Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

daklem da uletim u ltc i izletim kad udari u 15-16$ na btce :D
poletelo se jebajga, trejder sam postao preko noci :p :d :d

Poslednja izmena:
Pa to sam i ja rekao :d
Segwit na 75% do sutra i cena od 130. Kako se bude blizilo kraju ici ce jos gore.
Kad prodje segwit ocekujem malu korekciju, izduvace se malo hajp. Ali, dogovoreno je da kad se limit LTC bloka popuni do 50% da ce biti soft ili hard fork i da ce dici block size na 1MB. To je isto odlicna stvar mada pitanje je kada ce doci na red. Ali svaka prica o tome bice nastavak hajpa. Sada je segwit u prvom planu i nista drugo ne moze da dodje na red. Bice tu jos lepih vesti za dizanje cene.

Mislim da dosta zavisi i sta ce btc da uradi. Ako se ovi ne dogovore oko segwit-a tj. iskljucivanja asic boost-a tu moze da bude jako krvav rat koji odgovara LTC-u. Sto duze to bude trajalo vise ce se hajpovati LTC, jer ljudi sami priznaju da je LTC napravio ogroman korak dok je BTC zestoko zaglavio. S druge strane, ako se i dogovore (sto je mnogo manje verovatno nego kao sto je sa LTC-om bio slucaj) moze da se desi da BTC ode u nebo.

Peking se budi, da vidimo sta ce zuce uraditi.

verovatno ce da prodaju posto sam prodo sve shitove i uso u ltc :p srednji ulaz 13.75 visoko

Ma neka ga, ceka se vise od toga :-D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

da ne bude ono samo kad je doso do 8-9 pa se spuv'o na 4 sad ce valjda da bude veca prasina

Nesicu ti si nekada imao brdo btc-a. Gde si to spi3dio? Na svadbu ili motoric?

na kolko izlaz imam 60 lajta,
spicio sam na faks i nisam ga zavrsio ostala 3 ispita, u skorije vreme necu :smash:

ono kad covek ne zna
a i bilo za pola svadbe :d

Poslednja izmena:
Izlaz na koliko ti je dosta. Ne znam sto razmisljas o izlazu sada? Moj savet ti je da cutis i smrdis do petka. Bez sale, aj i ti da uzmes neki dinar.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

E bas steta majku mu.

Cekaj pre pola sata si usao. Gde zuris. :d

Gledamo kako se odvija situacija, ovo moze jog gore ici tokom noci.

Ja ne gledam vise. Idem da spavam. I ovako me zanima da prodajem po ovoj ceni, ni short cak. Cekam skok u sledecih 5 dana, do kraja segwit-a i tek onda cu da razmisljam sta dalje tj. dali da shortujem, izadjem s nekom kolicinom ili ne diram nista.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

548

imam 100 koma za 100$ moon cenu, u stvari nemam imam 96 trejdovao sam pa se istopilo, pa reko da vratim u wallet pa u rupu da se ne topi dalje :d

a ovi drugi 60 cek'u k'o zapeta puska
:bottle:

Poslednja izmena:
Stara ekipa haha. Gde si bre Zeljko,
@La postao si druze moj opasan "kockar" tu je i @Saj vratio mu se odmeh koliko vidim...
samo fali Mag i idemo ponovo na 100$ ( mislim na BTC)

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Nego, šta beše sa kolegom asicom, jel' dočekao da se naplati za nerviranje il' je izašao sa gubitkom?

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Očekivano kad sam rasprodao sve :d

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

lep osecaj.. odes da spavas, probudis se kad ono ode cena 2$ gore.... odo jos da spavam mozda se iznenadim :)

Ja izasao na 4$ jos davno, dok mi je @allgood govorio da cuvam [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Secate li se ko vam je prosle godine kada je bio ispod 4 savetovao da ga kupujete ?

Prosle godine "crkotinu" niko nije hteo da pogleda.

Da li LTC ima snage da prestigne ETH ili DSH?

Ovde sve ima snagu da prestigne sve :) Ako se dobro secam, nekada je 1 ltc vredeo 3 dasha, tako da, moze da bude sta hoces.

Tacno tako. Iz mog potpuno amaterskog ugla, LTC mi nikad nije izgledao kao super-nepredvidiv coin, kakvi su bili eth, dsh ili svojevremeno doge

Vrh Dno