Šta je novo?

Xbox One

Meni ništa nije iskocilo sinoc za update moraću posle da proverim opet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je namestena konzola da sama skida update i patch-eve jel moram ja nesto rucno da odradim ili ce mi skinuti automatski. Nisam je palio od 8 sinoc a bio je onaj standardni meni tad!

To bi bila dobra ponuda jedino da ti plate da aktiviraš taj ključ na acc-u :d

GwG je vrhunski ovog meseca, Ryse sam igrao odavno kod druga na xbone, taman krenuo gde sam stao prosli put [emoji16] skidajte dok ima ✌️

Koliko sam shvatio otkrivaju samo specifikacije.

Pa to nas najvise interesuje, dizajn nek ostave za e3 xD

Zapravo nije u 1 nego u 3pm... za pola sata pa da vidimo sta kaze koji su specs.

1e4NgKU.gif

Poslednja izmena:
Mozda je vreme da kupim treci xbox one :D.

DX12 optimizacija na hardwerskom nivou... zanimljivo.

Kupujem day one.Uvek sam vise voleo da se igram na konzolama, razmisljao sam o novom kompu, ali me je M$ kupio sa ovim, imaju moje pare. Samo da izadje sto pre :)

Ako su ti prioritet isključivo konzolne multiplatforme, onda će svakako biti odlična kupovina, svakako daleko, daleko jeftinije od PC-a koji može da izgura takve performanse.

Uf, ja cu moj One buzašto da udomim. Već vidim ;). Valjda neće biti preko 400€. Ugasili su ga u protivnom.

Ja mislim da ce biti 499$ i to mi je skroz dobra cena, jos bolji hardver nego pro, UHD drajv unutra.

@rama
Meni su prioritet ps4 eksluzive, tu sam vec pokriven, za sve ostale igre trenutno njakam PC, a kad uzmem Scorpio on ce biti za to, a PC ce mi sluziti za emulaciju nintendovih konzola xD

Taman da se uzima na zimu! Prodaj One, Kupi Scorpio, Nastavi gde si stao! [emoji12] @Grunt objasnio sve, jes da nemam PS4 ali uzece se kada padne cena na ispod 150eur, cisto da se predju ekskluzive [emoji41] iskreno otkad imam One na kompu se skoro i ne igram, iako neke igre mozda rade bolje, nema niceg lepseg nego kad legnes i igras se na 49inca kao neki prosecan amer peasant [emoji23]

DX 12 nije se nesto proslavio na PC-ju, a posto je AMD unutra i delimicno 480 gpu, mozda je bolje da su se okrenuli Vulkanu posto se lepo uklopio na PC-ju sa tom arhitekturom, ali dobro, videcemo sta ce biti. Sto se tice samih specifikacija, ovako nesto smo i ocekivali, odavno je vec receno da ce biti jaci od Sony modela, sad je na ostalima da igre lepo optimizuju i odrade to kako treba, plus da izbace jos koju eksluzivu, jer po meni dzabe sav hardver ako nema sta da se igra, da izvinu starije igre. :)

Cena ce biti sigurno 500e a mozda i vise, MS je malo halapljiv, ali ne smeju previse da zinu, ali preko 600e ne bi smeli da idu. Ostaje nam da cekamo E3, ja se iskreno nadam da ce i izgled da bude zanimljiv i zelim igre.

Ne znam sta drugi misle, ali po meni bi bilo dosta zanimljivo i primamljivo kada bi uz ''Project Scorpio'' dolazio Elite dzojstik kao njegov regular dzojstik, jer je veoma kvalitetan, pod uslovom da to ne utice na cenu konzole i da cena pojedinacnog dzojstika opadne i bude pristupacnija.

Još jedna velika stvar za Scorpio:
Scorpio supports AMD's FreeSync - and the upcoming variable refresh rate support baked into the next-gen HDMI 2.1 spec.

Подсети ме шта оно беше АМД Фрисинк ради лошије од Нвидија Џисинк?

Dobio neki Store kredit od MS-a i ne mogu nikako da ga redeem-ujem. Probao VPN, promenu regije ... SVE ... Samo kaže country (RS) not supported.

Za koji Store tacno? Ja sam recimo imao kredit za Win Store, tj. Store aplikaciju na Windowsu i taj kredit ne mozes nikako da upotrebis za online Store jer nije isti.

^ Zavisi i od regiona store-a.
Подсети ме шта оно беше АМД Фрисинк ради лошије од Нвидија Џисинк?

Džisink ostaje savršeno sinhonizovan sve do 30Hz. Frisink počinje da se gubi na 40-tak, to je razlog zašto je svega par frisink monitora sa opsegom ispod 48/42/40Hz, a ni ti koji imaju opseg ispod ne rade savršeno do 30. Nisam pratio da li će ovde u vezi Scoprio konzole pominjani frisink 2 i HDMI 2.1 standard rešiti tu boljku, a za konzole bi to bilo bitnije, jer tu sve igre levitiraju između 30-60 fps-a.

Naravno treba sačekati i televizore sa HDMI 2.1 standardom i videti kako će se oni ponašati, postojeće freesync monitore svakako neće biti moguće iskoristiti za Scorpio, jer kod njih frisink radi isključivo preko dp-a, a scorpio neće imati dp izlaz.

Poslednja izmena:
Freesync 2 je u pitanju kao i HDMI 2.1, tako da to tek treba da se finalizuje.

Sto se tice Store-a, tako mi je Microsoft podrska rekla da dobijeni kredit na Win Store-u ne moze da se iskoristi na online (web) Store kao ni vice versa, posto sam isto tako nekih 10-ak dolara kredita bezuspesno pokusavao da upotrebim dok su bila neka snizenja. E sad ako i tu ima neka caka i workaround to vec ne znam niti su mi oni spominjali.

Poslednja izmena:
Vrh Dno