Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Možda sa ovim clear fingetprint da se proba? Novi Cuoco92 recovery...

884bdca1505ceec9f9c37c449846b12c.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Možda sa ovim clear fingetprint da se proba? Novi Cuoco92 recovery...

884bdca1505ceec9f9c37c449846b12c.jpg

Probao sam, ne pomaže ni to. Jutros je reagovao dva puta kad sam slikao i pokušam da postavim otisak i cvrc ništa. Opet e reaguje. Pokušaću instalaciju roma preko qfil-a prekosutra kad se vratim kući, ako mu to ne pomogne verovatno ništa neće.

Neverovatno stvarno. Prvo što mi nije jasno kako niko do sada ne uspeva da provali o čemu se stvarno radi. Jer nemoguće je da je crkao ako malo radi malo ne radi.

Evo na RR-N prijavljuje update... U changelog samo stoji fix za mic volume...
Neću da se update-ujem. Čekam da sredi kernel jer je on zeznuo nešto. Na original LOS kernelu radi i 4k video i video saving pa sam njega stavio. A ne radi USB otg, ne radi CDLA ali nijedno ni drugo ne koristim pa mi je bolje ovako.

kako su isfusarili taj FP nije mi jasno, ni jedan Leeco nema problema osim vaseg.. bas su fusarili.. :(

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Stvarno je misterija, ne znam da nije možda kontakt loš ili nešto slično. Jedan lik je napisao na xda da je kupio preko alija nov i da mu sad radi kako treba. Iskreno ne otvara mi se nov telefon, pogotovo što mora ekran da se odlepljuje. Sam fp senzor je nekih 7$ sto i nije puno.

Stigao je i meni telefon napokon. Prvi utisci su onako... Moram priznati da sam ocekivao vise. Verzija je x829. Na romu koji je bio ubacen su se desavali random restarti, kao i na rr i na auriel small eui ili tako nekako. Najcesce prilikom otkljucavanja ekrana. Vec sam pomislio da je hardveraki problem, a onda sam instalirao miui rom sa xda foruma i na njemu za cijeli dan nije bilo restarta, medjutim dialer ne radi kako treba :) onda sam ubacio cuoco92 i za sada njega koristim. Ne restartuje se, ima root i adaway.

Koliko vidim dosta brzo trosi bateriju, preko noci je pala za 12 posto, dalje na svim do sada isprobanim romovima desava mi se prekid u radu igo israel navigacije, koja mi je odlicno radila na redmi note 3 pro. Fingerprint senzor je jako spor u poredjenju sa redmi note 3. Da memorisem 2 prsta na svim romovima traje jako dugo a na xiaomi je to proces od najvise pola minute, otkljucava sa otprilike 50 posto uspjeha, sto je uzasno. Odmah sam to ukinuo, doduse nije mi to ni bitno. Dalje na rr kad sam ga ubacio desavalo mi se nekoliko puta da se relefon ne da ni klasicno otkljucati vec da jednostavno zamrzne.

Da mi se na auriel romu ne desavaju restarti, ostao bi na njemu jer mu je baterija odlicna, ovako jedini do sad stabilan je cuoco92. U svakom slucaju imam musteriju za njega i vjerovatno ce ici u prodaju a uzimacu mi5, ovo mi nekako djeluje kao nedoradjeni proizvod.

Koji rom ti je dosao uz telefon? Jesi li probao modem da fleshujesh ovaj sto predlazu?

Poslednja izmena:
Stigao je i meni telefon napokon. Prvi utisci su onako... Moram priznati da sam ocekivao vise. Verzija je x829. Na romu koji je bio ubacen su se desavali random restarti, kao i na rr i na auriel small eui ili tako nekako. Najcesce prilikom otkljucavanja ekrana. Vec sam pomislio da je hardveraki problem, a onda sam instalirao miui rom sa xda foruma i na njemu za cijeli dan nije bilo restarta, medjutim dialer ne radi kako treba :) onda sam ubacio cuoco92 i za sada njega koristim. Ne restartuje se, ima root i adaway.

Koliko vidim dosta brzo trosi bateriju, preko noci je pala za 12 posto, dalje na svim do sada isprobanim romovima desava mi se prekid u radu igo israel navigacije, koja mi je odlicno radila na redmi note 3 pro. Fingerprint senzor je jako spor u poredjenju sa redmi note 3. Da memorisem 2 prsta na svim romovima traje jako dugo a na xiaomi je to proces od najvise pola minute, otkljucava sa otprilike 50 posto uspjeha, sto je uzasno. Odmah sam to ukinuo, doduse nije mi to ni bitno. Dalje na rr kad sam ga ubacio desavalo mi se nekoliko puta da se relefon ne da ni klasicno otkljucati vec da jednostavno zamrzne.

Da mi se na auriel romu ne desavaju restarti, ostao bi na njemu jer mu je baterija odlicna, ovako jedini do sad stabilan je cuoco92. U svakom slucaju imam musteriju za njega i vjerovatno ce ici u prodaju a uzimacu mi5, ovo mi nekako djeluje kao nedoradjeni proizvod.

Da tu nije neki hardverski problem ako se svuda dešavaju restarti? Za ovih evo skoro 8 meseci nijedan random reboot nisam imao. RR radi perfektno, baterijom prezadovoljan.

Koji je TWRP na njemu, možda je i do toga...

Small EUI jedini ima neke probleme koje si naveo tipa random restart. Sve ovo ostalo, stvarno ništa. Niti je bilo ko na temi ikakav problem sem FP prijavljivao.

Pa do prije 2 dana sam i mislio da je do hardvera nesto, dok nisam ubacio prvo miui pa onda i cuoco92 rom. Sa njima nema restarta uopste, znaci taj dio je ok. TWPR je 3.1.0-0. RR mi je takodje imao uzasan povremeni lag u radu, tipa duza stranica pri skrolovanju samo krene da laguje.

Ne znam koji RR si stavio. Ako je pre 26.4, da oni jesu imali problem sa performansama. Sada je sve 5 što se toga tiče. Sa baterijom takođe nikavih problema. I to ne samo meni ovde, niko se na to ne žali, bilo EUI bilo neki LOS rom. Zato kažem, teško da je generalno do uređaja problem jer bi svi kukali.

Baterija je meni na 020s dobra,jedan dan wifi preko 5h a na 4g/3g oko 4,5 sa stalno uključenim internetom .

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Na cuocu takodje kad mi je dosao telefon nisam ga dirao i ugasio se posle 22 dana..a inace ovako cuoco v85 4 do5h 3g ponekad 4g...

Ja sam sad ubacio ResurrectionRemix-M-v5.7.4 OFFICIAL FINAL da probam. Cini mi se brz i stabilan za sada, nemam restart nikako vec pola dana. Baterija mi se cini bolja nego na cuoco92. Antutu je oko 155000, to sam radi reda odradio. Fingerprint nemam zivaca podesavati, patnja je i dugo traje. Ako nastavi biti ok, mozda i ostavim telefon, za sada sam zadovoljan. Ako ovaj ne bude ok, imam twrp backup cuoco roma pa cu da ga vratim. Sada sam ja mislim isprobao sve bitnije romove od obog telefona :)

nije mi jasno kako ti podesavanje FP dugo traje @sava84?? pa moras prst stavit vise puta na senzor i to je to, sve skupa ne traje minutu..

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Pretisneš i čim zavibrira skloniš pa tako više puta dok ne završi,što kaže Sasha ukupno do minut traje.

On me zezao vec, mozda nesto nije leglo kako treba pri instalaciji, mada sam odradio cistu instalaciju. probacu ovaj par dana, napraviti twrp backup, pa cu onda i RR-N da probam, tako mi je najlakse, jer se sada barem imam vratiti na rom koji radi ok :) Najvise me fascinira punjenje baterije. Ne koristim njegov punjac, zbog adaptera, vec imam svoj QC3 punjac (Aukey oko 11USD na Aliexpressu) Za manje od 10 minuta je dosao sa 22% na 50%

@sasha2511

Ne znam da li si imao priliku da stimas fingerprint senzor na Xiaomiju, da vidis sta je brzina, pola minute po prstu maksimalno i to na telefonu iz njihove srednje i nize klase (isprobano na Redmi Note 3 PRO i na Redmi 3S). Ovdje stalno dobijam poruku da sklonim prst pa da ga ponovo naslonim (iako sam naravno to vec uradio) tako da su mi do svake vibracije potrebna 3-4 prislanjanja prsta, a i kad ga nastimam, otprilike prepozna svaki drugi put. Vidio sam da ljudi dodaju po 2 otiska za isti prst, tako im radi ok. Kad budem imao vremena, probacu tako.

Poslednja izmena:
Ili nešto ne radiš kako treba ili je fp problem. 30sec posla bukvalno za skeniranje otiska svaki put... Ako i toliko.

Dodao sam po 2 fingerprinta za svaki kaziprst i definitivno ne radi kako treba (mozda 30% uspjeha ) Sa proslim telefonom sam imao isto stimanje senzora (postavljanje prsta dok ne zavibrira) i on nije prepoznavao mozda 1 od 10 postavljanja prsta i to kad je prst npr mokar, tako da ovo definitivno ne funkcionise kako bi trebalo, ali ako je samo to pitanju, a ostalo bde ok, ja sam zadovoljan jer ovo je ipak telefon koji kosta 50 Evra manje od Xiaomi Mi5 (3G/64GB)

Dodao sam po 2 fingerprinta za svaki kaziprst i definitivno ne radi kako treba (mozda 30% uspjeha ) Sa proslim telefonom sam imao isto stimanje senzora (postavljanje prsta dok ne zavibrira) i on nije prepoznavao mozda 1 od 10 postavljanja prsta i to kad je prst npr mokar, tako da ovo definitivno ne funkcionise kako bi trebalo, ali ako je samo to pitanju, a ostalo bde ok, ja sam zadovoljan jer ovo je ipak telefon koji kosta 50 Evra manje od Xiaomi Mi5 (3G/64GB)
Sada tek vidim da je X829. Svima manje više loše radi FP i ako si čitao xda a verujem da jesi, tamo je velika većina rešila problem flashovanjem drugog modema. Ti bi trebao da imaš neki stari 0024. Preporuka je ili poslednji China 023S(0033 modem) ili 419 developers(0050 modem).

Modemi:

https://yadi.sk/d/5v2p3F7o3GJBxn

Skineš zip i flash iz TWRP.

Sad cu da probam i to.

Edit: nema bitne promjene, kaziprst desne ruke prepozna u oko 50% slucajeva, a lijeve skoro pa nikada :) prst mora biti idealno postavljen da bi ga prepoznao, iako sam dosta setao sa njim prilikom memorisanja. Odustajem od ovoga, otkljucavacu ga bez senzora.

Poslednja izmena:
Možda ti prst ne valja :D

Šalim se. Nemam drugu ideju. Meni u trenutku otključava telefon bukvalno. Jedan prst samo skeniran i to samo jednom.

Meni ne radi dugo već na x820 i to mu je jedina mana,ostalo extra za tu lovu.

Jel si ti probao da se igraš sa ovim modemima?

Meni radi stvarno perfektno. Desi se naravno da nekada zakaže - to su situacije kada imam npr. kremu na rukama ali u 99% slučajeva radi odlično. Inače memorisani su mi kažiprsti obe ruke, s tim što sam desni kažiprst dva puta memorisano iz skoro svih uglova i načina na kojima mogu da dotaknem fp.

Nazad
Vrh Dno