Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Neminovno je da ce stici do 75%, i mislim da je skok vec odradjen unapred.

Hocu da kazem da ove vesti (koje su uzgred cool za alt-valute) nisu glavni pokretaci rasta cene i ne odredjuju pump. U najboljem slucaju mogu da budu samo vetar u ledja jer ce nekolicina kupovati upravo zbog istih.

Pump cemo videti sa ili bez pozitivnih vesti jer je kocka na coin vec bacena, a i vreme mu je ako me pitate.

Treba vremena da dodje do maksimuma. Treba uzeti u obzir da je batpool aktiviran pre nekih 10-12h i nema uzorka od 24h.

Ovde je najbolje pratiti segwit % http://segwit.co/ltc

Krenulo je. Cim smo krenuli da se priblizavamo krenulo je i na menjacnicama da se zeleni. Veceras mozemo i da napadamo devetku kako stvari stoje. Pritegnite uckure da ne ostanete bez gaca :d

f2pool hash rate, neki su cak iznajmili hash kod nicehash-a da probijemo segwit... neki se razmisljaju da pokrenu grafike :smoke:

Aktivacija je 2 nedelje, potrebno je odrzat segwit na 75+% toliko ;)

https://www.forbes.com/sites/lauras...it-in-two-and-how-to-prevent-it/#47b4b7587b35

Ja iskreno verujem da ce litecoin tek da uvati zalet, ovi sve vise prete sa splitom BTC u dva altcoin-a, iz te bitke jako lako LTC moze biti ravnopravan clan po svemu!

r/bitcoin kao i r/btc sve vise obracaju paznju na LTC, i vise ga ne zovu glupavi clon BTC!
https://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/63ej0p/litecoin_is_within_10_of_activating_segwit/

kingscrown69 [score hidden] 4 hours ago
buy LTC if you want SegWit on BTC. currently getting lTC up will show others that SegWit is good.

[–]blessedbt [score hidden] 5 hours ago
Litecoin is the one alt I'd feel perfectly content to see eating Bitcoin alive.
It's one of the few honest ones and if Segwit activates it'll be an object lesson to all the squabbling penises as to what happens when you pull your fingers out and do something.

http://www.razor-forex.com/2017/04/cryptocurrency-investors-push-litecoin.html

Poslednja izmena:
Dakle ako se desi da LTC uzmu za transakcije BTCa umesto da forkuju BTC na dva BTCC i BCU onda ce LTC dobiti krila...to govorim kao krajnjoj najboljoj soluciji :)

Hm, prvi put ltc u dolarima dvocifren od 2014, čestitam :)

Pa rekao sam ako se problem oko BTC nastavi, sve zavisi koliko dramticno bude......
tako kad se aktivira segwit, core dev koji rade na LN automatcki rade na LTC-u....... tako da je 0.03-0.1 prema BTC itekako moguce u svoj ludoriji....

pogotovo sto ce masa sa bitcoin/r namerno ulazit u LTC da pokaze da segwit je buducnost, BTC treba 90% akivacije, jedino da se segwit aktivira na BTC ili BTC-C fork pobedi sa 95% BTU, cena LTC bi pala

Poslednja izmena:
ja mislim da oni koji imaju ltc, treba da zaborave da ga imaju narednih par nedelja....
ja imam nesto, ali mi ne da mira, pa stalno gledam... :D

Generalno da, ovo je mozda prvi put da se LTC pumpa sa pravim razlogom, do sad je to bila bas kad se nista nije desavalo........

Svasta se ove moze desiti, pa cak da ni ne dostigne $14. :)

U svakom slucaju, ja cu prodati 30% na oko 0.0125-0.013. Time cu otplatiti svih 40 BTC-a ulozenih u LTC i biti na nuli. A preostalih 60% mi je cist profit, i bas me briga dokle ce doci, isplati mi se prodati ih i na 0.001.

Meni Segwit više liči kao povod nego razlog za pumpanje..

edit:
većina starih vlasnika LTCa razmišlja kao @La pa sad izračunajte kretanje :)

edit2:
ako dodje do 0.013 sa sadašnjim odnosom BTC/$ to znači da je LTC preko 14$

Poslednja izmena:

U svakom slucaju, ja cu prodati 30% na oko 0.0125-0.013. Time cu otplatiti svih 40 BTC-a ulozenih u LTC i biti na nuli. A preostalih 60% mi je cist profit, i bas me briga dokle ce doci, isplati mi se prodati ih i na 0.001.

a gde ode jos 10% :d

mislim da ste prenisko krenuli da kalkulisete....ltc ima sada momentum i mislim da moze da dohvati ATH bez problema...ne vidim razlog pada, cak vidim dohvat na 0.02 pa pad do 0.015 i onda napada na ath

a gde ode jos 10% :d

Permutovao sam, 33% i 66%, umesto 30 i 60. :)

Uglavnom ne zelim rizik sa tom sumom. LTC je bio prevrtljiv otkad znam za njega, kod njega nista nije sigurno. Ako ocekujes pad, eto ga na $50, ako ocekujes rast, zakine i 2 godine lezi mrtav.

Mislim da rano izlazis. Jeste, slazem se da ne mora da ide vise gore ali ici ce 90%. Sigurna je varijanta uvek da izvuces ulozeno na sigurno pa da se s ostatkom igras ali sebi smanjujes drasticno dalji dobitak. Ja ne razmisljam o izlasku i dalje, ovo je jos zagrevanje po meni i otresanje buranije. Generalno, sto vise ljudi prodaju tj. sto vise kitovi akumuliraju vise ce skociti.
Sinoc sam prognozirao da ce se napasti devetka ali sacekali su danas za stotku sto me jako raduje :)
Verovatno ce biti i korekcije, mozda nije ni losa prilika za short ali ja se necu igrati s tim. Do 20$ necu ni da se logujem na menjacnicu. Ne zezam se sa sicom ;)

Pa izlazim samo jednim delom. Hocu da se osiguram i da mogu mirno spavati.

Ostaje meni pored toga jos doosta ltc-a koje tek treba dumpovati. To bi tamo na 0.02-0.026, sve u S Coupè.

Nego, mislim da vredi opaliti jedan short, ovde ce morati biti korekcije. Racunam barem 0.0085.

Vrh Dno