Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupljen Battlefield 1 na Easter Sale UK! Prvi utisak je ocaravajuca grafika ne znam koliko je dug SP ali ljudi ova igrica vredi svake funte

*igra 🙂

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Stigao mi je poziv za GTSport betu, access se pali tek ovog vikenda. Steta sto PS4 ne podrzava G27, moracu testirati igru sa gamepadom. :-/ Do leta cu vec uloziti pare u GIMX adapter.

Meni bf1 posle Uncharteda i nema neku grafiku. A tek sto se gubim u mp... Satru me u sekundi.... Mislim da ja nisam za ove pucacine na konzoli.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

U cekanju konzole probao sam na tabletu da igram sa gamepadom fp pucacinu (naravno ne poredim android i ps4 igre nego nacin upravljanja). Mislim da nema sanse da cu se ja na to (posle misa i tastature) naviknuti 🙂

Naravno da hoces, ne brini. 🙂

Ja bar nisam, pucačine.. Ps4 za sportske i ekskluzive, a ostalo PC.

Poslednja izmena:
Interesantno da na USA PSN-u ni traga ni glasa od nekog uskrsnjeg snizenja. 🙁

Snizenja su cesto ogranicena na odredjene regije, i cim se zavrsi jedno snizenje u drugoj regiji krene drugo. Evo trenutno traje bas ogroman Easter sale u EU.

Napravi vise naloga, pa iskoristi snizenja kako mozes.

Ima sada flash sale na US PSN-u do 17-og.

Nisi dobro ušao.

Posto planiram da se upustim u PS4 vode, zanima me kakvo je stanje sa kupovinom igara na vise naloga (znam da je bilo to pre da tri osobe dele nalog ili tako nesto). Da li ima trziste toga, da li to jos uvek radi i slicno.

Mogli bi neki FAQ za sve ovo, novi ljudi stalno postavljaju ista pitanja.

A ona tema "Šta raditi...." im je očigledno preglomazna i odbije ih.

Treba da napravimo neko uputstvo za ove baš osnovne stvari, šta može, šta ne itd.

Inače, ima i dalje toga, najviše na sajtu razmena igara.

Slažem se sa Ivanom.

Mogli bi neki FAQ za sve ovo, novi ljudi stalno postavljaju ista pitanja.

A ona tema "Šta raditi...." im je očigledno preglomazna i odbije ih.

Treba da napravimo neko uputstvo za ove baš osnovne stvari, šta može, šta ne itd.

Inače, ima i dalje toga, najviše na sajtu razmena igara.

Napisite,javite mi,stavimo u prvi post i dodamo u naziv FAQ

I ja mislim da su dovoljne teme koje vec postoje nego ljudi lenji po obicaju 😉

Sent from my iPhone using Tapatalk

GTSport beta je pocela za evropske korisnike.... sa totanim crkavanjem servera. 😀

Inace nije im losa ovaj Sport mod voznje, veoma slicno Sim Racing System modu za Asserto Corsu i iRacing. Tri dnevne trke koje se non stop ponavljaju dok ne stigne nova grupa od 3 eventa, a matchmaking za njih je zasnovan na driver/sportmaship rejtingu.

Drugari, jedno pitanje. Ako kupim polovnu igru, mislim na disk, da li na omotu ima i neki kod nesto cime mogu igru i da downloadujem ako mi se osteti disk?
I ako je taj slucaj sta onda sprecava starog vlasnika da je skine uz pomoc tog koda?

Drugari, jedno pitanje. Ako kupim polovnu igru, mislim na disk, da li na omotu ima i neki kod nesto cime mogu igru i da downloadujem ako mi se osteti disk?

Nema.

43XD8005 je jedini pravi entry izbor, svi jeftiniji od toga imaju fake HDR [8bit panele]. Nazalost slabo ga ima u prodaji, a ovogodisnji naslednik tog modela je 43XE8005 koji kosta malo vise.

What DieH@rd said.

S tim što samo 43" model ima VA panel.

To da,ali to je bas za sitnicare ,hehe 🙂
Pitanje je da li ti televizori zaista imaju 10bit panele(xd800),ali su mi na rtings rekli cak i da nemaju 10bit panel, da imaju odlican 8bit+frc koji je odlicno uradjen tako da se razlika ni ne primecuje. Dok su mi za LG rekli da su im ti 8bit+FRC modeli jadni uglavnom.
Naravno rekli su mi isto tako da ne mogu da tvrde da to nije 10bit panel,ali da je tesko da se proceni ili st a vec. Mada na njihovom sajtu pise da ti modeli zapravo imaju 10bit panel,pa mi je bilo cudno malo.
U svakom slucaju ko god da uzme neki od ova tri modela nece pogresiti 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno