Hvala ti. Uspeo da iskljucim wifi.Pa samo uključi na kratko usluge lokacije, uđi u opciju, videćeš da ti je uključeno wifi skeniranje, isključiš, zatim izađeš odatle i isključiš i pristup lokaciji.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Hvala ti. Uspeo da iskljucim wifi.Pa samo uključi na kratko usluge lokacije, uđi u opciju, videćeš da ti je uključeno wifi skeniranje, isključiš, zatim izađeš odatle i isključiš i pristup lokaciji.
da samo 2g mrezaJedno pitanje:
Da li sim 2 kartica radi iskljucivo u 2g rezimu?
Čini mi se da je baterija malo lošija na b38x nego li na b37x. Doduse posle prelaska na b38x nisam radio hard reset samo keš obrisan.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Žnači požurili smo sa ažuriranjemOvo je idalje test kay
Ja sam za single sim imao sve zajedno pokazivao sam ti juče slikujel moze neko da mi objasni zasto preko toolkit-a postoji custom.bin(uz oeminfo) a na uputstvu sa prve strane ga nema,tj oeminfo ga ne sadrzi?
Pa znam da ima,ali ovaj sa ovog uputstva ne sadrzi taj deo,e sad niko se ne oglasava da je odradeo po ovom uputstvu ovde,da vidimo dal to radi uopsteJa sam za single sim imao sve zajedno pokazivao sam ti juče sliku
Sale, skini te fajlove sa prve strane pa pogledaj. Mozda je sve zipovano u paketu. U TWRP kolko ja znam moze da se flashuje I zipovana datoteka. Ipak najbolje da pitas clana koji je uputstvo I postavio ili ako se ne javlja, onda I moderatora. Onaj ko kaci uputstvo na prvu stranu mora I sam da zna postupak, a ne da ljudi masovno zbog toga brikuju telefone. Prati Toolkit, do sada bi zavrsio sve to.Pa znam da ima,ali ovaj sa ovog uputstva ne sadrzi taj deo,e sad niko se ne oglasava da je odradeo po ovom uputstvu ovde,da vidimo dal to radi uopste
Skinuo sam te fajlove ali ne sadrzi custom.bin...a taj sto je okacio cisto sumnjam da zna,to je nasao na netu pa samo preveo....a za toolkit ne znam,nejasno mi je posle rutovanja na koju opciju da idem tako da ne bih pocinjaoSale, skini te fajlove sa prve strane pa pogledaj. Mozda je sve zipovano u paketu. U TWRP kolko ja znam moze da se flashuje I zipovana datoteka. Ipak najbolje da pitas clana koji je uputstvo I postavio ili ako se ne javlja, onda I moderatora. Onaj ko kaci uputstvo na prvu stranu mora I sam da zna postupak, a ne da ljudi masovno zbog toga brikuju telefone. Prati Toolkit, do sada bi zavrsio sve to.
pozdrav
Imaš u slikama sve korak po korak prati slike samo polakoSkinuo sam te fajlove ali ne sadrzi custom.bin...a taj sto je okacio cisto sumnjam da zna,to je nasao na netu pa samo preveo....a za toolkit ne znam,nejasno mi je posle rutovanja na koju opciju da idem tako da ne bih pocinjao
U slikama ke stara verzija toolkita...ova nova ima i opciju package....ma nejasna mi je ta verzija,ne bih cackaoImaš u slikama sve korak po korak prati slike samo polako
Ja lepo citam druze,a i lepo sam pitao,zasto custom.bin ima samo preko toolkita,i koje je njegovo znacenje uopšte?Jer u svi ostalim tutorujalima kao i ovaj sa prve strane,fajl oeminfo NE sadrzi custim.binUpuštaju se ljudi u nešto i ne čitaju kako treba.
@Sasabor Ako skine s pravi fajl, dobićeš zajedno oeminfo i custom.bin, to ne može odvojeno. Samo se oni flešuju preko TWRP (pored supersu), dok se sve ostalo radi preko stock Huawei recovery. Uputstvo koje si ti dobio je potpuno korektno i tačno, drugo je što ne čitaš kako treba (ili što imaš nepotpuno znanje u ovoj priči).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari