Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Jel moze savet u koji servis da ga nosim kad se vratim da znqm da ce sve sto urade biti kako treba i da ce staviti original ledja/zadnje staklo?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I meni kasni sat na v7 ako je izabrano vreme sa mreže.

Jedno kratko pitanje. Hocu da iznenadim gospodju novim telefonom te ne znam da li da uzimam S6 edge+ ili S7 edge. U subotu idem da ih pogledam pa ako ima neko da udeli savet/misljenje, bio bih mu zahvalan.
S7e bez razmišljanja ako imaš mogućnosti
I meni kasni sat na v7 ako je izabrano vreme sa mreže.
Jel vam isti csc? Ja na Nemačkom nemam problema (doduše na supermenu sam).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Meni VIP redovno došla nadogradnja, SEE.

Jel moze savet u koji servis da ga nosim kad se vratim da znqm da ce sve sto urade biti kako treba i da ce staviti original ledja/zadnje staklo?

Nosi u ovlasceni Samsungov servis npr Pro Mobi ako oces originalnost i sigurnost al deru cenama. :)

Šalji u banjaluku, kod mastera. Jeftino, a sejm sejm, oriđinal :) Mislim ja bi tako, pogotovu za zadnje staklo.

Gmail app na touchwiz nema bedževe bez instaliranja dodatne aplikacije sa playstore?

Pozdrav. Polomilo mi se zadnje staklo na s7e. Zna li beko kolika je cena istog?

20€ je zamena sa rukama u Prištini, procedura traje 15min, ne primećuje se da je bilo šta rađeno ali verovatno nije vodootporan. Serviser mi je rekao da se ne koristi lepak, već da na staklu stoji samolepljiva traka i da je zbog toga zamena laka, jeftina i brza. Sa druge strane, zamena ekrana je horor i košta 300€

Ove poruke sa Viber i Whatsapp i ostalih aplikacija koje se pojavljuju na vrhu ekrana su baš iritirajuće, pogotovo kada mi pišu sa Viber PC pa posle par reči lupe enter. Na Telegramu u samoj aplikaciji može da se podesi, ali ove ostale aplikacije jok. Na MM je to moglo lepo da se isključi, ovde na Nougat nema ta opcija. Baš sam se smorio sa Nougatom. Jel postoji neko rešenje za to?

Poslednja izmena:
meni nije jasno kako to moze da te iritira [emoji2] [emoji2] sto se tice prištine,kvazi zamene stakla i sl..ko ima blaze naprslotine pozadi ili van ekrana...uzme ovo za bagatelu i resi prob.
70ef33d9ccd3e2cca61e0a40efb886c0.jpg

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ove poruke sa Viber i Whatsapp i ostalih aplikacija koje se pojavljuju na vrhu ekrana su baš iritirajuće, pogotovo kada mi pišu sa Viber PC pa posle par reči lupe enter. Na Telegramu u samoj aplikaciji može da se podesi, ali ove ostale aplikacije jok. Na MM je to moglo lepo da se isključi, ovde na Nougat nema ta opcija. Baš sam se smorio sa Nougatom. Jel postoji neko rešenje za to?
Postoji način preko ADB-a. Imaš temu na xda o tome... nije teško niti komplikovano, u dve komande sve završiš.

Edit:
Evo ga.
Ovo sa prvog linka skidate, to je ADB.
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48915118#post48915118
I onda radite ovu prvu proceduru. Ja sam nju odradio i prošlo mi je bez problema.
https://forum.xda-developers.com/android/general/howto-4-to-disable-heads-notifications-t3197660

Poslednja izmena:
Postovani, na samsungu s7 imam sledeci problem oko bluetooth-a: cim kliknem na ON u notification bar-u ili direktno iz settings-a, nakon par sekundi se vrati u OFF, i nece nikako da se ukljuci, vec se sam ukljuci mozda kroz par sati, i onda normalno radi, a cim ugasim i upalim telefon, opet imam problem sa ukljucivanjem. Preko ODIN-a sam probao drugi firmware da ubacim, i opet sve isto, cak sam iz recovery-ja uradio WIPE data/cache, tj. na svaki moguci nacin sam brisao iz telefona sve i resetovao, ali i dalje isto. Da li neko zna sta bi moglo biti?

Nisam primjetio da se to desavalo ranije ali u zadnjih 10/15 dana sam uhvatio da mi se telefon sam restartuje. Danas mi se restartovao u rukama, a prije par dana kad sam ga vadio iz torbice, a par puta sam primjetio kad gledam stanje baterije da ima neka "rupa" u statistici pa razmisljam da android 7 nije slucajno uzrok. Da li neko ima slicnih problema sa restartovanjem?

3e1980ad594b0984ed40ee562097f372.jpg

I meni se to poćelo dešavati u zadnjih 10 tak dana. Restartovao se sam od sebe 3 puta. Nugat sam ubacio preko odina, pre 2 meseca, ali se u početku to nije dešavalo. Primetio sam i rupu u statistici kao kod tebe.

Ja sam nougat redovno pokupio preko update-a 27.02. Ne vjerujem da se desavalo ranije jer bih sigurno primjetio u statistici od baterije ove rupe jer mozda i svaki dan gledam statistiku prije punjenja.

Poslednja izmena:
Proverite da vam nije ukljucen auto restart.

Iskljucena mi je ta opcija. Posmatracu ga narednih dana pa ako se bude ponavljalo vracam ga na fabricko pa cu vidjeti da li se desava i na androidu 6.

mene jedino buni punjenje na zadnjem supermanu 2.3...kao da je jos brze...jer imam preskoke ali samo kad prodje 93% odmah prikaze kao da je napunio 97%..pa mu posle ni minut ne treba do 100%mada mi je potrosnja generalno ista kao dosad oko 6 sati sota i sat razgovora

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

I meni se to poćelo dešavati u zadnjih 10 tak dana. Restartovao se sam od sebe 3 puta. Nugat sam ubacio preko odina, pre 2 meseca, ali se u početku to nije dešavalo. Primetio sam i rupu u statistici kao kod tebe.
Opa, ovo kao martovski firmware 2016 samo malo češće

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Juče zovem prodavnicu da pitam za S7e i za cijenu, i momak koji tamo radi žali mi se da su u zadnjih 8 mjeseci imali mnogo reklamacija na ekran, tj na pojavljivanje linija na ekranu. Pa me čak savjetuje da ga ne kupujem i da oni izbjegavaju da ga prodaju. Mene interesuje koliko je to čest problem? Da li je to problem vezan samo za neke serije? I kad počinje prodaja s8 u aprilu, da vidim da li da se strpim još 15 dana ako će s7e da bude još jeftiniji.?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Juče zovem prodavnicu da pitam za S7e i za cijenu, i momak koji tamo radi žali mi se da su u zadnjih 8 mjeseci imali mnogo reklamacija na ekran, tj na pojavljivanje linija na ekranu. Pa me čak savjetuje da ga ne kupujem i da oni izbjegavaju da ga prodaju. Mene interesuje koliko je to čest problem? Da li je to problem vezan samo za neke serije? I kad počinje prodaja s8 u aprilu, da vidim da li da se strpim još 15 dana ako će s7e da bude još jeftiniji.?

Racunaj mesec dana do prvog primerka..(mislim da je tako..)

Ne verujem sa ce pasti cena poske izlaska s8.

Vidim da ću probit moju granicu od 500e max za tel, ali nije to toliko bitno. Nego ove linije na ekranu, nisam pratio non stop temu, je li bilo koliko slučajeva na forumu, da li je to toliko čest problem, ili su samo neke serije pogođene?

Vidim da ću probit moju granicu od 500e max za tel, ali nije to toliko bitno. Nego ove linije na ekranu, nisam pratio non stop temu, je li bilo koliko slučajeva na forumu, da li je to toliko čest problem, ili su samo neke serije pogođene?

Ja sam pratio celu temu vec jedno godinu dana skoro i mislim da sam video samo dvoje ljudi, eventualno troje da se pozalilo. U svakom slucaju garancija i dobijes novi telefon [emoji6]

Važi, hvala. Odje mi daju god dana garancije, nadam se da ću imati sreće i da će me zaobić taj problem :)

Nazad
Vrh Dno