Možda sa ovim clear fingetprint da se proba? Novi Cuoco92 recovery...
![]()
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Neću da se update-ujem. Čekam da sredi kernel jer je on zeznuo nešto. Na original LOS kernelu radi i 4k video i video saving pa sam njega stavio. A ne radi USB otg, ne radi CDLA ali nijedno ni drugo ne koristim pa mi je bolje ovako.Evo na RR-N prijavljuje update... U changelog samo stoji fix za mic volume...
MhmTi si flash-ovao LOS kernel u RR?
Stigao je i meni telefon napokon. Prvi utisci su onako... Moram priznati da sam ocekivao vise. Verzija je x829. Na romu koji je bio ubacen su se desavali random restarti, kao i na rr i na auriel small eui ili tako nekako. Najcesce prilikom otkljucavanja ekrana. Vec sam pomislio da je hardveraki problem, a onda sam instalirao miui rom sa xda foruma i na njemu za cijeli dan nije bilo restarta, medjutim dialer ne radi kako trebaonda sam ubacio cuoco92 i za sada njega koristim. Ne restartuje se, ima root i adaway.
Koliko vidim dosta brzo trosi bateriju, preko noci je pala za 12 posto, dalje na svim do sada isprobanim romovima desava mi se prekid u radu igo israel navigacije, koja mi je odlicno radila na redmi note 3 pro. Fingerprint senzor je jako spor u poredjenju sa redmi note 3. Da memorisem 2 prsta na svim romovima traje jako dugo a na xiaomi je to proces od najvise pola minute, otkljucava sa otprilike 50 posto uspjeha, sto je uzasno. Odmah sam to ukinuo, doduse nije mi to ni bitno. Dalje na rr kad sam ga ubacio desavalo mi se nekoliko puta da se relefon ne da ni klasicno otkljucati vec da jednostavno zamrzne.
Da mi se na auriel romu ne desavaju restarti, ostao bi na njemu jer mu je baterija odlicna, ovako jedini do sad stabilan je cuoco92. U svakom slucaju imam musteriju za njega i vjerovatno ce ici u prodaju a uzimacu mi5, ovo mi nekako djeluje kao nedoradjeni proizvod.
Yap, takodje... I radi bez greske...Ili nešto ne radiš kako treba ili je fp problem. 30sec posla bukvalno za skeniranje otiska svaki put... Ako i toliko.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Sada tek vidim da je X829. Svima manje više loše radi FP i ako si čitao xda a verujem da jesi, tamo je velika većina rešila problem flashovanjem drugog modema. Ti bi trebao da imaš neki stari 0024. Preporuka je ili poslednji China 023S(0033 modem) ili 419 developers(0050 modem).Dodao sam po 2 fingerprinta za svaki kaziprst i definitivno ne radi kako treba (mozda 30% uspjeha ) Sa proslim telefonom sam imao isto stimanje senzora (postavljanje prsta dok ne zavibrira) i on nije prepoznavao mozda 1 od 10 postavljanja prsta i to kad je prst npr mokar, tako da ovo definitivno ne funkcionise kako bi trebalo, ali ako je samo to pitanju, a ostalo bde ok, ja sam zadovoljan jer ovo je ipak telefon koji kosta 50 Evra manje od Xiaomi Mi5 (3G/64GB)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari