Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Into the bandlands !!!!!

Odgledao sam sinoc 3 epizode u cugu... E ono se zove martial arts serija! Jeste low budget, jeste cheesy na trenutke ali je zato kvalitetna "krljacina" sa glavnim glumcem koji to zna da radi kako treba. (i sigurno ima MA background) I prica je sasvim svrsishodna a ne bas kompletan thrash.

Za razliku od IF-a ovo hebe mame i zavija sarme, istovremeno... Jednu hebe a druga mu shishpu, if you know what i mean 🙂

U svakom slucaju ko trazi seriju tog tipa (dok se ne pojavi DD S3) od ovoga nema dalje... 🙂

P.S.
Bilo bi odlicno kada bi Daniel Wu (glavni glumac serije) dobio neku ulogu u DD s3, makar neki cameo ako ne mogu da mu daju vecu.

Krenula treća sezona Better Call Saul!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Završio sam Black sails
ocena za celu seriju - 8/10
ocena za 4. serijal - 7/10
ocena za poslednju epizodu, tj za poslednje dve - 5/10

Namerno sam naveo "neslaganje" sa režiserom zbog:
Deluje mi potpuno zbrzano da se lik koji je bio motor dešavanja i gurao apsolutno sve događaje naprasno pristane na penziju, makar i kao posledicu pritisaka i uviđanja neumitnosti neuspeha. Al sam ovo napisao... odoh u kritičare, om'a!

Into the bandlands !!!!!

Odgledao sam sinoc 3 epizode u cugu... E ono se zove martial arts serija! Jeste low budget, jeste cheesy na trenutke ali je zato kvalitetna "krljacina" sa glavnim glumcem koji to zna da radi kako treba. (i sigurno ima MA background) I prica je sasvim svrsishodna a ne bas kompletan thrash.

Za razliku od IF-a ovo hebe mame i zavija sarme, istovremeno... Jednu hebe a druga mu shishpu, if you know what i mean 🙂

U svakom slucaju ko trazi seriju tog tipa (dok se ne pojavi DD S3) od ovoga nema dalje... 🙂

P.S.
Bilo bi odlicno kada bi Daniel Wu (glavni glumac serije) dobio neku ulogu u DD s3, makar neki cameo ako ne mogu da mu daju vecu.

Glavni glumci (MK, Tilda, Udovica... i jos neki) su imali pre pocetka snimanja 6-nedeljni kamp (obuku) da nauce da se "biju"
jedan od instruktora je bio i Daniel Wu.

@Braca
Kakav deja vu, ovaj komentar kao da sam već negde pročitao 🙂

@Yojinbo
Jesi li poceo novu sezonu Into the bandlands ili je to prva sezona ?
Prva je bila odlicna, a nadam se da nisu upropastili drugu.

^Poceo sam prvom, evo sada cu ep4 mozda i 5 da odgledam... Stavicu i drugu da se skida... 🙂

Ja mislio neka skraćenica 🙂 Nisam skontao da piše SOL.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Прва епизода пете сезоне Prison Break-а одлична. Надам се да ће наставити у истом ритму.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Druga jos bolja! Bas trazim da vidim ko je komentarisao za Prison Break i nadjem par stranica unazad...
Sad slucajno naletim da se konacno pojavilo i u cugu dve epizode odgledao.

"Spalio" sam sinoc prvu sezonu Into the Badlands i odgledao prvu epizodu druge sezone.

Mogu reci da je tematski neki cudan spoj, prica se popravlja i intrigira ali tek od 4. epizode (mene podseca na period ratujucih drzava u Kini ali i dalje je nista "wow").

Ali su zato scene borbi brutalne. Serija je dosta inspirisana orijentom i ima u nekim trenucima osecaj da je radjena po stripu.

Druga sezona pocinje sa jos vecim "Bang!!!" i cini mi se jos vise ce pokazati odnosno upoznati nas sa svetom u kome se odvija radnja (izgleda da je budzet povecan).

Odlicna serija i treba je odgledati u odnosu na ono sto je izaslo iz Marvelove-Neflixove kuhinje, jer je dosta kvalitetnija u odnosu na JJ,LC, The Flash (a o ostalim necu ni reci trositi). Slobodno tu negde rame uz rame sa DD-ilom je stavljam.

Poslednja izmena:
Super je Badlands.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koliko ovaj novi PB treba da ima epizoda? U app preko koje pratim serije pise da ima 9?

Ako je stvaran broj epizoda da sacekam pa da bindzujem sve odjednom..

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Yojinbo
Super za prvu epizdou druge sezone, verovatno cu uskoro i ja poceti da je gledam, pa ako odgledas jos koju epizodu slobodno napisi utisak.

Završio Taboo.
Savršenstvo....
Želim da s02 nikad ne izadje da je ne bi uporedjivali sa s01.

Uh, Expanse - jos jedna odlicna epizoda, kada se zavrsi ova sezona, moracu da krenem da citam knjige (nema sanse da cekam jos godinu dana).

Odgledah This is us, odusevljen sam.
Expanse kida, kao po obicaju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

To da pitaš na nekoj Comic Con TWD konferenciji došla bi dva "bouncer-a" i samo bi te izbacili napolje 😀
Mislim da je to ostavljeno da se razjasni u onim sporim epizodama 8. sezone. Već po tim pitanjima imaš plot za tri vrlo spore epizode 😉

Bas to,vrlo verovatno da ni oni sami jos uvek ne znaju...pisu scenario dok je sad ova pauza pred osmu sezonu...
Tako mi je delovala cela ova sedma sezona,kao da su pisali i snimali sve na licu mesta,jako neozbiljno i glupo. Sve vise i vise se vidi da na silu odugovlace,vise ni sami ne znaju kako ce pa ubacuju one nidje veze dijaloge.
Ovo je definitivno bila najgora sezona,sa najdosadnijom radnjom i najgorim krajem. Čak ni Negan nije uspeo da ih povadi. Da lik nije zanimljiv onako verovatno bi batalio na pola sedme da gledam. Tigar,lik sa dredovima,totalno neiskorišćeni,bukvalno su bili tu za ukras,a iz trejlera sam kontao "Wow vidi ga bratic fura tigra,sad ce tigar da kolje zombije,bice ok sezona " ono prekoporali 3 ista layera tigra kako zeva u pozadini i to je to.
Neverovatno koliko su srozali seriju koja je koliko toliko imala potencijala na pocetku.

Sad ce da sade sargarepe i da se jure sa neganom po sumi jedno 3 sezone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

The expanse . Malo slabija epizoda ,ali već vidim da će poslednja biti pakao. Posle toga cekalica god dana do sezone 3.. 🙁

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Bas to,vrlo verovatno da ni oni sami jos uvek ne znaju...pisu scenario dok je sad ova pauza pred osmu sezonu...
Tako mi je delovala cela ova sedma sezona,kao da su pisali i snimali sve na licu mesta,jako neozbiljno i glupo. Sve vise i vise se vidi da na silu odugovlace,vise ni sami ne znaju kako ce pa ubacuju one nidje veze dijaloge.
Ovo je definitivno bila najgora sezona,sa najdosadnijom radnjom i najgorim krajem. Čak ni Negan nije uspeo da ih povadi. Da lik nije zanimljiv onako verovatno bi batalio na pola sedme da gledam. Tigar,lik sa dredovima,totalno neiskorišćeni,bukvalno su bili tu za ukras,a iz trejlera sam kontao "Wow vidi ga bratic fura tigra,sad ce tigar da kolje zombije,bice ok sezona " ono prekoporali 3 ista layera tigra kako zeva u pozadini i to je to.
Neverovatno koliko su srozali seriju koja je koliko toliko imala potencijala na pocetku.

Sad ce da sade sargarepe i da se jure sa neganom po sumi jedno 3 sezone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Al dobra im je najava, "four episodes of season 8 will melt your brain". Pa kao da se sami sa sobom sprdaju. Ispada da je AMC podigao budžet, pa će umesto tradicionalno tri gledljive, u 8. sezoni biti 4 gledljive 😀.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno