Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je Horizon odlican za sada, i meni su animacije pre svega losije u odnosu na U4, ali Guerrilla je napravila ogroman pomak u odnosu na Killzone, tamu su karakteri bili plastelinski uzas a pricu da i ne pominjem. ND jeste daleko ispred kad su likovi i rezija cutscena u pitanju, ali ovi su napredovali sto je za svaku pohvalu. I onda vidim sta radi EA sa Mass Effect-om i popizdim:d

Kupiću slim pa nek ide život.
GTA5 i BF1 za mene ali šta da uzmem za decu? Po mogućnosti nešto za dva igrača, split screen (da spečim ultimat fajt)?

Imaš Lego igara koliko hoćeš, Rocket League, Little Big Planet 3...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Rayman Legends, bilo koja od mnogorojnih Lego igara, Little Big Planet 3, a dobar je i Knack, mada nema coop.

Knack kec ima coop kroz celu kampanju, drugi igrac upravlja sa srebnim mini-knack-om.
knack_coop.png

A ovogodisnji Knack 2 ce imati mnogo funckionalniji coop
http://imagescdn.tweaktown.com/news/5/5/55294_01_knack-2-place-further-emphasis-player-co-op.jpg

IMO, obavezno uzmi novi R&C, nema coop ali je igra fenomenalna.

Poslednja izmena:
Ne zaboravi i Trine trilogiju,knack,lego naslove, naravno rayman,kung fu panda, giana sisters, to su uglavnom co-op naslovi koji su aktuelni kod mojih klinaca.

Sent from my D6603

Raymen ima coop?

Ovo na PlayStation store (USA), GTA5 za 29.99$, jel to to? Samo se registrujem i kupim, cela igra?
Napominjem da nemam nikakav nalog. Da li bi taj koji sada otvorim na pc bio i onaj koji otvaram na ps4 kada ga dobijem?

Poslednja izmena:
Možeš da otvoriš na PC ja sam otvorio par dana pre nego sam kupio PS4 jer su bile neke igre na popustu...

Raymen ima coop?
Ima i odličan je u coop-u.

I ja ovih dana gledam da kupim neke coop igre. Nego čekam neku akciju.
Diablo 3
Borderlands: The Handsome Collection
BigLittlePlanet 3
Guacamelee STCE
TowerFall Ascension
Rocket League
Trine 2/3

Kao i neke koje se ne svrstavaju u coop, ali imaju lokalni multiplayer:
Mortal Kombat XL
Fifa 17 ili PES 17

Poslednja izmena:
Može paypal ili moraju da se kupuju oni bonovi?
Bilo je reči o tome par strana unazad. Napraviš PS nalog na US, kupiš PSN dopunu od 10/20/50$ na Amazon ili G2A, uneseš ga na PS nalog i kupuješ.

Ako napraviš PS nalog na UK, dopune kupuješ na cdkeys.

Paypal - ne može.

Lara Croft and the Temple of Osiris je isto dobra za lokalni coop.

Hvala na odgovorima.
Al se namučih preko telefona...
Prvo sam probao preko g2a i tako ispadne osetno skuplje nego vrednost bona. Amazon sasvim OK. Kupio GTA5, još samo PS :)

jeli ovo dlc ili kompletan nastavak ?

Ovo je negde radnja posle desavanja i kraja u 4 delu. Obzirom na dame i njihove godine.

jeli ovo dlc ili kompletan nastavak ?

Standalone ekspanzija sa originalnom kampanjom koja ce biti duza od Left Behind-a ali kraca od pune U4 igre. Neki ocekuju ~10h contenta.

Moze se kupiti i igrati zasebno, isto kao i odlicni First Light dodatak za Infamous: Second Son.

Još par pitanja, vidim sad na britanskom storu BF1 na popustu. Juče sam otvorio usa nalog (zbog GTA5), danas bi britanski zbog BF1. Da li će obe igre raditi na istom PS (istovremeno)? Koliko sam shvatio hoće i da li oba PS naloga mogu da otvorim na isti Gmail ili moram sad i njih da imam u duplikatu?
I danas sutra kad platim prime nalog npr na američkom da li će mi i BF1 (koji je na britanskom nalogu) raditi u multiplayeru?

Drugo, kupio sam one 10 i 20$ bonove preko Amazona a rekli ste da može i na g2a. Međutim g2a ispadne skuplji nego vrednost bona a na Amazonu ispod nominalne vrednosti. Nisam nešto uradio kako treba ili...?

I treće, gde još igre da tražim po povoljnijoj ceni?

Poslednja izmena:
Hoće. Svaki nalog zahteva novi mail.

Ne možeš na isti mail, doduše možda funkcioniše gmail fora sa tačkama u nazivu.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

A plus nalog na jednom važiće i za drugi (u smislu mogućnosti igranja u multiplayeru)?
Ili bi morao da plaćam dva puta plus nalog, što je malo mnogo!?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno