Kako si im trazi tj. gde si i kome si trazio?Ima i pečata... Ako ovo čitaju i lelekomci biće veselo za ubuduće. Zato požurite sa zahtevima za van standardnu ponudu, mozda je vise neće biti [emoji849]
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko se čeka uopšte na priključak? Evo kreće druga nedelja, još se nisu udostojili da utvrde tehničke mogućnosti... Zvao ih 5 puta...
Koliko si udaljen od centrale i koliko max mozes da imas (sta pise u modemu), sta su ti jos rekli za taj Vectoring?Da sam mogao 50mb bio bih u potpunosti zadovoljan, ovako nit smrdi nit mirise... Na granici sam za 50 mb, kao kod nas jos nisu pustili neki Vektoring ili kako vec rece lik, kada to urade mozda cu moci 50 mb, kao sada bi mi izmedju 30-40 radilo iako bi meni odgovaralo i tako oni ne zele da mi puste koliko moze...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kako doci do te sluzbe?Јављам: Постоји Служба за задржавање старих приватних корисника и она одобрава/предлаже додатне понуде... Похвала за то! Неко и на нас верне да мисли најзад
Нису ми се потписали/дописали руком, приложили су одлуку те службе о додели 2 додатна месеца гратис... Ето, да знате
Sent from mTalk
posle određenog perioda neplaćanja..2-3 meseca biće joj sve te usluge(fiksni, box, šta je već imala tu) demontirane, pa bi trebalo da ćeš moći da dobiješ box.Drugari, ako može pomoć.Naime, preselio sam se u novi stan i podneo zahtev za box na svoje ime. Međutim, zovu me iz Telekoma, i kažu da prethodna stanarka još uvek nije prenela svoj broj sa moje adrese. E sad, problem je što je ona praktično pobegla iz stana (ostavila račune za struju i komunalije u baš velikom iznosu, ali to sad nije bitno). Na noge pozive se ne javlja, a ovi iz Telekoma kažu da će danas, sutra da joj ugase broj zato što ima dug od oko 20.000 dinara. Iako će da joj sve to ugase, meni ne mogu da pruže uslugu dok ona to ne prenese/plati. Šta mi je činiti, osim da bivšu stanarku jurim po gradu?
Sent from my Le X821 using Tapatalk
Napisi redovan mail sa pitanjem sta nude kao vernom korisniku uz potpisivanje novog ugovora i slicno. Zvace te neko iz mts nakon togaA kako doci do te sluzbe?
Osim ako oni tebe kontaktiraju, kaako mi mozemo doci do njih?
Sent from my SM-N935F using Tapatalk
Hvala pisacu i ja veceras na taj.Sad pogledah, ja sam pisao na [email protected], verovatno mozes i na taj
Sent from my E39 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari