Mislim wtf? Mozga bez

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Ma daj... zamisli da je 21:9 :)

iphone10.jpeg

p.s. Da se ne uvrede eplovci, ova slika je samo ilustracija.

Nisam video da se neko sprda sa Samsungom na ovaj način iako imaju ovaj S8 + model koji je najpribližniji ovaj zezanciji.

Poslato sa telefona.

Nazad
Vrh Dno