Pazi, glupo je pricati o necemu o cemu nemas pojma. Kao ti sad na primer. Ja ti garantujem da ces pre da ostvaris garanciju kod tih ljudi nego ovde. Ja sam nekoliko puta morao da ostvarujem garanciju u nasim prodavnicama, i to je pakao. U WinWinu sam kupio hard koji je crkao posle 10 dana, skoro 3 meseca sam cekao da mi zamene. Da ne pominjem ono sto se podrazumeva, a to je da su za ta 3 meseca pokusali da me zavrnu na sve moguce nacine. Drugar se evo bas ovih dana tera sa Telenorom. Crkao mu je nov telefon, i odbili su mu garanciju, ubedjuju ga da je neko otvarao telefon. On covek niti je otvarao niti je nosio negde telefon da placa popravku jer je u garanciji, cim je crkao odneo je u Telenor. I odbili su mu. Njihova rec protiv njegove. A kupio sam na desetine stvari preko KP, i nijedno lose iskustvo nisam imao. Ne kazem da necu imati, nista nije savrseno, ali sto se prodavnica tice i garancija, samo losa iskustva imam. Tako da te tvoje neupucene price kako je to nikakva garancija, nisu bas osnovane, da ne kazem nesto drugo.