STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Nije tačno, i9500 je exynos octacore, i9505 ima S600
Nisi u pravu.9500 je kvad isto kao i 9506 samo je prvi snapdragon 600 a drugi snapdragon 800
Sent fra min SM-G928F via Tapatalk
Treba mi fon koji sve otvara momentalno,probah g2,g3 imam duze vreme,m8,s5,5s...ni sa jednim nije to to.S4 i9506 je na lolipopu,nema mrdanja,tako da licno mislim i da nema lagova i da sve otvara u milisekundi...Moze to neko da mi potvrdi ?Odlican je i9506 black...i posle toliko vremena super radi i ima atraktivan izgled.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ok,ja inace trenutno trazim savet.Daleko od toga da je 89506 spor, ali nije ni šampion brzine.
Ok,ja inace trenutno trazim savet.
Znam da je glupo da od fona od 100 evrova trazim cudo,ali eto,imao sam tih par telefona i nisam bio odusevljen brzinom.
i9506 ima proc skoro kao i s5,pa nekako logicno kapiram da je bas brz.
Treba mi fon koji ce,kameru galeriju,fb,instagram,novine i sve ostalo sto ide sa tim otvarati momentalno.
Ne vidim nista do recimo 150 jura a da je bolje od s4.
Momentalno nećeš videti ni na jednom telefonu od oko 100e. Jedino ako nadjes neki Nexus 5 ili iPhone 5/5c. Samsung HTC ili LG za te pare, a momentalno zaboravi. To su telefoni koji su stari već 2-3 godine.Ok,ja inace trenutno trazim savet.
Znam da je glupo da od fona od 100 evrova trazim cudo,ali eto,imao sam tih par telefona i nisam bio odusevljen brzinom.
i9506 ima proc skoro kao i s5,pa nekako logicno kapiram da je bas brz.
Treba mi fon koji ce,kameru galeriju,fb,instagram,novine i sve ostalo sto ide sa tim otvarati momentalno.
Ne vidim nista do recimo 150 jura a da je bolje od s4.
Ima li neki dobar MM rom za S4?Kako radi S4 sa poslednjim stockom,jel ume cesto da zakoci?
Da ponovim pitanjeJedno pitanje, prebacio sam sve aplikacije koje su mogle da se prebace na memorijsku, da bih oslobodio internu, ali pri ažuriranju on opet vrati aplikaciju u internu memoriju pa moram pri svakom novom ažuriranju da opet pomeram na karticu. Ima li leka ovome? Poslednji stock ROM.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari