Šta je novo?

Huawei P10

Meni je Honor 8 imao poražavajuće loš wi fi prijem.
Bukvalno najgori telefon po tom pitanju koji sam imao, a baš sam ih puno promenio.

Npr p9 ima sjajan signal, na 5x sam imao duplo losiji nego na p9. Wifi je isto bolji, tj ne mogu da se bunim, jedino mozda treba sekundu duze nego na 5x da prebaci sa wifi na 4g..

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Cellular network na n5x je loš u odnosu na ženin p9l, ali wifi na nexusu je mnogo bolji od p9l što se tiče speed testa i na većoj udaljenosti hvata wifi(testirao).

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Ja ću možda morati da pređem na dual-sim, pa razmišljam šta bi moglo da mi zameni Pixel. Nisam pametan kako bih se nosio sa ne-stock Androidom i ne baš toliko redovnim updateovima.
Instaliras Nova launcher i mozes da ga podesis da izgleda kao Pixel. To je najmanji problem.

Ja sam upravo to uradio, kao dugogodišnji Nexus korisnik, Nova + Pixel Icon Pack.

Послато са VTR-L09 уз помоћ Тапатока

Instaliras Nova launcher i mozes da ga podesis da izgleda kao Pixel. To je najmanji problem.

Ja sam upravo to uradio, kao dugogodišnji Nexus korisnik, Nova + Pixel Icon Pack.

I dalje su mi fascinantni ovi komentari, mislio sam kako vreme prolazi da će ljudi napredovati i neće pričati ovakve stvari, ali ne.

Izgled launchera nije isto što i rad celog telefona.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

I dalje su mi fascinantni ovi komentari, mislio sam kako vreme prolazi da će ljudi napredovati i neće pričati ovakve stvari, ali ne.

Izgled launchera nije isto što i rad celog telefona.

Naravno da nije ali ne razumem u cemu je ta drasticna razlika? I ja sam imao Nexus pre prelaska na Huawei, i bio prezadovoljan cistim Androidom mada sam ja i na njemu imao Novu, jednostavno daje vise opcija. Onda presao na Huawei, i na njega nabacio Novu i sve je manje vise isto. Nemojte sad praviti neku nauku od toga.

Nekome se prosto više sviđa stock Android look od EMUI-a, ne vidim šta je tu čudno?

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ma kako isto...? Govorimo o radu telefona. Čuj promeniš launcher, staviš Pixel launcher i dobio si Pixel telefon, sve je to isto. How yes no.

Ma kako isto...? Govorimo o radu telefona. Čuj promeniš launcher, staviš Pixel launcher i dobio si Pixel telefon, sve je to isto. How yes no.

Ja sam govorio o izgledu menija. Rekao si da ne znas kako bi se nosio sa ne stock androidom, mislio sam da mislis na interfejs. Zato kazem, postoji način da sve izgleda kao na Pixelu, osim settings menija koji naravno ostaje fabricki.
Sto se tice samog rada telefona novi flagship telefoni ne zaostaju mnogo za Guglovim telefonima.

Ja sam govorio o izgledu menija. Rekao si da ne znas kako bi se nosio sa ne stock androidom, mislio sam da mislis na interfejs. Zato kazem, postoji način da sve izgleda kao na Pixelu, osim settings menija koji naravno ostaje fabricki.
Sto se tice samog rada telefona novi flagship telefoni ne zaostaju mnogo za Guglovim telefonima.
Apsolutno, P10 ne može da se poredi sa Nexus 5X koji sam prethodno imao.

Pričamo o ovom telefonu i da kad staviš Pixel/Nova launcher dobiješ Pixel telefon, nema razlike. Launcher će dobiti isti, ali sve ostalo ceo UI + rad telefona neće biti Pixel.

@dr_iggy, kakva je jačina zvuka u toku poziva na P10? Da li je dovoljno glasan? Možeš li da uporediš sa nekim modelom?

Pričamo o izgledu dela UI, meni nije ni bila ideja da pretvorim P10 u Pixel.

Nisam stigao mnogo da testiram, zvuk u slušalici je bolji nego kod Nexus 5X, dovoljno je glasan, nisam išao do max. Ono što sam prvo primetio je da je zvučnik mnogo bolji.

Ma kakav 5x za poređenje na polju zvuka, možeš li ga uporediti sa nekim Samsung, HTC ili noviim LG?

Za sada ne, nemam baš prilike da testiram razne modele.

U Telenoru, postovao sam već brzine u nekom od prethodnih postovao u ovoj temi.

Našao sam komentar, imaš UFS. Dobro je da kod nas daju modele sa UFS.

Poslednja izmena:
Da li je kupljen telefon kod nas i gde? Ako jeste, možeš li da mu testiraš memoriju sa ovom app?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andromeda.androbench2
Evo sličice [emoji2]
756e8d077e71a0b0b3667710623a4e60.jpg

Hvala.
Možeš li par slika negde da postaviš, flickr ili neki oblak?
Nešto ukratko o P10 bi rekao, neke mane, prednosti?

Daj pomozite coveku, hoce da kupi telefon 😀
Cackao sam juce p10 mnogo dobro izgleda, bolja izrada nego p9 a nije mi tako a slikama izgledao. Bar ono sto sam ga drndao dosta je brz sve se desava instant. Ekran je isto bolji.. Nisam stigao jos da ga drndam neki momak i devojka su ga zajahali mrzelo me da cekam 😀

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Kažem, imam ga tek par dana, ali, uttisci su više nego pozitivni. Fliudan, brz, ekran lako čitljiv na najjačem suncu, odličan zvuk sa zvučnika i u slušalici, perfektna izrada. Senzor za otisak prsta sa prednje strane je odlično rešenje, pogotovo što ima i navigacojsku funkciju. Puni se za oko sat vremena, SOT za sada nešto više od 6h.

Par fotki: https://cloud.mail.ru/public/BQKJ/pZRPgt4Po

Moja memorija

b9cffdeaf2ec29b511e54831729e36c1.jpg

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

@Opusteno, izgleda odlično, izrada odlična, ekran je svetliji i bolji od P9, baš je osvetljen na Max. Kratko sam pogledao u Ušću P10 dok sam čekao ženu, bleja, ali se nisam nešto posebno zadržao na njemu jer sam mislio da je cena kao za S8 preko paketa, u toj varijanti nikad ga ne bih ni pogledao, uvek bih pre izabrao S8, međutim on je malo fali pa duplo jeftiji od S8, jeftiniji i od S7. Eeee, to već upada u oči.

@dr_iggy, hvala.

@whiplasher, to je najbrža UFS, gde si kupio telefon?

Ima li neko od vas plavu boju? Vidim da obijica imate po jednu sim, niko ne koristi 2 sim?

Poslednja izmena:
Kupio u MTel Republika Srpska (vlasnistvo je MTS-a)

@Ivan, pa da bukvalno duplo jeftiniji. Msm da se ne isplati uzimati obican s7 pored p10, s7e je vec mozda u prednosti.. Doduse na oglasima je situacija malo drugacija jer je p10 relativno skoro izasao pa su cene naduvane.

Nazad
Vrh Dno