Pozdrav ljudi. Od danas sam vlasnik S6, prvi utisci su za sada odlični, inače koristio sam G3. Imam samo jedno pitanje za sada. Vidim da je u podešavanjima automatsko čekirana opcija za brzo punjenje. Da li to tako treba da ostane ili se generalno brzo puni zbog punjača?
Pitam jer kao čitao sam negde kada je stalno to brzo punjenje mnogo kraće počne da traje baterija nakon određenog vremena i tako nešto, pa da proverimHvala
Imas official prodavnicu, ja sam od njih porucivao.Pretpostavljam da je neko s foruma kupovao Ringke Fusion Crystal clear case, pa ako moze dati link provjerenog prodavaca sa eBay-a posto ima dosta laznjaka.
Da li se nekome desava da mi se gubi signala na sekund-dva?
Ne desava se da sam nedostupan, jednostavno dok cackam tel primetim da se izgubi signal inodmah vrati, bez obzira na lokaciju.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Ne vazi, bar kod MTS. Meni su menjali bateriju pre neki dan posto se naduvala i podigla ekran. Zamena, pasovanje i bla, bla, truc su bili dzabe posto je telefon jos 5m u garanciji a bateriju sam morao da kupim, kosta oko 1800 din. Vratili su i staru, naduvala se kao Gospodja Pufna. Inace nije bilo problema sa trajanjem baterije, drzala je skoro kao kad je kupljen. Instalirali su i android 7.Jel zna neko mozda jel vazi garancija na bateriju ako jos nije istekao garantni period na uredjaj od 2god? I da li je moguce garanciju uredjaja iz Telenora iz Srb ostvariti u Americi?
Baterija pocela brzo da se prazni pa prilikom restarta da pokaze da ima vise nego sto je imala pre gasenja...
Uradi kalibraciju baterije.. Isprazni je do kraja prikljuci telefon na punjač i ne pali ga. Kad se napuni do 100% upali telefon odkopcaj punjac ukucaj *#0228# i quick start. Ako se procenat baterije spusti opet iakljuci fon dopuni do 100% i opet sa istim kodom.. sve dok ne vidis da poosle kalibracije procenat ostane na 100%Jel zna neko mozda jel vazi garancija na bateriju ako jos nije istekao garantni period na uredjaj od 2god? I da li je moguce garanciju uredjaja iz Telenora iz Srb ostvariti u Americi?
Baterija pocela brzo da se prazni pa prilikom restarta da pokaze da ima vise nego sto je imala pre gasenja...
Tesla ima brze punjače za kola.Postoji li brzi punjac za kola?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari