Instaliras Nova launcher i mozes da ga podesis da izgleda kao Pixel. To je najmanji problem.Ja ću možda morati da pređem na dual-sim, pa razmišljam šta bi moglo da mi zameni Pixel. Nisam pametan kako bih se nosio sa ne-stock Androidom i ne baš toliko redovnim updateovima.
Instaliras Nova launcher i mozes da ga podesis da izgleda kao Pixel. To je najmanji problem.
Ja sam upravo to uradio, kao dugogodišnji Nexus korisnik, Nova + Pixel Icon Pack.
Послато са VTR-L09 уз помоћ Тапатока
Naravno da nije ali ne razumem u cemu je ta drasticna razlika? I ja sam imao Nexus pre prelaska na Huawei, i bio prezadovoljan cistim Androidom mada sam ja i na njemu imao Novu, jednostavno daje vise opcija. Onda presao na Huawei, i na njega nabacio Novu i sve je manje vise isto. Nemojte sad praviti neku nauku od toga.I dalje su mi fascinantni ovi komentari, mislio sam kako vreme prolazi da će ljudi napredovati i neće pričati ovakve stvari, ali ne.
Izgled launchera nije isto što i rad celog telefona.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja sam govorio o izgledu menija. Rekao si da ne znas kako bi se nosio sa ne stock androidom, mislio sam da mislis na interfejs. Zato kazem, postoji način da sve izgleda kao na Pixelu, osim settings menija koji naravno ostaje fabricki.Ma kako isto...? Govorimo o radu telefona. Čuj promeniš launcher, staviš Pixel launcher i dobio si Pixel telefon, sve je to isto. How yes no.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Apsolutno, P10 ne može da se poredi sa Nexus 5X koji sam prethodno imao.Ja sam govorio o izgledu menija. Rekao si da ne znas kako bi se nosio sa ne stock androidom, mislio sam da mislis na interfejs. Zato kazem, postoji način da sve izgleda kao na Pixelu, osim settings menija koji naravno ostaje fabricki.
Sto se tice samog rada telefona novi flagship telefoni ne zaostaju mnogo za Guglovim telefonima.
Evo sličice [emoji2]Da li je kupljen telefon kod nas i gde? Ako jeste, možeš li da mu testiraš memoriju sa ovom app?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromeda.androbench2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari