Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da. :)

Sto ne napravi SS vec je obrisan oglas.
Taj Aca izgleda prati forum.
Vec je neko pisao da se prave SS oglasa jer odmah po objavi u ovoj temi naprsno nestaju/brisu se.
Dal to ti muljatori citaju ovu temu pa kad vide da su provaljeni brze bolje obrisu ili ne, ali to nestaje vrlo brzo po objavi ovde.
Pravite SS.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Vec je neko pisao da se prave SS oglasa jer odmah po objavi u ovoj temi naprsno nestaju/brisu se.
Dal to ti muljatori citaju ovu temu pa kad vide da su provaljeni brze bolje obrisu ili ne, ali to nestaje vrlo brzo po objavi ovde.
Pravite SS.

Ljudi su lenji i samo misle na sebe. Ja konstantno podsecam u Limundo temi da ljudi kace shotove sa oglasa (aukcije) da bi neki naredni citaoci teme mogli da vide o cemu se radi(lo) bas iz razloga sto oglas moze biti obrisan (ili arhiviran). Ali dzaba ljudima pricati...

Na redditu i svim forumima se manje-više samo i stavljaju skrinšotovi baš zbog ovakvih stvari.

Plus se ne daju klikovi.

Dopuna

Skrinovi idu na imgur uvek.

Poslednja izmena:
Dodata slika u oglasu da ne smarate,inace kontaktirao me clan i dobio pun opis i slike.

Pravite SS.

Naravno da prati. Pre dva-tri meseca je pitao da li neko moze da mu da nVidia nalepnicu ali se ne secam u kojoj je temi to bilo. Negde u okviru gde kupiti ako se ne varam

Jos jedan kralj, sve radi perfektno samo ne moze signal da uhvati, bas nebitna sitnica za telefon, vazno da je kutiju nahvalio, a sta sve perfektno radi, zvucnik i displey.....sere mi se od ovakvih lesinara.

3904c825b081b8ec8b10f8f96a9cfc33.jpg

Poslednja izmena:
Dobrom delu onih što ga imaju to i nije baš tako bitno - važno je samo da je dobro uočljiv kada se stavi na sto.

Maketu ne mozes da cackas pred narodom

Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока

Pa jeftinije im je onda da kupe makete
Imaju savrsene kopije 1:1 spolja, HW je znj klasa to mogu da uzmu da se pokazu pred ribom onima kojima je to jedino cima neku ribu mogu da fasciniraju.
100 keka original kopija ima po kp ako je nekome potrebno :)

Prodao na KP WD 500GB hard disk sav ispravan za 2k din,danas stiglo kupcu i javlja da nece da radi i klikce itd i zeli da vrati,sad sta raditi u ovoj situaciji...

KP.PNG

Prodao na KP WD 500GB hard disk sav ispravan za 2k din,danas stiglo kupcu i javlja da nece da radi i klikce itd i zeli da vrati,sad sta raditi u ovoj situaciji...

Pogledajte prilog 225508
Pošalje ti nazad hdd, ustanovis da je taj koji si poslao, ustanovis dal radi... ako ne radi vratiš pare čoveku. Šta drugo?

Послато са HTC Desire 820 уз помоћ Тапатока

Ako se nisi ogradio od štete u slanju jedno od rešenja je da kupac vrati HDD a prodavac novac i tako što bi rekli sačuvaš čast, pod uslovom da se serijski broj na HDD-u poklapa.

Ako si se ogradio od štete nastale pri slanju pre slanja, stvar je opet jasna, tj. nema nadoknade štete kupcu.

Mogu razumeti da se kupuje polovan HDD, mada nisam nikada praktikovao ali da se šalje kurirskom službom... E to stvarno ne mogu razumeti, ni prodavca a ni kupca.

Sent from my HM 1S using Tapatalk

Pa i nemaš mnogo opcija, ako hoćeš da ispadneš korektan.

Ako je pošiljka bila osigurana prilikom slanja, možda da probate da nadoknadite štetu od njih, ako mislite da je disk oštećen u transportu i tu tvrdnju možete da potkrepite dokazina. Mada je šansa za to manja od minimalne.

Poslednja izmena:
Pa da sta drugo i ostaje,posaljes ispravan hard dobijes neispravan nazad i da vracam pare,rizik prodaje na daljinu...

Inace od postexpress-a nema sanse ista dobiti,tako sam nedavno uzeo jedan viewsonic polovan ovde na forumu,covek poslao ispravan meni stigao neispravan,prodavac vratio polovinu iznosa a postexpress se pravi lud...bar sam tada prestao da kupujem polovno na daljinu.

Poslednja izmena:
Ja sam isto skoro pukao i to dobre pare. Prodao 2tb hdd. Izvadio iz svog kompa formatirao i poslao kurirom. I jos ga zapakovao ko da saljem staklenu casu. U 101 sundjer. Al dzaba. Ovaj zakukao kako sam ga prevario i ja lepo pare nazad. I od tada vise hdd ne saljem. Kao i bilo sta sto moze da se polomi.

Hebiga, dešava se.

Kao što kolega pre mene napisa, primi disk nazad, uveri se da je tvoj i da je neispravan, pa se raskusuraj sa čovekom.

Treba naglasiti da je slanje isključivo na odgovornost kupca, i time se donekle osigurati.

A kupovati tako da možeš proveriti šta kupuješ.

Poslednja izmena:
Stvarno mi je žao sto te ovakva situacija zadesila ali sve osetljive stvari za slanje moraju lično uz probu, sve drugo je lutrija.

Sent from my HM 1S using Tapatalk

Sreca u nesreci sto nije neka velika cifra u pitanju. Hdd je stvarno pipava stvar za slanje..

P9 Lite TT

Kako hardovi ne riknu u racunarima?
Ja sam skoro uzeo polovan racunar i hard radi kao zmaj.
Hardovi su cudo.

Poslednja izmena:
Zato sto je hard osetljiva komponenta na mehanicke "nepogode". U transportu crkne od neadekvatnog rukovanja.

P9 Lite TT

Nije li tajna koja je sluzba u pitanju?
Mozda su ga bacali po vozilu?
Ja obicno za osetljive stvari napisem i napomenem da je lomljivo i nisam imao probleme,doduse hard sam prodao samo jedan ali je covek dosao licno.

Poslednja izmena:
Moje misljenje je da hard disk / ssd polovan treba pre slanja odraditi recovery od barem par GB sa EaseUS Partition Recovery i uslikati ne mora da se sacuvaju fajlovi , posle kada ti posalje isti takav neispravan ako se pokapaju fajlovi kada se ponovo krene recovery onda je tvoj hard disk u pitanju ako ne ocita hard disk onda je ovo varijanta nemoguca , ako hoce nek vrati pa ako uspes da ocitas hard sa nekim recovery programom tipa EaseUS Partition Recovery i nadjes svoje fajlove koje si imao na hard disku onda je covek u pravu i nije te prevario ali posto klikce tesko da ces ga ucitati.

Zato sto je hard osetljiva komponenta na mehanicke "nepogode". U transportu crkne od neadekvatnog rukovanja.

P9 Lite TT

Nismo se razumeli,uzeo sam polovan lenovo racunar i sve je OK sa hardom.

Mozda veca stvar,pa je manje tumbaju i nema bacanja.

Inace sto se tice lomljivosti,prodao sam jedan benq monitor i nista mu nije falilo.:)

Poslednja izmena:
Tako i treba da bude, u 95% slučajeva.

Ali eto, desi se i da se pretumba u kombiju jednom, i zdravo.

Nije li tajna koja je sluzba u pitanju?
Mozda su ga bacali po vozilu?
Ja obicno za osetljive stvari napisem i napomenem da je lomljivo i nisam imao probleme,doduse hard sam prodao samo jedan ali je covek dosao licno.
Postexpress,sigurno upakovano,oznaceno lomljivo.

@Darkodar
Kaze da nece da radi uopste,klikce pa stane,znaci da je ostecen u transportu ili kod njega...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno