Šta je novo?

Telekom Srbija VDSL (FAQ 1. post)

E sad si me razocarao sa ovim pecatom [emoji3] taman sam hteo i ja da dopisem jos par meseci...[emoji3]

IMG_2905.JPG

Od mene su odustali definitivno :D Dolazili mi i iz teledirekta kući, zvali me na mobilni i sve se ja lepo dogovorim sa ovom iz teledirekta za box, ali rekoh ja imam ub :D Ona kaže žao mi je može samo 50/2 a ne više 50/5 ili 50/10. Rekoh i meni je žao, napišite to kao primedbu. Mislim telekomu je bolje sada jer sam bez uo i plaćam 200 din skuplje net, plus 300 din ub :D Nemam alternativu tako da je za sada ovako. Čekam njihovu optiku :D

Ima i pečata... Ako ovo čitaju i lelekomci biće veselo za ubuduće. Zato požurite sa zahtevima za van standardnu ponudu, mozda je vise neće biti [emoji849]

3a703491ad5b0668abdae7aa1eb54bf7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako si im trazi tj. gde si i kome si trazio?
U poslovnici, CC...?

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Mail, pa oni zvali, pa sam cekao, u medjuvremenu prosao kabal, pa opet im pisao i rekao da osim sto sam stari korisnik da sada imam i alternativu, pa oni zvali i tako... Mada čuo sam da je max 5 meseci da box za one koji zele da raskinu, dalje ne idu... Da sam mogao 50mb bio bih u potpunosti zadovoljan, ovako nit smrdi nit mirise... Na granici sam za 50 mb, kao kod nas jos nisu pustili neki Vektoring ili kako vec rece lik, kada to urade mozda cu moci 50 mb, kao sada bi mi izmedju 30-40 radilo iako bi meni odgovaralo i tako oni ne zele da mi puste koliko moze...

Ma ja sam dugogodisnji korisnik trenutno box4 sa 50 Mbita dobio sam ponudu putem telefona od Jelene za 3 free meseca sve isto kao sad samo zelim dodatna 2 mes.

Koliko se čeka uopšte na priključak? Evo kreće druga nedelja, još se nisu udostojili da utvrde tehničke mogućnosti... Zvao ih 5 puta...

Do nedelju (kalendarskih) dana. Zovi, ako nije reseno, znaci da nemas port u centrali :( I sansa je da ga nece biti uopste, ako neko ne otkaze a ti si prvi na listi cekanja.
U kom delu, kog grada si?

Da sam mogao 50mb bio bih u potpunosti zadovoljan, ovako nit smrdi nit mirise... Na granici sam za 50 mb, kao kod nas jos nisu pustili neki Vektoring ili kako vec rece lik, kada to urade mozda cu moci 50 mb, kao sada bi mi izmedju 30-40 radilo iako bi meni odgovaralo i tako oni ne zele da mi puste koliko moze...

Koliko si udaljen od centrale i koliko max mozes da imas (sta pise u modemu), sta su ti jos rekli za taj Vectoring?

Јављам: Постоји Служба за задржавање старих приватних корисника и она одобрава/предлаже додатне понуде... Похвала за то! Неко и на нас верне да мисли најзад :)
Нису ми се потписали/дописали руком, приложили су одлуку те службе о додели 2 додатна месеца гратис... Ето, да знате :)

Sent from mTalk

Drugari, ako može pomoć. :) Naime, preselio sam se u novi stan i podneo zahtev za box na svoje ime. Međutim, zovu me iz Telekoma, i kažu da prethodna stanarka još uvek nije prenela svoj broj sa moje adrese. E sad, problem je što je ona praktično pobegla iz stana (ostavila račune za struju i komunalije u baš velikom iznosu, ali to sad nije bitno). Na noge pozive se ne javlja, a ovi iz Telekoma kažu da će danas, sutra da joj ugase broj zato što ima dug od oko 20.000 dinara. Iako će da joj sve to ugase, meni ne mogu da pruže uslugu dok ona to ne prenese/plati. Šta mi je činiti, osim da bivšu stanarku jurim po gradu? :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Јављам: Постоји Служба за задржавање старих приватних корисника и она одобрава/предлаже додатне понуде... Похвала за то! Неко и на нас верне да мисли најзад :)
Нису ми се потписали/дописали руком, приложили су одлуку те службе о додели 2 додатна месеца гратис... Ето, да знате :)

Sent from mTalk
A kako doci do te sluzbe?
Osim ako oni tebe kontaktiraju, kaako mi mozemo doci do njih?

Drugari, ako može pomoć. :) Naime, preselio sam se u novi stan i podneo zahtev za box na svoje ime. Međutim, zovu me iz Telekoma, i kažu da prethodna stanarka još uvek nije prenela svoj broj sa moje adrese. E sad, problem je što je ona praktično pobegla iz stana (ostavila račune za struju i komunalije u baš velikom iznosu, ali to sad nije bitno). Na noge pozive se ne javlja, a ovi iz Telekoma kažu da će danas, sutra da joj ugase broj zato što ima dug od oko 20.000 dinara. Iako će da joj sve to ugase, meni ne mogu da pruže uslugu dok ona to ne prenese/plati. Šta mi je činiti, osim da bivšu stanarku jurim po gradu? :)

posle određenog perioda neplaćanja..2-3 meseca biće joj sve te usluge(fiksni, box, šta je već imala tu) demontirane, pa bi trebalo da ćeš moći da dobiješ box.

U tome je problem, rečeno mi je da će danas, sutra da joj ugase broj, ali da parica neće biti oslobođena dok ona ne plati dug, ili Novi priključak pri preseljenju. Apsolutno nebulozno

Smaraj ih, valjda je njima u interesu da neko koristi paricu i net i redovno plaća... nebuloza bukvalno.

Zvao ih sad, njihov predlog, da podnesem zahtev da ja preuzmem postojeći broj sa njenim dugom. :)

Trazi novi broj.... ne ocekuj nista brze/bolje od toga.

A kako doci do te sluzbe?
Osim ako oni tebe kontaktiraju, kaako mi mozemo doci do njih?

Napisi redovan mail sa pitanjem sta nude kao vernom korisniku uz potpisivanje novog ugovora i slicno. Zvace te neko iz mts nakon toga

Sent from my E39 using Tapatalk

Ja sam i podneo zahtev za novi broj, ali ne mogu da mi puste zato što je parica zauzeta. Ne znam, korisnička podrška ništa ne zna, osim onog da preuzmem broj, samim tim i dug.

Ja sam mislio da mogu novi broj da ti daju nezavisno od starog. Kod mene moze.

Kažu, zauzeta parica... Nemam pojma, ko tu koga zeza...

Imam adsl sa protokom 10,ugovor na box paket.Modem je HG 531v.Sta od podataka treba da gledam da vidim mogu lida predjem na paket 20 ,jer su mi vec rekli iz Telekoma da 50 ne mogu da imam.Usao sam u modem i mogu da izbacim skrinshot koji treba samo da me neko ko se razume uputi.NAdam se da nisam promasio forum.

Telekom Srbija VDSL

Dule znas ti to...

A duki kako tebi radi ? Jel ti bese pisao, da kad dodje do 3000 gresaka, pada net ?

IMG_2920.JPG

Poslednja izmena:
@zolabg
Hvala ti, javljam ako mi odgovore pozitivno a i negativno, cisto da znate.

Sad bili ovi iz "tele...." preprodavci na vrata, nude 2 meseca free uz obnovu ugovora iako do kraja ugovora ima bezmalo godinu dana... Zna li neko sta se dogadja?

Sto ne pita njih, sta se dogadja ? [emoji3]

Poslao sam sinoc mail, primili ga, sad cekam da me neko iz mts-a kontaktira i kaze mi da li je pozitivno odluceno o mom zahtevu.
Javljam kad dobijem odgovor.

Ma ne moras da se mucis toliko [emoji23]

Nazad
Vrh Dno