Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ni ja jedno vreme mogao pronaći direktno na amazonu, pa sam onda pinovao stranicu u Chrome-u i sad mi stalno stoji zakačen link. Iz nekog razloga mi ništa ne izbacuje u Playstation sekciji, niti preko search-a.

Nisam ni ja jedno vreme mogao pronaći direktno na amazonu, pa sam onda pinovao stranicu u Chrome-u i sad mi stalno stoji zakačen link. Iz nekog razloga mi ništa ne izbacuje u Playstation sekciji, niti preko search-a.

Hvala kolega na ,,podrsci,, cisto da ne misle da trolujem. Da mi nisu zakacili link ne bi nasao nikako...pretraga ne daje nista

Narode ako kupim recimo Battlefield 1 sa ovoga Easter popusta na UK da li mogu mozda igrati multiplayer online sa US pretplatom? I uopste da li je dovoljno imati samo jednu pretplatu da bih bilo koju igru sa US ili sa UK naloga mogao igrati multiplayer online?

Ja uzeo iz dosade Mirror's edge catalyst i AC lV black flag obe za 15€. Iako sam ih obrnuo kada su izašle.Nece mi teško pasti da ih ponovo obrnem.

Sent from my D6603

I ja sam se dodao u sheru za bf1 samo zbog kampanje.Ostatak igre me ne zanima.

Sent from my D6603

I ja ga posmatram, ali se bojim kombinacije konzole i pucacine u multiju...

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Koji je dobar mikrofon za ps4?
Mislio sam kupit blue snowball ice ili neki drugi...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I ja ga posmatram, ali se bojim kombinacije konzole i pucacine u multiju...

Baci pogled na BF1stats i vidi na kojoj platformi ima najviše igrača (PS4 normalno). A i nije kao da si jedini koji igra na džojpedu, dok drugi piče na K&M. Ravnopravnost za sve 🙂

Ma jasno je meni to. Nego se bojim licnog iskustva. PC igram vec dugo godina, a tek od ove godine imam konzolu. Nznm kako bi se snasao na joypad-u.

Na početku nikako, ali practice makes perfect.

Da je malo duza SP misija valjalo bi dati ove pare i bez igranja MP. A narode da vas pitam sto mi tek ponekad dodje zvuk iz onoga zvucnika na dzojpedu? Uncharted sam igrao i The Last of us..

To zavisi od igre do igre. Ako ti smeta, isključi u podešavanjima kod igre.

A druga dilema, posto nemam love sa obe. Overwatch ili bf1?

BF1 definitivno, kakav bre Overwatch...

Pa i ja malo naginjem ka njemu. A i citam da je player base za ow slab na ps4.

PC drži nekih 60% aktivnih igrača u OW-u (bila pre mesec-dva tema na reddit-u gde su ljudi izračunali na osnovu statistike), što i ne čudi pošto nije 100% casual naslov poput BF-a 🙂

Jel ko od vas dobio 10 funti sto su delili. Meni u mailu pise da je trebalo da stigne 6-7 a ono nista...

Zna li neko da li moze Silent Hill Downpour da se nadje preko PS Now-a? Ja ne mogu da nadjem,pa ako neko zna da ima,neka javi,uzeo bih taj PS Now samo zbog te igre.

Ovih dana sam malo igrao horizon i mogu reci da sam odusevljen. Jedina zamerka je gluma i losa tekstura koze kod likova. Mozda sam pod uticajem uncharteda 🙂. Iako nisam ljubitelj robota i sl ova igra me polako uvlaci i privlaci da je igram.

Za pocetak uporedi igru sa slicnim ostvarenjima u openworld zanru. 🙂 A ako si presao sa U4 na Horizon, bas uzivas u dobrom gamingu. 😀

Jepiga, jedan je ND 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno