Jel moguće da još neko zameni OPO za LeMax2Da se i ja prijavim u grupu... X829 stigao prije par dana (kupljen preko Aliexpressa, 4/64 varijanta, 185€, stigao za 14 dana)...
Za sada nijesam nista dirao, izuzev launchera (Apex)... EUI 5.8.016s je rom...
Imao sam OnePlus One prije ovoga koji me sluzio izuzetno dok mu nijesam slomio display (pad na plochice sa napuknutim tempered pa nije izdrzao), a ovaj sto sam sa eBay-a kupio je izdrzao 5 mjeseci i posandrcao...
Le Max 2 mi se za sada pokazao sasvim ok... Odnos cijena/kvalitet je odlican...
Samo sam dva ciklusa punjenja imao, baterija je oko 3.5 sata SOT-a...
EUI me poludje jer je interfejs iOS-a koji mi se ne dopada ali dobro...
Tako da, praticu thread da vidim kako su ostali zadovoljni...
Koliko si jos platio dazbina na tih 185€?Da se i ja prijavim u grupu... X829 stigao prije par dana (kupljen preko Aliexpressa, 4/64 varijanta, 185€, stigao za 14 dana)...
Za sada nijesam nista dirao, izuzev launchera (Apex)... EUI 5.8.016s je rom...
Imao sam OnePlus One prije ovoga koji me sluzio izuzetno dok mu nijesam slomio display (pad na plochice sa napuknutim tempered pa nije izdrzao), a ovaj sto sam sa eBay-a kupio je izdrzao 5 mjeseci i posandrcao...
Le Max 2 mi se za sada pokazao sasvim ok... Odnos cijena/kvalitet je odlican...
Samo sam dva ciklusa punjenja imao, baterija je oko 3.5 sata SOT-a...
EUI me poludje jer je interfejs iOS-a koji mi se ne dopada ali dobro...
Tako da, praticu thread da vidim kako su ostali zadovoljni...
Ja takođe prelazim sa Oneplus one![]()
Meni je još 13.03. stigao u Nemačku i od tada ništa. Lagano ludim. Još ako me bude *****avao fingerprint senzor ima da ga bacim![]()
![]()
Sent from my A0001 using Tapatalk
Blago tebi, meni i dalje stoji u mestuMoj se pokrenuo konačno evo prođe Cirih. . .koliko će da se klacka do Srbije to je pitanje.
Pogledajte prilog 226370
E sad jedno pitanje pošto moj COOL 1 podržava duži shutter time i druga manuelna podešavanja (doduše ne rade baš fenomenalno).
Ima li slična opcija i na le max 2, ulu neka aplikacija koja to podržava?
Blago tebi, meni i dalje stoji u mestu![]()
A krenuo 10 dana pre tvog iz Kine. Pisao sam im i naravno da su me posavetovali da se strpim. Ajde!
Sent from my A0001 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari