Šta je novo?

Xbox One

To je po meni minus smenjivanje gara. Mesec dana ako bude mnogo naslova, i sta onda. Sta igrati.
Inace sasvim solidan potez.

Sve će to biti stare igre a 10 uds mesečno samo pare da tu uzmu. Koliko ti vi igrate igara mesečno pa se isplati

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Jel ima nekih beneficija ako su w10 i xbox na istom acc

Sent from my iPhone using Tapatalk

jedno pitanje, mrzi me da listam unazad, da li su xbone kontroleri kompatibilni sa S verzijom, mislim na wireless kontrolere

Naravno. Što se tiče naloga, beneficija je što ti je sve na jednom mestu i što možeš da sinhronizuješ save pozicije sa jedne platforme na drugu (u igrama sa Play Anywhere liste).

Ok hvala, već sam ga povezao sa tin nalogom, još ništa nisam igrao ostavio sam ga da skida igre posto sam uzeo EA access na cdkeys za 26$ sa nekim popustom sa njihove fb strane, i ac unity za 1.5€

par pitanja:

1.Posto sam prebacio nalog sa UK na US, koji state posle da stavim kad budem dodavao karticu, da izbegnem Tax, posto znam da neki imaju neki ne, al sad ne znam koji na digital content

2. Ako je neko naleteo, jel postoje negde jeftinije verzije igre Mortal Kombat X, na xbox store digitalna je 19.99, fizicka kopija sa zavvi 30eur free shipping, pa ako neko zna jeftiije neka javi, isto i GTA V

3. Koliko dugo treba baterijama da se napune? posto nemam trenutno nijedan kablic da bih punio preko xboxa, ubacio bio one baterije u punjac u uticnicu, i kako sam bio stavio druge vartine isto punjive, mislio sam da ce da blinka ono kad se napune, ostale su malo duze, i sinoc mi pukne duracellova baterija pocne da curi, pa ako neko zna da znam ubuduce. I koja je najjeftinija verzija za punjenje dva dzojstika, posto planiram da uzmem jos jedan

Uzmi Delaver. Delever je tax free.

Vreme punjenja zavisi od kapaciteta baterije i punjaca, ~10 sati za 2000mA baterije. Baterije koje se dobijaju uz xbox gamepad nisu punjive.

U shit ja mislio da su punjive, dobro kad nisu eksplodirale

Za play and charge kit 3 do 4 sata od 0 do 100% i jos su Li-ion i dosta dugo traju iako su 1900mAh. Mogu da se pune preko bilo kog usb porta pa i preko punjača za mobilne.

narucio jos jedan dzojstik, sutra stize, i jedno pitanje, kao sto je red u balkanaca, pored sportskih igara, gde i nema neke tenzije, valja uzeti neki 2D fighter, cisto da imas razlog da ovom do sebe udaris paralizu, kad ste obojica na 5% HP-a, ako me razumete, pa sta preporucujete:

Mortal Kombat X 19.99$ (cuo da fale neki klasicni, tipa baraka, stryker...)
Ultimate Marvel vs Capcom 3 24.99$
Tekken 7 54.99(fizicka zavvi , preskupo, otpada)

Pa da, ali zasto bi kupovao preko stora, kada mozes da dobijes disk za duplo manje pare.

Naravno, disk i udri

Jedno pitanje, jel imao neko problem sa punjenjem baterije, stigle su mi jotros dve baterije za novim djostikom, jedna radi savršeno puni, i onda kad sam stavio drugi dzojstik da se puni, baterija ni da mrdne, probao sam i drugi USB port na xboxu, probao da zamenim baterije i dzojstike rek'o da nije do džojstika, opet isto, jedino još kabal nisam probao da promenim, Al ne vidim poentu posto kabl radi normalno, na ovom jednom džojstika svetli normalni kad se puni narandžasto i onda belo kad napuni a ovaj drugi ne svetli ništa ali radi normalno kad je povezan na kabl

Koje su baterije u pitanju

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

f90d739789124af0083f3d8a54cdf605.jpg

36392576e29eb7330a744f0c43398b70.jpg

Moraš to reklamirati. Prvo vidi jesi li ih lepo stavio odnosno jesu li lepo ulegle. Ako ne radi ni ni jednom kontroleru onda je felerična. Pretpostavlham da ti ta druga koja je ispravna normalno radi i puni se na oba kkntrolera.

Da druga se puni normalno, a ovu ću da vidi da se isprazni skroz pa da vidim dal će da puni ako ne lik sto mi je prodao rek'o da će da šalje novu u ponedeljak

Da probaj to. Možda se samo zabagovala kao što se znalo dešavati na mobilnim telefonima. Bitno je da su kontroleri ispravni.

Sinoc je bila ušla na crveno i kao aj prikacimo kabl i počeo je da svetli do duše belo, al pre toga uopšte nije svetleo, tako da cu danas da je ispraznim skroz dok se ne ugasi kontroler

Par pitanja .
Gde je najjeftinije kupiti 12 meseci Live pretplate , kao i 12 meseci EA Accessa za Xbox One ? Takodje ne mogu da nadjem koji je nalog Istvanov sad na KP , pa ako bi neko mogao da mi posalje link putem privatne poruke . Takodje me interesuje posto planiram da kupim Xbox One S od 500 giga konzolu bez igara i vidim na KP da neko iz Jagodine prodaju za 200 evra kao nove nekoriscene , dok kod svih ostalih vidim da nema ispod 220-230 evra ta verzija. Pa me interesuje ako je neko kupovao od tog iz Jagodine kakva su iskustva s njim .

Poslednja izmena:
Ja pretplate kupujem na ebayu od g2a.

Ja kupio iz jagodine, ok samo nemaš garanciju ali nove zapečaćene kutije

Poslao sam ti broj telefona pa ga zovi

Nazad
Vrh Dno