Šta je novo?

Huawei P10

Ni na oglasima nije toliko strasno, za nesto ispod 500e se dobije telefon sa premium garancijom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja videh za 470e jedan oglas, 3g gar. Odlicna cena, s obzirom da je tek izasao telefon.

Lepo od njih sto su stavili 64gb interne, a ne da se pilicare sa 32.

Nego, jel ste videli official case?
official-huawei-p10-plus-smart-view-flip-case-brown-p63273-300.jpg

Koje je poenta uopste ovog prednjeg dela kad samo polovinu ekrana prekriva?

Tezak okrsaj za najgluplji case izmedju ovog I onog Samsungovog iz dva dela za s8.

Case prekriva celu površinu ekrana, samo je taj levi deo "fabric", a desni plastika na kojoj se vide notifikacije i sl.

Ispadoh glup[emoji2]

Hvala na pojasnjenu, to ima smisla, znaci ipak dvodelni za s8 nema konkurenciju ove godine[emoji4]

Edit: Gledam sad taj klip sto si postavio, bas izgleda elegantno I lepo, iako ne gotivim preterano te flip casove, ovaj mi se bas svidja

Poslednja izmena:
Koja dobra fora ovo za uzduzni deo ekrana na kom se vide notifikacije.
Huawei ima brutalne originalne covere, a posebno su me kupili sto uz mnogo modela cover dolazi u pakovanju.

Ja sam narucio originalni case ali ovaj

s-l500.jpg

Nisam neki ljubitelj case-ova ali ovaj vrhunski izgleda bas..

Imao sam 3 orignalna njihova i na P8. Ubjedljivo najljepse case imaju. Kakav spigen i ostale gluposti.

Koje su opcije izbora mreže za Sim 2? Trebalo bi da može 2G i 3G?

Daj pomozite coveku, hoce da kupi telefon 😀
Znaš kako, još mi fale zvučni sa 6P, dva stereo koja gruvaju. I među zadnjim komentarima u 6P temi krenuo kao 5x. Da znam da me neće zakačiti crna sudbina uzeo bih 6P, baš zbog tih zvučnik i hdr+, ostalo bih na njemu morao da progutam. S8 nema stereo zvučnike, pa iP ih ima koji je jeftiniji od S8! Kameru na S8 sam isto očekivao neki update u odnosu na S7... Zvučnici pa kamera, neke stvari ne treba oprostiti za veliku lovu, mada i dalje virkam po malo S8. Malo se hladim od S8 kada vidim šta mi nedostaje, pa kad pravim kompromise, onda i sa cenom pravim kompromise. P10 jako zanimljiv i lep telefon, od P9 je definitivno bolji na svim poljima, nije samo nadogradnja P9, kao skroz nov model iz druge serije, takav utisak imam. E, da li i koliko je bolji od S7...

Posto sam sa S7 presao na P10 mogu ti reci da zaostaje samo po pitanju kamere (low light, mada ni tu nije S7 dominantan toliko) oleophobic coating i to je to. Kamera po danu mi je bolja na P10 nego S7. Ljepse boje daje i ima portret mod koji je bolesno dobar. Po mraku mora da se rucno dize osvjetljenje, mada meni ne smeta, tapnem da fokusira i pojavi se klizac i samo ga podignem u zavisnosti koliko hocu svjetliju fotku. Fotke nemaju zutila ko na S7. Na S7 je jedino kamera definitivno brza. Zvuk nije losiji, ni u razgovoru niti na zvucniku niti u slusalicama. Baterija nije losija definitivno. Izrada bolja, jer je nazad metal. Softver, za mene, 2 klase ispred S7. Jacina signala, wifi na strani P10. Brzi je od S7 i fludiniji. Sistem guta 1.3 rama, kod S7 ide na 2.3.
Eh da, fingerprint razbija koliko je brz i tacan. Na S7 zna da fula.

Poslednja izmena:
Pa ako nadjes normalan 6p za 250e ( vise od toga ne bih dao ni u ludilu ) ti pazari, pa idi na rizik, bem li ga 😀
To mi je sada kao sa svakim drugim kinezom, kupis pa sta ti bog da..

Ne znam, ti si promenio dosta telefona pa mozes da pricas bolje od mene, ali iskreno kako god izgledao taj s8 ne vredi te pare. S7e po meni isto izgleda odlicno, vise lici na telefon nego s8 serija. Opet, sto ti kazes to je ogromna cena, mora se gledati bukvalno svaka sitnica, pa ljudi voze kola od 800e, to je danas ozbiljna lova. Ima ljudi koji ne razmisljaju ovako, ali to je realnost.
Ako zelis da probas p10 prodaj taj ajfon, dodaj malo probaj p10, pa ako ti se ne svidi uzmi s7e, smiri se godinu dana ili manje i kupi posle note ili sta vec 😀

Sto kaze @Running, odes na more za doplatu kada bi uzimao s8, a s7e ce zavrsiti isti posao, ali bukvalno.

E to se zove kvalitetan random write!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

@omnik posto si ga platio, kakvi su utisci ? Uporedi sa proslim telefonom ako mozes.

Nisam relevantan za takva poređenja i subjektivne utiske. Traži konkretno šta te zanima pa ću proveriti?

Sent from my VKY-L09 using Tapatalk

Koji si telefon imao pre njega, ako mozes da uporedis sta ti je bolje a sta losije..
I generalno kakva je kamera, displej, kako radi taj kirin 960.. ? 😀

Opet subjektivno mišljenje... 🙂

Sent from my VKY-L09 using Tapatalk

@omnik pa ispada onda da je svako misljenje subjektivno ? wtf 😀 Budi objektivan koliko mozes.

@Joxy jeste, mislio sam generalno fluidnost, rad telefona, pa napisah Kirin 960 😀

Pa to, pretpostavio sam da si na to mislio. 😀
Mada nema tu price Huawei sa Kirinom pravi odlican posao, u top 3 su odavno uz Apple/ i Samsung/Exynos.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nikakav poseban napredak u odnosu na P9, iako sam Huawei ljubitelj.
Razocaran skroz.
Mislim da je Mate 9 Ferrari za ovaj.

Juce sam u Uscu u Huaweiovoj prodavnici imao priliku da pogledam P10 , Plus i Mate 9 , poslednje navedeni je ipak preveliki po mom nekom misljenju , ogroman je to telefon , ali se i vidi da su se trudili da ga spakuju da bude sto kompaktniji , p10 je onako ok , simpatican , izuzetno asocira na Apple uredjaje , ali Boze moj , sta da se radi.....Ono sto me odusevilo je Plus serija , telefon je fantastican u svakom smislu , stereo zvucnici , displej bas bas lepo odradjen , taman staje u ruku , a mislio sam da necu ici preko 5.2 , verzija koja je izlozena je 6GB RAM , 128 GB interne memorije , sve u svemu ja sam odusevljen , nije klizav kad se drzi , znaci u svakom smislu odusevljen sam , sigurno dok mi nesto drugo ne zapadne za oko ovo posmatram kao buduci uredjaj....slike nisam hteo da okidam jer mi je glupo to raditi na onolikom osvetljenju u prodavnici i jedino sto mogu da slikam je telefon pored tako da to ne vidim kao neki test...

Mnogo dobro izgleda
2c93f5e130ae03031cc1eb98e06d7e47.jpg
9b35c47a92cfff2ea7489b282069642d.jpg

a7c258aeb43a66198446effe89f47fdd.jpg
22f3a7f3946a86c97e9de02492c8824f.jpg

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja pazario flip cover, prezadovoljan [emoji2]

Послато са VTR-L09 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:

Platio sam ga 2.400 din. u Vipu-u u TC Ušće, u Huawei radnji je znatno skuplji.

Nazad
Vrh Dno