- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 585
Pa i jesu jeftine ploče odlične. Za umeren OC. Ako je za ploču od 250€ maksimum 4.0-4.1 GHz za R7 1700, onda je za ploču od 90€ i isti procesor rezultat od 3.8-3.9 GHz u najmanju ruku odličan 
To mi nešto malo sumnjivo što si našao na reddit-u. Evo šta kaže twaektown.com
http://www.tweaktown.com/reviews/80...hero-amd-x370-motherboard-review/index10.html
hahaha evo ga Ricky znalac da pljuje a nije ni pogledao tabelu. Jordane meni je fascinantno da kacis test koji nisi ni pogledao, tj toliko ovlaz da nisi video ogromnu razliku u test uslovima.
Bravo Villy, neko da zapravo pogleda i vidi koliko je bullshit test. 4GB rama i HDD. Ma nemoj da ce da bude sporo...
Pa i jesu jeftine ploče odlične. Za umeren OC. Ako je za ploču od 250€ maksimum 4.0-4.1 GHz za R7 1700, onda je za ploču od 90€ i isti procesor rezultat od 3.8-3.9 GHz u najmanju ruku odličan![]()
Naravno da je glupost, meni isla na 48C posle 15 min aida stress testa. Nek ide i na 50 u prime-u. To je pod hladnjacima, a na hladnjacima 35C.
Pogledajte prilog 225320
Pogledajte prilog 225321
@Panonski, a sta cemo sa 4gb rama?
Nek retestira on to lepo sa 16gb kao sto su i inteli testirani
@Sidious
Isti su Texas Instruments mosfeti. Induktori nisu, ali oni su mnogo manje bitni. Mosfeti su zasluzni za 95% temperature i najbitniji su u celoj prici jer rade promenu sa 12v na napon procesora.
Razlika je sto pro ima 2 faze manje, sto moze doprineti tome da ima do 5C razlike u vrh glave, ali 45 nikako![]()
Hahaha, koju tabelu promoteru?
A bu
1700x ima samo 4GB rama i hdd, dok su ostali sa ssdovima i 16/32GB rama. Ne kapiram poentu testa.. Opet, ne igram FM, pa možda ne kapiram zbog toga..
Onu za FM2017? Hello? Si vec zaboravio![]()
Nisi testirao x370 Pro i nemoj da nazivas rad coveka koji je licno testirao gluposcu, nije korektno, kakvi god da su ti argumenti posredni su a i da su neposredni ti si profesionalac i dovoljno je da kazes da si dobio drugacije rezultate, kafanski jezik ostavi za nas boraniju koja se time ne bavi@Sid
Nije mi pala pod ruku jos uvek, ali neko je okacio sajt gde su napravili listu sta koja ploca koristi od komponenti.
Nisi testirao x370 Pro i nemoj da nazivas rad coveka koji je licno testirao gluposcu, nije korektno, kakvi god da su ti argumenti posredni su a i da su neposredni ti si profesionalac i dovoljno je da kazes da si dobio drugacije rezultate, kafanski jezik ostavi za nas boraniju koja se time ne bavi![]()
Pogledajte prilog 225322
Evo i dokaza da je na PRO ploci TI powerpack, vidi se na jednom sa desne strane. Doduse slikano krompirom, ali sta ces.
Kad neko testira u nerealnim uslovima ili pogresno moramJer mogu da se kladim u sta hoces da je nemoguce da spici tu temp osim ako ima 0 airflow-a ili uzasno visok ambient temp.
Otkud ja znam zašto ti kupuješ skupu ploču? Možda CF/SLI, konektori ili šta već. Ljudi za B350 pločama se ne žale ni na max OC, ni na napon (svi drže max na ~1.4V), ni na temperature. Čak se i ona ASUS Prime B350M-A bez hladnjaka na naponskoj dobro drži. Meni i dalje ASRock AB350M Pro4 izgleda kao best buy. Videćemo kako će se ponašati sa završenim BIOS-om i R5 modelimaAko je 3.9 umeren onda 4.1 nije ekstremni vec smejurijai ako je to odlican rezultat (a jeste u odnosu na performanse procesora u smislu dostizanja max takta) zasto da kupujemo skupe ploce? Nego ako je tacno to sa grejanjem vrm plasim se da te ploce nece, sto bi rekao moj kolega: " Dugo izdurati" tako nabrijane.
Vidiš da je u pitanju narodni decentralizovani test. Svi skinu fajl, izvade ga kući i izmere i pošalju rezultat da se vidi čiji je veći. E sad što ga Rađen meri u 'ladnoj vodi, njegova stvar.@Panonski, a sta cemo sa 4gb rama?
Nek retestira on to lepo sa 16gb kao sto su i inteli testirani![]()
Prihvatam(ko da je to vazno), nego mislis li da ce Asus imati plocu sa cipsetom nize klase sa jednako dobrom naponskom i koliko, kvalitetno izvedenih, faza ce biti optimalno (ko sisa minimum moze da se zapali, posle ko ti je kriv) za oc Ryzena?
I znas li sta za Thunderbolt 3 kartice i Ryzen posto ima clanova kojima je ovo bitan faktor za odluku oko prelaska na AM4 platformu :bottle:
Recimo, da ne bude toliko predrkana i načičkana.
Ali, kako ćeš je onda prodati, ako ne svetli, itd?![]()
Na c6h je 6 faza čip u konfiguraciji 4+2, na taichi 8 faza u konfiguraciji 6+2. Imaš na tweaktown.com i oznake čipova pa možeš da pogledaš pdf dokumentaciju na sajtu proizvođača dotičnih
Sendt fra min SM-G928F
Baci link za drajvere u inbox ako nije problem. HvalaHajde opet malo praktičnosti. Kakvo je stanje sa SATA kontrolerima na novim chipset kombinacijama, jel' nešto bolje nego pre kada je na intelu bilo bolje ?
Evo sada sam instalirao najnovije drajvere za 990fx i tek sada su oba SSDa stigla do svoje maksimalne brzine, reko bih nekih 15% brže nego pre. I to na 10ki, na 7mici ništa bolje nego pre (ista mašina, isti drajveri, dual boot).
Nacitasmo se mi o oc i naponskima...
Recino da necu oc i hocu jeftinu plocu...
Ima li smisla onda uzeti 1700 sa maticnom i nekim obicnim ramom u odnosu na slicne inrel konfe?
Gde ASRock nije prisutan : http://www.asrock.com/general/buy.asp?Product=MB
Nije prisutan u Čadu, Gambiji, Kolumbiji, Nigeru ... Kako da ostave te prebogate oaze prosperiteta i humanizma bez prisustva i garancije ?!
Odmah bezuslovni bojkot te pseudo globalne kompanije, mamicu im
3 komada 4460, ako racunas jedno multi-thread jezgro kao pola pravogMožda neki primer, samo za razmišljanje, kao da imaš skoro dva komada 4460.
Zapravo više, zaboravio sam da 4460 nema HT.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari