Danas sam i ja po prvi put imao susret sa igrama na svojoj PRO konzoli.
Nisam mogao da priustim sebi "pravi" HDR TV,pa sam uzeo 4K TV sa nekom HDR10 podrskom(takozvanom fake hdr podrskom) i moram da priznam da igre deluju stvarno prelepo iako nemam 10bit panel sa istinskim HDR-om.
Takodje sam bio u prilici danas,da na kratko isprobam konzolu u 1080p,4k sa "fake" HDR podrskom i 4k TV sa pravom HDR podrskom,bukvalno su televizori bili jedan do drugog i mogao sam da trazim razlike u sve tri varijante

.
U sustini,nema tu nekih velikih razlika,iako postoje naravno,i definitivno se isplati uzeti PRO konzolu ,pa cak i ako vec imate SLIM model. 4K rezolucija je sama po sebi sjajna i potrebno je uzivo videti sve to,ko pride bude imao 4k TV sa "istinskom" HDR podrskom...pa...blago njemu,jer mala razlika ipak postoji.
Ovo je neko moje malo iskustvo koje rekoh da podelim sa vama cisto zbog toga jer ljudi i dan danas se raspituju oko razlika izmedju tih televizora i kvaliteta slike,pa eto,neka ovaj post bude jedan od tih,mozda nekom pomogne jer definitivno je da je 4K rezolucija u igrama sama po sebi impresivna i ljudi ne treba da se opterecuju previse tim televizorima od po 1300+ evra koji imaju HDR podrsku,ali ko je u prilici da priusti taj HDR TV,definitivno se nece pokajati jer ponavljam,razlika ipak postoji,mala,ali postoji ****ga

!