Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Uh, stalno me budili razni alarmi za cene koje sam postavio sa peviše malim tolerancijama :|

Baš sam u značajnom plusu trenutno, eh, da li biti greedy ili izaći i zaboraviti.. :) Pretpostavljam da ništa loše ne može da se desi dok god ono ide ka 75% i dok se čeka coinbase, ali moram pratiti glupe tvitove i poolove i bla bla

Mislim da smo mirni sledecih 4 dana. Za period posle toga korekcija sigurno a posle korekcije nemam prognoza jos uvek. Razmisljacu o tome kasnije. Ja bi verovatno i rizikovao jos malo ali peglajte svako za sebe, odredite sebi izlaz i ne zalite ;)
@Proday, opet si pozurio. Opet su te izdali zivci pred samim ciljem. Steta :(

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

totottto, uso sam jebajga posto ne ubadam valjda ce da me uk*ki da ovde se ostvari ovo sto pricaju :d

Udjes taman pred korekciju. :)

Mislim da idemo malo dole, trebace zaleta za veceras/nocas.

ovakve stepenice imamo vec 2 dana i bice jos 3 sigurno , idemo gore

To sve zavisi kojim tempom ce ici gore.

Ovako je super
Skoci za 80K i ocisti put
Padne za 30-40K da se istresu
Vrati se na 80K i dalje probija
Pa opet malo padne da se istresu.

Nema naglog skoka tipa 200-300K odjednom, tu bi bio takav reset...

Od ovog lepotana zavisi da li će da nam pokvari plan :)

.

Pogledajte prilog 227439

Ja ne diram ništa dok god nema negativnih vesti, dok sam u plusu neka pada do te granice, koja je srećom veoma daleko sada

Poslednja izmena:
Ja postavio buy al visoko izgleda.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Srozao se brzo...sta mislite dokle ce da pada?

Malo mi je jaca ova korekcija, ako je samo korekcija.

Korekcija. Ljudi, juce je zkocilo 25% nemojte se iscudjavati korekciji. To je normalno posle veceg skoka. Mora da se otresa boranija, mora da hvata zalet za skok. Samo strpljivo ;)

nije korekcija, ja sam srece ko nesic cim nesto kupim pada cim nesto prodam ide gore :D :p
dokupio na 0.0124

Korekcija. Ljudi, juce je zkocilo 25% nemojte se iscudjavati korekciji. To je normalno posle veceg skoka. Mora da se otresa boranija, mora da hvata zalet za skok. Samo strpljivo ;)

Kako sam ja napisao prethodnu poruku ovde, tako je krenuo da se vraca na gore...mali nestasni ltc.

Vec sam krenuo da gubim strpljenje i drzao sam prst na obaracu, ako ode ispod 14.4

Ne cudim se korekciji, nego nemam nekog iskustva da bih predvideo kolika korekcija je realna u nekom momentu.

Moras pratiti volumen i rast cene.

Korekcije nije bilo bukvalno od 0.01.

Tako da je bilo razumno do nekih 100k, odnosno 0.001.

0.0129-0.001=0.0118.

Moras pratiti volumen i rast cene.

Korekcije nije bilo bukvalno od 0.01.

Tako da je bilo razumno do nekih 100k, odnosno 0.001.

0.0129-0.001=0.0118.

A meni su recimo svi ovi sitniji padovi na svakih nekoliko sati, bili korekcije, pa se kod ove malo zapitah.

Kako ocenjujes taj realan procenat pada (za korekciju) na osnovu volumena i rasta cene, odakle bas tih 100k?

Pa ne znam, nego odredim odokativno.

Support je bio na nekih 0.0116, to je bio maximum u slucaju da je neko naseo i istresao vecu kolicinu. Ali videlo se da nije bilo velikog sell off-a jer su se u medjuvremenu istresali a i mnogi cekaju moon. Mislim da cemo se vrtutu neko vreme tu od 0.0121-0.0123, pa cemo videti sta vece donosi.

Znaci ciljao sam od 0.01195 do 0.00117. Tako sam i postavio ordere.

Pogledajte prilog 227461

Eto, u zadnjoj sekundi povucem ordere na 0.001185 i 0.00118 jer sam se zayebao oko kolicine. I dok sam to ispravio on sljosne i vrati se na normalu. Sreca pa su mi ova 3 prosla...

Pa ne znam, nego odredim odokativno.

Support je bio na nekih 0.0116, to je bio maximum u slucaju da je neko naseo i istresao vecu kolicinu. Ali videlo se da nije bilo velikog sell off-a jer su se u medjuvremenu istresali a i mnogi cekaju moon. Mislim da cemo se vrtutu neko vreme tu od 0.0121-0.0123, pa cemo videti sta vece donosi.

Znaci ciljao sam od 0.01195 do 0.00117. Tako sam i postavio ordere.

Pogledajte prilog 227461

Eto, u zadnjoj sekundi povucem ordere na 0.001185 i 0.00118 jer sam se zayebao oko kolicine. I dok sam to ispravio on sljosne i vrati se na normalu. Sreca pa su mi ova 3 prosla...

Ako dobro razumem, ovde si negde stavio 2 nule iza zareza, umesto jedne?

Sad izvini, ako je pocetnicko pitanje, ali gde gledas (citas) i kako taj support?

buy ili sell
piu piu piu piu :p

Poslednja izmena:
Ako dobro razumem, ovde si negde stavio 2 nule iza zareza, umesto jedne?

Sad izvini, ako je pocetnicko pitanje, ali gde gledas (citas) i kako taj support?

Pogresio sam, brzo sam kucao. :) A i navikao da LTC cenu pisem sa 2 nule. :d

Support ti je bivsa resistance zona, odnosno zona koja je pruzala najveci otpor. Tako je trenutno ovde.

Pogledajte prilog 227475

Znaci iz 4 puta je probijena (tek uz pomoc Kineza). To ti je kao membrana, znaci treba zaleta da se probije i kad jednom udjes iznad, ne dozvoljava tek tako da je napustss, tj treba opet sila da izadjes ovoga puta na dole.

Moguce da cemo par puta zakucati do 0.0116, ako bas krenu da resetaju.

Poslednja izmena:
evo nisam izdrzao sam :p
imam jos neki $ ako padne ispod 14.5 upadam

Otvaram firmu tj savetovalište finansijski consulting, zasniva se na tome da uradite sve suprotno od onoga sto vam kazem i uspeh zagarantovan!!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ovaj pad sa 0.0122 sto je upravo krenuo, posledica je iskopanog non-segwit blocka od strane LTC.top.

kad se vrati ako se vrati onda idemo gore jel

preporuke za ulqaz, ako ltc.top baci segwit signal odma kupovina?

Poslednja izmena:
Vrh Dno