Nikako.
Rade mu kartice ko doxa a integruša je blokirana iz AB
Probano sve... (za sada i do sada nema problema)
Ne mrzi me i tako će i biti ali moramo malo da dačekamo na to. Rigovi su friški pa on *ebava nešto i sada mi kaže da je isključio iz BIOSa Dual Monitor Support pa je direktno uboden u DVI grafe podizao sistem... Vratiće Integrušu pa će da mi uslika i AB i GPU-Z. Za AB sam ja video da je AB prikazao integrušu ali je bila skroz posivljena i blokirana, ali ju je video, a GPU-Z nisam probao. Sve tražene podatke ću okačiti čim mi drugar pošalje SS ili pmpući da ih sam napravim.
Nego mi je izneo interesantnu teoriju da mu se na ga-970a-ds3p rigu podiže sistem bez ikakvih pomagala... To ću lično probati kod sebe pa ću okačiti sve SSotove i tražene podatke...
Ja na istoj kartici imam 29.8mhs na 1180/2050, napon 0.9v. Bas je danas nastelovao uz goldijevu pomoc.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ala si ga opravio, svaka cast! Moze verovatno, nisam gurao jos memoriju na vise.To je moj bios za elpidu ovi ostali to nemaju[emoji14]zato ti vise baca a vjerovatno tvoja moze bar na okrugli 30mhs
Nisam nikome taj bios slao ti si prvi...ne znam sto sam ti uradio svidjas mi se onako ko covjek![]()
Dajte preporuku za neku intel plocu sa 5,6 slotova ima li jos neka da se nadje kod nas osim ove asrock pro btc..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari