Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Sada ako se pojavi takav blok sa ltc1btc ode cena na 0.008 :O

Kako mi ovi kinezi idu na ku... zivce sa ovim cimanjima.
Ispasce na kraju spremacica sjebala nesto

dok sam iznajmljivao asice da kopam kdc izgovor kineza sto je asic bio offline je bio, igrala se maca oko asica pa iskljucila slucajno :D

Sve je u redu. Block se zaglavio bio.

ko proda pre 20$ magarac....neko je pomenuo i ja taj odnos nisanim 0.02-0.025

Hahahah, sledeci izgovor: macka isla po tastaturi

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ja, da sam on, ma koliko kvarno bilo, kako odoleti tome da na pola sata isključiš to, nakupuješ na 40% nižoj ceni, uključiš, kao ups sorry softverski problem.. O_O

Al' ko zna, možda je konkretni kinez okej :)

Poslednja izmena:
Hah, ja krenuo da kupim jos malo a ono ode gore. Koji su to cigani :D

Sad sam video da su ugasili segwit. Pa dal je realno da budu toliki cigani? :d

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Buy 14.355 USD 22.24069887 LTC

pi*de, bas sam i ja mnogo hteo jel :D

sta pratite od vesti koje sajtove, tviter naloge? cije, verovatno i onaj litecoinpool refresujete za blokove segwith il ne

Sve se prati.

https://twitter.com/SatoshiLite
Coblee - Litecoin creator

https://twitter.com/JiangZhuoer
Jiang - Founder of LTC1BTC and LTC.top pools

https://www.litecoinpool.org/pools
Segwit percent rate

itd...

Nego, izgleda da namerno iskljucuju poolove. To sam i preko noci primetio. Kako bi usporili rast % Segwit-a. Da su svi poolovi signalizirali, bili bi na ~75% vec sada. A mi smo jedva na 73%.

Hoce da bude neizvesno do kraja, racunam da ce do utorka rasteci, tek tada ce nabiti 75%. E onda ce opet poceti iskljucivati i do petka bukvalno necemo znati jel aktiviran ili ne.

ko proda pre 20$ magarac....neko je pomenuo i ja taj odnos nisanim 0.02-0.025
A ne, tih 20$ sam rekao do kraja perioda za segwit. Za posle toga cemo da vidimo ali ja cekam ostatak dobrih vesti, meni se ne zuri nigde. Jes da 20$ nije losa cifra uopste i da ce vecini odgovarati ja imam malo drugaciju ideju na umu ;)
Bice sigurno otpora na 0.02 ali 20$ je ispod toga i verujem da ce dogurati. Samo strpljivo ;)

Ja sam se najvise zeznuo od svih vas,kupio za 8.5 prodao za 11 :D sad bi imao duplu lovu :D....

Pricali smo da ne zurite s prodajom. Sve ste mogli da procitate. U plusu si makar, nemoj biti proklet. Tek ces da kukas ;)

Ja stek ne diram to je za 100$ a ovo na berzi je za pilicarenje :)
Nego sam se zeznuo i povukao buy sa 0.0121 stavio malo nize i naravno pogrijesio. Tako me i treba kad ganjam dno.

:D u znaci u istom smo timu :D svi smo se poplasili gledajuci grafike iz prethodnih godina....

Uh dok bude 100 dolara ima da budu novi izbori....:)

*** i ja cekam da padne Ltc malo jedno 2 ili 3 dolara pa cu kupiti neku malu kolicinu....Ako ne padne bas me briga tu je uvek DCR ili EXP na kojima sam lepo zaradio u proteklih nekoliko dana vise verujem u njih nego u LTC.

Ja ne cackam nista vise...samo cekam skok do 0.02 i onda cu se istresem

pa i na eth sam docekao 0.028 sa 0.0025 prosle godine u aprilu cini mi se, sacekacu i ovo :)

ne bi me cudilo da ugase masine pred segwitom i da udjemo u sledeci ciklus...a cena padne

Poslednja izmena:
:D u znaci u istom smo timu :D svi smo se poplasili gledajuci grafike iz prethodnih godina....

Uh dok bude 100 dolara ima da budu novi izbori....:)

*** i ja cekam da padne Ltc malo jedno 2 ili 3 dolara pa cu kupiti neku malu kolicinu....Ako ne padne bas me briga tu je uvek DCR ili EXP na kojima sam lepo zaradio u proteklih nekoliko dana vise verujem u njih nego u LTC.
Kakvih bre 2-3$ da pada? Dal ste normalni? Neeeeema teorije. Samo sto ne grune opet gore a vi jurite dno :d Trazite 'leba preko pogace.
Bas treba da grune na 20$ pa da se cesete zasto niste na vreme usli.

Pa mnogo su slusali razno razne strucnjake, ali ako ima vremena, naucice, a ltc jos nije rekao zavrsnu rec

Nazad
Vrh Dno