Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Meni još uvek nije stigao, zapeo je negde izmedju Nemačke i Srbije tj stigao u nemacku za 5 dana, a iz Nemacke za Srbiju krenuo pre 9 i još ga nema kod nas. Kad stigne javljam utiske.

Da se i ja prijavim u grupu... X829 stigao prije par dana (kupljen preko Aliexpressa, 4/64 varijanta, 185€, stigao za 14 dana)...
Za sada nijesam nista dirao, izuzev launchera (Apex)... EUI 5.8.016s je rom...
Imao sam OnePlus One prije ovoga koji me sluzio izuzetno dok mu nijesam slomio display (pad na plochice sa napuknutim tempered pa nije izdrzao), a ovaj sto sam sa eBay-a kupio je izdrzao 5 mjeseci i posandrcao...
Le Max 2 mi se za sada pokazao sasvim ok... Odnos cijena/kvalitet je odlican...
Samo sam dva ciklusa punjenja imao, baterija je oko 3.5 sata SOT-a...
EUI me poludje jer je interfejs iOS-a koji mi se ne dopada ali dobro...
Tako da, praticu thread da vidim kako su ostali zadovoljni...

Nije ni meni stigao, isti slucaj. Stigao u Njemacku jako brzo, od 23.03 nema promjene na trackingu. Vidjecu sta cu sa njim kad dodje, vec imam potencijalnu musteriju, pa ga mozda samo proslijedim dalje. U glavnom, pratim temu i citam komentare

Da se i ja prijavim u grupu... X829 stigao prije par dana (kupljen preko Aliexpressa, 4/64 varijanta, 185€, stigao za 14 dana)...
Imao sam OnePlus One prije ovoga koji me sluzio izuzetno dok mu nijesam slomio display (pad na plochice sa napuknutim tempered pa nije izdrzao), a ovaj sto sam sa eBay-a kupio je izdrzao 5 mjeseci i posandrcao...
Jel moguće da još neko zameni OPO za LeMax2 :D

Šalu na stranu, nisi pogrešio :)

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Velim ja, da nijesam skrljao display mozda ne bih OPO mijenjao jos neko vrijeme ali ne zalim se... ;-) Kad vidim da si i ti u ovom jatu, drago mi je da sam dobro izabrao i ovaj put...

Dvoje kolega koji vec neko vrijeme mjerkaju neke kineze, kad su vidjeli ovo, hoce da naruce isti...

Jedina smijesna zamjerka za sada je sxreen protector koji mi je dosao sa telefonom (postavljen)... Vec su se gornji uglovi odlijepili i mislim da je neka plastika ali svakako ce posluziti dok ne stigne tempered koji sam narucio...

E da, da li vam se grebe kamera? Slucajno na Ali trazeci tempered naidjoh na neku carbon foliju za kameru pa ne znam da li je neophodna...

Ja takođe prelazim sa Oneplus one :)
Meni je još 13.03. stigao u Nemačku i od tada ništa. Lagano ludim. Još ako me bude *****avao fingerprint senzor ima da ga bacim :D
6885af21efc8bb0acc9450b8785625fb.jpg

Sent from my A0001 using Tapatalk

Vidi ja se nerviram, a moj je 22 prosao kroz Nemačku. Znači da se spremim na još duže čekanje.

A možda čekaju da se sakupi dovoljno paketa pa će da pošalju sve zajedno :)

Da uvek posalju..meni su poslali 3 komada providna case-a..jedan od njih je ja mislim original od leeca ..ima sa strane i neki logo i ivice su malo lepse...a inace pored njih imam ovaj
_20170401_105603.JPG
_20170401_105614.JPG

Koliko si jos platio dazbina na tih 185€?

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Nista, trazio sam da prodavac stavi vrijednost ispod 150€ (iz CG sam, kod nas je do 150 bez dodatnih dadzbina), a lik napisao na paket 25$... Sreca pa nije pretjerano poznat brand ali je na poledjini pisao tacan model pa da je carina htjela mogli su mi naplatiti... Mada, dosta ljudi koje znam su narucivali tu oko 200/300€ vrijednosti pa su prosli bez carinjenja... Kolega za sina narucio Mi5 Prime placen 225€, isto bez dodatnih taksi...

Blago vama iz CG. [emoji4]
Ja gledam da porucim telefon od 140$ i vec racunam jos nekih +40$.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

To je zaista niska stopa od 50€ u Srbiji... Kod nas vec neko vrijeme pojedini vlasnici vecih prodavnica garderobe zagovaraju da se spusti sa 150 na 50 ali, srecom, ne polazi im za rukom...

Do 50e se plaća samo PDV 20% mada dosta puta se prođe bez ako je npr do 10e a preko 50e ide i plus carina na to od 10% i ovo je za Srbiju.

Sent from my Le X820

c9d9ead1f562e5f9aeb41d15bd232e88.jpg

6b4c282a08a8b96909bb26c1a36591e1.jpg

Ovakva je situacija kod mene, EUI 5.8.016s, 80% vremena na wifi...

Malo fotkanja, tapatalk, sms, viber i vijesti...

Poslednja izmena:
A fingerprint senzor? Nemaš problem sa tim?

Nemam, mada nijesam do sada imao senzor na telefonu pa se jos navikavam ali radi sasvim ok...

Ja takođe prelazim sa Oneplus one :)
Meni je još 13.03. stigao u Nemačku i od tada ništa. Lagano ludim. Još ako me bude *****avao fingerprint senzor ima da ga bacim :D
6885af21efc8bb0acc9450b8785625fb.jpg

Moj se pokrenuo konačno evo prođe Cirih. . .koliko će da se klacka do Srbije to je pitanje.

Untitled.jpg

E sad jedno pitanje pošto moj COOL 1 podržava duži shutter time i druga manuelna podešavanja (doduše ne rade baš fenomenalno).

Ima li slična opcija i na le max 2, ulu neka aplikacija koja to podržava?

Poslednja izmena:
Ne znam kako je na stock romu, no na AOKP/LOS rade manuelna podešavanja na svim app koje to imaju. Između ostalog i duži shutter time.

Šteta samo što shutter time ne može da bude duži od pola sekunde. Na oneplus one je moglo do čak 32 sekunde.

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Da, no da te ispravim, sa onom camera next modded je išlo do 64 sekunde :)

Ne razumem se previše ali mi deluje da je kamera sposobna i ovde za to a da je softver problem.

Imate Camera ZOOM FX pro na popustu za 0,12e

Sent from my Le X820

Moj se pokrenuo konačno evo prođe Cirih. . .koliko će da se klacka do Srbije to je pitanje.

Pogledajte prilog 226370

E sad jedno pitanje pošto moj COOL 1 podržava duži shutter time i druga manuelna podešavanja (doduše ne rade baš fenomenalno).

Ima li slična opcija i na le max 2, ulu neka aplikacija koja to podržava?
Blago tebi, meni i dalje stoji u mestu :(
A krenuo 10 dana pre tvog iz Kine. Pisao sam im i naravno da su me posavetovali da se strpim. Ajde!

Blago tebi, meni i dalje stoji u mestu :(
A krenuo 10 dana pre tvog iz Kine. Pisao sam im i naravno da su me posavetovali da se strpim. Ajde!

Verovatno će i tvoj skoro.

QUOTE=rista1;5053741]Imate Camera ZOOM FX pro na popustu za 0,12e

Sent from my Le X820[/QUOTE]

Samo da proverim ako kupim aplikaciju za jedan uređaj, da li ću moći da ga instaliram na svim uređajima?

Nazad
Vrh Dno