Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

I9500 je triplecore,medjutim ima i octacore varijanta,ustvari to je dual quad core.
Nego,nadjoh pravu meru,black edition I9506,mislim da je on najjaci.
E sada,koliko se to isplati kupovati sada...tj. dal ima bagova ?
Ako nikako ne baguje,ja bih ga uzeo...kao drugi fon.
Smucio mi se 5S.

Odlican je i9506 black...i posle toliko vremena super radi i ima atraktivan izgled.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Odlican je i9506 black...i posle toliko vremena super radi i ima atraktivan izgled.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Treba mi fon koji sve otvara momentalno,probah g2,g3 imam duze vreme,m8,s5,5s...ni sa jednim nije to to.S4 i9506 je na lolipopu,nema mrdanja,tako da licno mislim i da nema lagova i da sve otvara u milisekundi...Moze to neko da mi potvrdi ?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Pa i ne baš. Pre godinu dana sam uzeo sm-g928f jer sam bio nezadovoljan sa gt-i9506 jer je sa lollypop postao užasno spor pogotovo pri pokretanju kamera aplikacije i galerije. Na s6 edge + je pokretanje kamere trenutno kao i većine aplikacija. Daleko od toga da je 89506 spor, ali nije ni šampion brzine.

Sent fra min SM-T805 via Tapatalk

Daleko od toga da je 89506 spor, ali nije ni šampion brzine.
Ok,ja inace trenutno trazim savet.
Znam da je glupo da od fona od 100 evrova trazim cudo,ali eto,imao sam tih par telefona i nisam bio odusevljen brzinom.
i9506 ima proc skoro kao i s5,pa nekako logicno kapiram da je bas brz.
Treba mi fon koji ce,kameru galeriju,fb,instagram,novine i sve ostalo sto ide sa tim otvarati momentalno.
Ne vidim nista do recimo 150 jura a da je bolje od s4.

Nexus 5, možda i 5x za neku sličnu sumu, to je već druga galaksija

Znam da je glupo da od fona od 100 evrova trazim cudo,ali eto,imao sam tih par telefona i nisam bio odusevljen brzinom.
Treba mi fon koji ce,kameru galeriju,fb,instagram,novine i sve ostalo sto ide sa tim otvarati momentalno.

za cca 150e .... Xiaomi Redmi Note 3 Pro :) 16GB/2GB jede taj S4 za dorucak, da napuni bateriju :)

Momentalno nećeš videti ni na jednom telefonu od oko 100e. Jedino ako nadjes neki Nexus 5 ili iPhone 5/5c. Samsung HTC ili LG za te pare, a momentalno zaboravi. To su telefoni koji su stari već 2-3 godine.

Sent from my m2 note

Ma kakav iphone digitron.Evo sada kuckam sa 5s.Dodje mu brz kao s3.Uzas.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemoj očekivati od S4 da će biti brži od 5s.

Sent from my m2 note

Sad ste me zbunili malcice.Uzgred,nikad nisam imao Xiaomi i sl.telefone.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima li neki dobar MM rom za S4?Kako radi S4 sa poslednjim stockom,jel ume cesto da zakoci?

Jedno pitanje, prebacio sam sve aplikacije koje su mogle da se prebace na memorijsku, da bih oslobodio internu, ali pri ažuriranju on opet vrati aplikaciju u internu memoriju pa moram pri svakom novom ažuriranju da opet pomeram na karticu. Ima li leka ovome? Poslednji stock ROM.

Jel moze mala pomoc? Tel mi se bas sporo puni na punjacu, treba mu sigurno 5h a mozda i duze da ga napuni do 100% kad je baterija prazna. E sad, hteo bih da proverim da mi nije punjenje mozda podeseno za punjenje preko USB-a pa mu zbog toga treba toliko dugo vremena, ali ne znam gde to da nadjem u fonu. Ako neko zna instrukcija mi mi dobro dosla.

Meni se to 2x desilo, 1x kad sam uzeo punjac od S6 za brzo punjenje koje je kod mene imalo efekat da se nije napunio preko cele noći, a drugi put kad sam stavio drugi USB kabl i onda je bas mrcvario sa punjenjem, bilo da ga punim u kolima ili kod kuće. Ništa nisam petljao u podešavanjima, kako došlo tako i otišlo povratkom na njegov punjač i kabl.

Originalan je, nista nije menjano. To je pocelo pre 10-tak dana, ranije je bilo ok, malo preko 2h mu je trebalo ranije, a sad ga bas oteglo. Sa tim punjacem punom i drugi mob, kod njega se nista nije promenilo, a kod ovog zeza.
Znam da se o tome negde pisalo, ali sad ne znam gde posto je bilo bas odavno. Ako neko ima ideju neka se javi posto me ovo bas nervira.

Jedno pitanje, prebacio sam sve aplikacije koje su mogle da se prebace na memorijsku, da bih oslobodio internu, ali pri ažuriranju on opet vrati aplikaciju u internu memoriju pa moram pri svakom novom ažuriranju da opet pomeram na karticu. Ima li leka ovome? Poslednji stock ROM.
Da ponovim pitanje

Proximity sensor me zeza,nece se ekran upaliti kada telefon odaljim od uha,odem na proveru putem *#0*# i vidim da je senzor aktivan i u funkciji stalno iako ne stavljam prst preko njega,primetih da kada pritisnem ekran tu gde je senzor tad onda prestane ali posle par sekundi opet se aktivira kao da ga ekran poklapa,sumnjam da je lepak oslabeo malo od ove zime pa u toplo,sta mogu uraditi tu,jel ima sanse da to zategnem i koliko kosta da mi to u servis srede?

Mene je tako zezao jedno vreme bas bas i odem u servis, drugar ga gledao i proučavao i kaze sad radi, donesi ga da ga pogledam kad ne radi, i posle nekog vremena problemi su učestali, da ne kazem gotovo nestali a dirao ga nisam ni ja ni drugar u servisu.

Pa telefon od 2013 godine pa promena vremena i da me ne cudi da lepak popusti.
Senzori rade samo sto ekran kako je malo popustio na tu stranu kod njega tako ga on i sam aktivira,kad pritisnem onda se senzor ugasi ali kad pustim opet,mozda ce vremenom prestati,ne smeta mi to nego samo pitam sta najbolje uraditi po tom pitanju.

Pocastio sam se novom baterijom i evo lepih rezultata, posle 15 sati dosao je na 5% vrednosti baterije, za to vreme osvetljenje je bilo automatski na 30 do 40 %, veći deo sam bio na WiFi i SOT preko 3,5 sata, ja zadovoljan :)
a20108b8e564f535dea92c9d8a52b601.jpg

d3dce0dc1e0715e6dbae23d768ac7dc4.jpg

9426c526edc92ae55d1413048ce2a0cd.jpg

bea4dd35f5455ab5e46efa01fc48a2a2.jpg

@Nerast
Gde si kupio bateriju, jel original ili neku zamensku? Treba i meni jedna, pa razmatram sta da kupim...:)

Hinorx g3 ili tako nešto, dobio sam je na poklon zapravo, a uzeta je u Mnogo Boljem Servisu, Tosin Bunar 12.

Ok, hvala.
Ako nije velika razlika u ceni, mozda bih pre original, ako nadjem uopste negde...:)

Koliko se kreće sad S4? Imam oko 1000 komada pa bih prodao na veću količinu ispod prodajne cene.

Uzeo sam novu original bateriju za promenu. Telefon se bukvalno preporodio. Pre ovoga stalno sam vukao sa sobom xiaomi eksternu bateriju.

Nazad
Vrh Dno