Šta je novo?

iPhone 6S / 6S Plus

Se je pun pogodak, jak kao 6s a u telu od 5s.. Fon kida..

Sent from my iPhone using Tapatalk

apple_micro.png

Da li je neko koristio ovaj dodatak? Razmisljam da ga kupim jer cesto se desi da ne spavam u stanu, pa bih njega stalno nosio sa sobom. Torbice ne nosim da bih mogao da vucem kablove sa sobom.

Ja sam koristio i nemam sta posebno da kazem..

Odlicna stvarcica.

Za nijansu je sporije punio preko njega.

Pogledajte prilog 226318

Da li je neko koristio ovaj dodatak? Razmisljam da ga kupim jer cesto se desi da ne spavam u stanu, pa bih njega stalno nosio sa sobom. Torbice ne nosim da bih mogao da vucem kablove sa sobom.

Ja kupio na ebay-u za dolar 3 komada. Odlična i korisna stvar. Lepo odrađen i sve super leže i izgleda itd.. Koristim ga non stop kad sam kod kompa jer istim kablom punim slušalice i fon pa mi je uvek kod kompa dodatak a jedan u novčaniku za svaki slučaj jer svi imaju kabl za Android pa kad zatreba tu je.. Ako ti treba link piši u pm da ti dam proveren..

Pa daj link ovde, trebaće to još nekome. 🙂

Zašto da te svako cima za na PM?

Mislim da to nije zabranjeno. Dele se linkovi za zašzite samo tako, pa valjda može i za ovaj dodatak.

Ok mala pomoć ukoliko
je neko upoznat sa ovim bagom:
Prilikom puštanja muzike, desi se da počne bez prestanka da menja pesme
i da ne pusti ni jednu. Posle 5-10 pesama koje promeni naidje na jednu koju može da pusti, vidi se na timeru da je krenula muzika ali nema zvuka uopste.
Da bi sve funkcionisalo kako treba, moram da resetujem telefon :S
Da li je neko nailazio na ovaj bug i ukoliko jeste, kako ste uspeli da ga rešite???

Sent from neki tamo iPhone

I za koliko ovo stize ?

Pa, prosek je 20-30 dana. Nema striktnog pravila, kad se Kinezi nakupe kargo da pošalju to avionom. Meni je tako zaštita (silikon i staklo) koja je poručena od dva različita prodavca sa Alija, u razmaku od 2 dana, stiglo u isto vreme na kućnu adresu.

Hvala @The PunisheR za link. Dobro je kad znaš da je noko pre tebe provereno kupio i isprobao nešto. 🙂

Ja sam ranije (pre par godina) kupio par tih adaptera na aliju i svi su radili 2-3 meseca i crkli...

Ja koristim od kada sam uzeo fon.. Ima dosta vremena.. Radi super, ne vidim šta ima da crkne [emoji2]

Naravno, proveren link sigurno.. Imam i za kabl od 3-4e identičan originalu što sam dobio uz fon..

Kabl mora da bude MFi inače će ti praviti trenutne ili napraviti trajni problem. Najbolje što sam video i koristio godinu dana je Anker kabl, MFi je ali mnogo deblji, duži (0.8, 2 i 3m) i daleko kvalitetniji od originala. Ima ih na eBay, malo nađi original i za tih 15-20$ radi posao bolje nego što će ijedan drugi.

Uz ovaj sam dobio kutiju, Apple neke papire sa garancijom na godinu dana.. Il je mnogo dobra kopija ili original.. Daj link ako imaš proveren za to?

O kakvim problemima je reč? Jer je sve identično punjenju sa običnim, čak sada ne znam koji je original a koji ne?

Mislim da bi u originalu unutra u USB delu trebao da imaš serijski broj. Barem je bio u punjačima.
Nemam link, davno sam ga kupio i prodao zajedno sa telefonom. Imaš stvarno brdo prodavaca na eBay-u, imaju i njihovu prodavnicu, pa vidi gde je jeftinije ali traži isključivo original i da je MFi. Sve drugo je bačen novac.

Inače taj kabl što si kupio i što liči na original, imao sam jedan takav u kolima i jeste punio, ali je znao često da izbaci i grešku na telefonu, pa displej ne reaguje na dodir tj kao da ne registruje pravilno dodir.. @mikenziyu ti može dati više informacija šta sve možeš da zezneš sa tim kablom.

Pa loš kabal može da prouzrokuje probleme pri punjenju, probleme sa trajanjem baterije, zamrzavanjem telefona pa čak i da proizvede kratak spoj i trajno ošteti telefon.

Nije mi se dešavalo do sada... Pripaziću....

Imao sam sličan problem, ekran nije reagovao kako treba pa punjenju,ali je punjač bio problem, jer je posle sa drugim sve bilo kako treba.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Ok mala pomoć ukoliko
je neko upoznat sa ovim bagom:
Prilikom puštanja muzike, desi se da počne bez prestanka da menja pesme
i da ne pusti ni jednu. Posle 5-10 pesama koje promeni naidje na jednu koju može da pusti, vidi se na timeru da je krenula muzika ali nema zvuka uopste.
Da bi sve funkcionisalo kako treba, moram da resetujem telefon :S
Da li je neko nailazio na ovaj bug i ukoliko jeste, kako ste uspeli da ga rešite???

Sent from neki tamo iPhone

Desilo se i meni samo jednom...

Jel može nekako da se vidi na vrhu ekrana kad mi je isključen zvuk? Totalno mi je nelogično da to nemam. Dosta puta zaboravim da uključim zvuk jer ne primetim da je isključen. Takođe kako najbrže da ugasim sve, čak i vibraciju (na Androidu klik na vol - kad dođeš do vibracije).?

Imaš namenski prekidač za to iznad Volume+ tastera. Nemoj reći da nisi znao...

Imaš namenski prekidač za to iznad Volume+ tastera. Nemoj reći da nisi znao...

Ne ne znao sam, nego me buni isto jedna stvar, ako se vidi crveno pored prekidača, to je mutiran fon iako slučajno pritisnem volume taster i piše kao da sam pojačao zvuk?

I to gasi zvuk, a ne i vibracije..

Jes, mislim da ne mozes da ugasis sve, tj moras to u podesavanjima namestiti.. jedino do not disturb pomaze

Jes, mislim da ne mozes da ugasis sve, tj moras to u podesavanjima namestiti.. jedino do not disturb pomaze

Pa to se valjda podrazumeva da koristi do not disturb, samo povuče slajder na gore, ako ne želi ni vibraciju dok spava (recimo). Čak može i da namesti vreme od-do za tu opciju i da mu se sama uključuje.

Plus, kada je o not disturb uključen pojavljuje se "mlad mesec" (ne znam kako bih to drugačije nazvao) i nemoguće je ne primetiti ga.

Poslednja izmena:
Bas tako,to je i smisao "Do Not Disturb" moda. Ugasi se i zvuk i vibracija za sekund iz widgets-a i pojavi se "ikonica" u obliku meseca gore u desnom cosku. Nemoguce je ne primetiti je.

Poslednja izmena:
Aaa vidim, razumeo, tek sad video da odozdo kada izvučem meni imam mesec .. Samo bi bilo kul da isto neka ikonica kada je samo vibracija uključena..

Nego kada sa strane uključim vibraciju, stoji crveno kod dugmeta, i onda ako slučajno kliknem volume taster i pojavi se kao da smanjujem zvuk, da li se uključi zvuk ili poštuje dugme koje je kliknuto (iznad pojačavanja dugme).?

Ne ukljucuje se zvuk,sve dok ga sam ponovo ne ukljucis na isto to dugme,cak iako pritisnes ispod dugme za pojacavanje zvuka.

Poslednja izmena:
Ma ko ce citati uputstvo,bolje lupiti kako nesto "ne moze" [emoji6]
Imate i u iBooks store-u besplatne knjige bas o tome,mogu dosta biti korisne ako vam ne smeta to sto su na engleskom.
99402329199cf23e87c74f782df300bc.jpg

Poslednja izmena:
@The Punisher, preporuka da pročitaš uputstvo, pogotovo što si od skoro na iOSu. Oduševićeš se kakvih sve fora ima.
Takođe overi i Tips aplikaciju u telefonu.

Apsolutna preporuka za kabl http://www.istyle.eu/rs/nonda-zus-usb-lightning-cable.html od kevlara je, na youtube imate klipove kad ga zivotinje zvacu i vuku automobil kablom. Garancija je dozivotna - https://www.nonda.co/products/kevlar-reinforced-zus-charging-cable-usb-c-and-lightning

Takodje, jeftiniji je od original of apple, mfi sertifikovan plus isplati se kupiti u istyle jer je dobra cena, izadje manje nego direktno od proizvodjaca ($10 shipping)

Imam lightning i micro usb kabl od njih, bruka kakvi su

Nazad
Vrh Dno