Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Da li je neko mozda imao problema sa sustanjem prilikom snimanja video ili audio snimka?
Kada sam kupio telefon to se moglo primetiti, tokom menjanja raznih podesavanja na kameri i isprobavanja raznih modova sustanje je prestalo.
Pre neki dan sam resetovao telefon na fabricka podesavanja i sustanje je opet krenulo.

Niko nije imao takav problem?
Jos jedan problem se javio kada je telefon ponudio software update, posle toga je poceo da treperi ekran. Probao sam sve moguce savete sto se tice opcija u podesavanjima i instalirao razne dimmer aplikacije medjutim nista nije pomoglo.
Otkako je kupljen bilo je problema sa blagim sustenjem u video snimcima medjutim ne znam ni sam sta sam cackao to je sledeceg dana bilo sve ok. Posle apdejta i fabrickog reseta sve je postalo gore. Audio prilikom snimanja uzasno susti, a ovaj problem sa ekranom ne prestaje..
edit:
Zaboravih reci ono sto je zanimljivo npr pri normalnom razgovoru u pozivu svi kazu da se cujem savrseno jasno bez ikakvog sustanja. Takodje pri slanju audio poruka na Viber-u takodje sve je ok.

Poslednja izmena:
Probacu, doduse nisam nikada takvo nesto radio ali ima valjda dosta tutorijala pa nece nista poci po zlu.

Lineage nasledio CM... :) Od pre tri nedelje i za I9505. Ja koristim trenutno proslonedeljnu verziju (nightly izlazi svake srede), u principu radi ok, iako je jos uvek u ranoj beta fazi. Na xda mozes naci i linkove za CM 13, kako poslednji nightly (avgust), tako i poslednji stable (decembar)...

Imam problem, telefon ne prihvata sim karticu. Kada stavim drugu karticu radi sve dobro. A tu staru karticu koja nw radi kod mene kada stavim u drugi telefon ona tada radi normalno.
Znai neko o cemu se radi i kako se resava?
Pozz

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Traži zamenu kartice, meni se isto dešavalo.

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Verovatno je slot za sim riknuo

Послато са hlte уз помоћ Тапатока

Isplati li se popravljati to?

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk

Niko nije imao takav problem?
Jos jedan problem se javio kada je telefon ponudio software update, posle toga je poceo da treperi ekran. Probao sam sve moguce savete sto se tice opcija u podesavanjima i instalirao razne dimmer aplikacije medjutim nista nije pomoglo.
Otkako je kupljen bilo je problema sa blagim sustenjem u video snimcima medjutim ne znam ni sam sta sam cackao to je sledeceg dana bilo sve ok. Posle apdejta i fabrickog reseta sve je postalo gore. Audio prilikom snimanja uzasno susti, a ovaj problem sa ekranom ne prestaje..
edit:
Zaboravih reci ono sto je zanimljivo npr pri normalnom razgovoru u pozivu svi kazu da se cujem savrseno jasno bez ikakvog sustanja. Takodje pri slanju audio poruka na Viber-u takodje sve je ok.

Samo da javim da je sustanje delimicno prestalo samo od sebe, zasto i kako ne znam.
Treperenje je prestalo kada sam pre par dana putovao i koristio telefon kao navigaciju i prikljucio ga na auto punjac. Posle prvog punjenja je bilo znatno manje treperenja, posle drugog je zatrepereo ekran na sekundu-dve i od tada sve radi kako treba. Takodje sam i pre toga na kucnom punjacu primetio da kada zavrsi punjenje baterija stoji na 100%, a kada ga skinem sa punjaca padne na 94 ili 96%. Baterija nije original tako da verujem da je ona pravila problem sto se tice tog treperenja.

Pre par dana i meni prestane da radi sim slot. Trazio sam da dosta mesta i nasao na NBGD za 490 din.

Pre par dana i meni prestane da radi sim slot. Trazio sam da dosta mesta i nasao na NBGD za 490 din.
Da li si ga sam menjao? Ja jos nisam pokusao. Mozes li u pp da mi posaljes adresu gde si uzeo citac?

Sent from my HUAWEI LYO-L01 using Tapatalk

Jesam, zamenio sam ga. Bilo mi je potrebno 15 min. U par servisa su mi tražili po 20 eura za deo i zamenu. Imaš PP.

RIP Galaxy
Skoro četiri godine nakon što sam kupio svoj Galaxy S4, te bez ikakvih većih problema te četiri godine, on se konačno pokvario.
Pre dva-tri dana se bez ikakvog razloga isključio. Sad neće da prođe kroz boot kako treba. Kad dođe do loading screena (inače imam Resurrection Remix rom) on se restartuje. Nakon prvog (ponekad i drugog) reboota, on ostane na onom Galaxy S4 ekranu a često se desi da ekran postane zelen (jednom mi se desilo i da je donja polovina ekrana postala siva).
Nekoliko puta se palio, ali bi nakon 15-ak zakočio i ugasio bi se. Uspeo sam da uđem u TWRP i uradio sam factory reset. Sad je još gore i sad ne mogu da ulazim u TWRP uopšte.
Najgore je što se isto desilo i mojoj rođaki nedelju dana pre mene.
Da li postoji neko rešenje ili je jednostavno crko (CPU ili GPU)?
Hvala :)

NAPOMENA: Najverovatnije nije dugme za paljenje jer sam sa unutrašnje strane posekao onu gumicu koja ga pritiska (pa ga sad palim noktom, al ću kupit ja novi middle frame ako budem napravio telefon).

Instaliraj Odin na komp i probaj da flesujes stock rom za pocetak

Sent from my hlte using Tapatalk

pozdrav svima!

Juče sam kupio zamensku bateriju za S4 HINORX G3, piše 3100 mAh... sinoć sam punio, battery widget pokazuje 2600, jer ta baterija zaista 3100 ili ne?

SAMSUNG

Pozdrav svima, jel moze neko da mi objasni kada dobijem poruku na messendzeru , taj zvuk se jako slabo cuje, inace sam sve u volume povecao do daske...

- inace radi se o samsungu s4

samsung galaxy s4 problem

Ljudi na svakih 3,4 sata mi izbacuje sim card removed problem , tap to restart.. jel znate o cemu se radi?

Probaj da odradis, fabricki restart, i da izvadis sim karticu pa ponovo vratis

sve zivo sam probao, neki serviseri su mi rekli da moram da menjam maticnu... koja neverica

S4 ima problema sa SIM slotom vrlo često. Ja sam imao isti problem, pisao sam u ovoj temi. Najbolje i najjeftinije rešenje je zamena sim slota.

Imao sam raznih problema sa S4, zovu me, njima izbacuje da sam nedostupan, a tel. upaljen, pa mi stigne sms o propustenom pozivu, zovem nekoga ili obrnuto i kada mi se javi ne cujemo se, tek iz drugog puta sve normalno, zatim cesto izbacivanje poruke sim card removed...
I sve reseno zamenom baterije!:D

Nazad
Vrh Dno