Znaš kako, još mi fale zvučni sa 6P, dva stereo koja gruvaju. I među zadnjim komentarima u 6P temi krenuo kao 5x. Da znam da me neće zakačiti crna sudbina uzeo bih 6P, baš zbog tih zvučnik i hdr+, ostalo bih na njemu morao da progutam. S8 nema stereo zvučnike, pa iP ih ima koji je jeftiniji od S8! Kameru na S8 sam isto očekivao neki update u odnosu na S7... Zvučnici pa kamera, neke stvari ne treba oprostiti za veliku lovu, mada i dalje virkam po malo S8. Malo se hladim od S8 kada vidim šta mi nedostaje, pa kad pravim kompromise, onda i sa cenom pravim kompromise. P10 jako zanimljiv i lep telefon, od P9 je definitivno bolji na svim poljima, nije samo nadogradnja P9, kao skroz nov model iz druge serije, takav utisak imam. E, da li i koliko je bolji od S7...Daj pomozite coveku, hoce da kupi telefon 😀
I generalno kakva je kamera, displej, kako radi taj kirin 960.. ? 😀
Evo P10 Plus
Sent from my VKY-L09 using Tapatalk
Koliko si platio? Ima li gde slika tog flip covera?Ja pazario flip cover, prezadovoljan [emoji2]
Послато са VTR-L09 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari