Šta je novo?

Xbox One

Nova S konzola u radnji sa garancijom košta 50.000,00 a u Jagodini bez garancije od čoveka sa KP 25.000,00.
Ja sam za KP bez razmišljanja.

Da , ali mi ne pada na pamet da kupujem bez garancije , jos 20-30 evra bolje dati za novu sa garancijom

Pa nije 20-30 eura, nego duplo čoveče. Na KP ti niko ne daje garanciju. U radnjama jedino dobiješ garanciju. Najjeftinije je 44.000,00 za gotovinu, a na rate 50.000,00.

Ko ti to kaze zaboga da niko ne daje garanciju na KP?! Jednostavno neistina, da ne idemo dalje. A zasto jednostavno ne kupis na Xbox Republici, bila je 205e kad sam ja kupio pre mozda mesec dana.

Par pitanja .
Gde je najjeftinije kupiti 12 meseci Live pretplate , kao i 12 meseci EA Accessa za Xbox One ? Takodje ne mogu da nadjem koji je nalog Istvanov sad na KP , pa ako bi neko mogao da mi posalje link putem privatne poruke . Takodje me interesuje posto planiram da kupim Xbox One S od 500 giga konzolu bez igara i vidim na KP da neko iz Jagodine prodaju za 200 evra kao nove nekoriscene , dok kod svih ostalih vidim da nema ispod 220-230 evra ta verzija. Pa me interesuje ako je neko kupovao od tog iz Jagodine kakva su iskustva s njim .

Ja sam kupio na cdkeys.com. Mislim da su najjeftiniji. Za g2a sam cuo gomilu horor prica u vezi njihovih kodova.

Ko ti to kaze zaboga da niko ne daje garanciju na KP?! Jednostavno neistina, da ne idemo dalje. A zasto jednostavno ne kupis na Xbox Republici, bila je 205e kad sam ja kupio pre mozda mesec dana.
250 evra je na xboxrepublici i to sa godinu dana garancije , a znam da Istvan daje dve godine

Da ne idemo dalje. Roba koja se donosi u našu zemlju iz susednih država,a Ištvan i 90 posto ljudi na KP to radi jednostavno u Srbiji nema garanciju. Ištvan ti daje neku njegovu garanciju da ako ti se nešto desi sa konzolom može on da je reklamira tamo odakle je doneo. To je nikakva garancija. Izvinjavam se za skretanje sa teme.

Pazi, glupo je pricati o necemu o cemu nemas pojma. Kao ti sad na primer. Ja ti garantujem da ces pre da ostvaris garanciju kod tih ljudi nego ovde. Ja sam nekoliko puta morao da ostvarujem garanciju u nasim prodavnicama, i to je pakao. U WinWinu sam kupio hard koji je crkao posle 10 dana, skoro 3 meseca sam cekao da mi zamene. Da ne pominjem ono sto se podrazumeva, a to je da su za ta 3 meseca pokusali da me zavrnu na sve moguce nacine. Drugar se evo bas ovih dana tera sa Telenorom. Crkao mu je nov telefon, i odbili su mu garanciju, ubedjuju ga da je neko otvarao telefon. On covek niti je otvarao niti je nosio negde telefon da placa popravku jer je u garanciji, cim je crkao odneo je u Telenor. I odbili su mu. Njihova rec protiv njegove. A kupio sam na desetine stvari preko KP, i nijedno lose iskustvo nisam imao. Ne kazem da necu imati, nista nije savrseno, ali sto se prodavnica tice i garancija, samo losa iskustva imam. Tako da te tvoje neupucene price kako je to nikakva garancija, nisu bas osnovane, da ne kazem nesto drugo.

Vidim da znaš dosta stvari,može od tebe da se nauči nešto. To što si sada rekao kako kod nas funkcioniše,to je Srbija brate. A da li si reklamirao kod njih sa KP nekad nešto?

Da, bez problema. Drugar je reklamirao televizor, nista ga covek nije pitao, poslao mu je drugi. Ljudi zive od toga, sigurno nece da zayebu nekoga. A da ne pominjemo cinjenicu da skoro sve prodavnice npr. mobilnih telefona daju neke fantomske garancije, i bas bih voleo da cujem tvoje iskustvo kad ti se pokvari telefon pa moras kod njih da reklamiras.

Ostvarivanje garancije kod nas su muke Tantalove. Ja za moj xbox nisam ni tražio garantni list. Koji će mi garancija na Mađarskom. Čovek iz Subotice mi je rekao da ako bude nešto da mu pošaljem i da će on platiti kuririma preuzeti i rešiti. Treba samo voditi računa da se kupuje od proverenih članova koji su dugo na KP i koji imaju dosta pozitivnih komentara i koji imaju ok cene (pri tome ne mislim na Ištvana jer je najskuplji).

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

pa vec bi bilo najavljeno do sada. a na sva zvona vec danima bruje o early access za Mass Effect:

Pa možeš neograničeno igrati MP u Mass Effectu. Btw isprobao XBO trial i vrlo sam zadovoljan. Prelepo izgleda, radi odlicno ...

Ima li ko ovde od pouzdanih clanova za sharing igara? Radi li to neko, ja se vratio na MS konzolu i mogu vam reci da je radi kao zmaj :)
jedino igre su malo skuplje nego na PS4 ali cekaju se akcije, gde ima najjeftinije Forza 5 ili 6 da se kupi? Svugde gde sam gledao je 30$ a dati toliko za igru staru 3 godine je malo previse...

@ki111er pokusaj na g2a, mislim da se tamo valja Forza 5 za 15eur, ili malo manje, a 6 nije ispod 25, mada nisam dugo gledao... ja sam na UK store, i kada su akcije znam ustedeti i 1000din u odnosu na US varijantu iako placam u funtama, npr Primal je bio 12funti na UK a na US 25USD :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

^28.99$ za MK XL? Ja uzeo na ebay cd nov u celofanu za 19.51$
749cb1fe80de103bd2086a950e98335a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znam ali treba mi digitalna verzija da mogu da delim sa drugom , a iskreno smara me da stalno menjam cd kad hoću da igram neku igru.
Da li su te naši nešto klepili za carinu?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Izašao Creators Update za Xbox One. Mnogo novina:Beam Streaming,Novi Guide,Promenjen Start Screen...

Ne znam vama, ali meni update ide katastrofa sporo. 22% ima sat ipo kada sam ga startovao.

Zna neko gde da kupim Xbox One S 1TB Forza Horizon 3 Bundle ili odvojeno? U Nemackoj u Saturnu je akcija za 279E ali dzaba. Ima neko preporuku kod koga da kupim i naravno garancija obavezna.

Vrh Dno