Šta je novo?

LG Nexus 5X

Kako lg pravi, ovo je jos i dobro. Od g2 sve sto je izaslo ima feler na ploci, naravno ne svi ali odredjen procenat.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Kako lg pravi, ovo je jos i dobro. Od g2 sve sto je izaslo ima feler na ploci, naravno ne svi ali odredjen procenat.

Upravo. I to sve zbog politike "kvantitet > kvalitet i daj da što pre izbacimo telefon na tržište"...

Sent from my Nexus 5X

Ne bih rekao da samo mali broj ima ovu falinku, uglavnom crkavaju na oko godinu dana starosti i to sve verzije, na zapadu neki dobijaju obnovljeni (refurbished) 5X u zamenu koji na kraju takođe crkne.

ovde ima još jedna anketa sa mnogo više odgovora, 32gb prednjači jer je daleko više ljudi (u svetu) kupovalo 32gb verziju https://docs.google.com/forms/d/e/1...D3_E-rXRZ-QMmxpR4D4IdwEWZYb2NKA/viewanalytics

Ovde ima oko 1000 ljudi sa pričama svog bootloopa https://www.reddit.com/r/nexus5x/comments/5l66de/bootloop_megathread_20/

Da li još neko ima problem, da mu Viber ne zvoni kada ga neko zove. Tek kasnije vidim da je bilo propuštenih poziva, ali telefon nije zvonio.

Ovo mi se ranije nije dešavalo. Pokušao sam sa reinstalacijom Vibera, proveravao podešavanja u Viberu, ali bez uspeha.
Ostao je još samo factory reset... :(

Android 7.1.1 od 5.3.2017., sve stock.

Moj je takođe oktobar 2015. Da kucnem u drvo, za sada je sve ok.

Kod mene je 7/2016, nemam probleme ali sumnjam da su menjali proizvodni proces.

Meni je uleteo bootlop prosle nedelje a proizvodnja 0616. Nikad vise lg. Prodao sam ga za 50 eur..jedva. U 5 servisa
sam bio u ns i jedva su mi ga otkupili...
U firmi ima još 3 komada, svi rade. B i sam ubeđen da je priča o tome patka, medjutim...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

LG nista čudno :) oni 4 godine svoj flagship nisu napravili kako treba kamoli kada prave mob za nekog drugog :) mada n4 i n5 su bili bez greške

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

U čemu je fora ako i 5X i 6P imaju problem, Gugl ih ubija na daljinski da bi prodavao Pixele?

I to više američke modele kako bi pogurali prvo kod njih Pixel [emoji6]

Ja sam kupio pre par dana privremeno 5x za 150e u mint stanju sa brdom opreme, proizveden 2015. mislim u novembru. Baterija mi traje duze nego na proslom, a bio je nov 32gb. Ovaj je jako malo koriscen, meni nikad telefon nije upao u bootloop, a recimo decku kome sam prodao g4 je upao nakon 10 dana, reseno sve garancijom i od tada evo skoro 2 godine i vise mu sljaka ekstra.
Imam utisak da je do nacina koriscenja, sto se vise greje to se brze raz****.

Pa kad je SD 808 djubre kao i taj 810, kao i vecina verzija od te kompanije.

Ali zato kada ce bude vrtio Android O krajem godine, ti ces gledati kud Sunce hoda... [emoji14] [emoji482] [emoji12] [emoji23]

Sent from my G

Ja bio ubeđen da ima. Zar nisu i neki Kinezi sa 808 upadali u bootloop? Evo i na oglasima v10 sa 808 u bootloop-u...

Bas naprotiv ja msm da ima, jer je sve vezano za taj soc. Od ploce, grejanja i ostalog..

Running molim te nemoj da smaras. Android O ce doneti svemirske promene kao i N.. Mos misliti.
Sent from my Havaji P9

6p nema isti problem kao 5x, tj. neuporedivo manje je slučajeva sa 6p. Inače, svaki telefon bilo kog proizvođača može upasti u bootloop i to se dešava povremeno sa svim modelima - meni se desilo i na HTC i na Samsung koje sam posedovao. Radi se samo o tome da je LG trenutno najveći ekspert za fabričke probleme sa matičnom pločom. Već imaju dugu i svetlu tradiciju. :d

Ja bio ubeđen da ima. Zar nisu i neki Kinezi sa 808 upadali u bootloop? Evo i na oglasima v10 sa 808 u bootloop-u...

A ko proizvodi taj V10 i vecinu S808/S810 uredjaja koji upadaju u bootloop? :)
Neko (iz zezanja) napisa da Gugl daljinski ubija 5X/6P da bi naterao korisnike da predju na Piksele :D ali onda Gugl izgleda ''ubiva'' i G/V seriju :)

LG treba da promeni naziv u LB - Life's Bootloop :d

Bas naprotiv ja msm da ima, jer je sve vezano za taj soc. Od ploce, grejanja i ostalog..

Kako onda ostali S808/S810 uredjaji nemaju masovne bootloop probleme? Da li ste videli statistiku koju su kacili onaj clan, serviser za G4 i Igoritza/Dzekson/Maslac za G3? Ogroman procenat svakakvih kvarova a posebno sa plocama..

Jednostavno LG godinama failuje kada je u pitanju implementacija Snapdragona/ploca a imaju i druge hardverske probleme (videti G3/G4 temu) a ni G5 se nije proslavio.

Poslednja izmena:
Running molim te nemoj da smaras. Android O ce doneti svemirske promene kao i N.. Mos misliti.
Sent from my Havaji P9

Uvijek nesto novo, baratanje sa notifikacijama (power notification control), custom tile api, status bar, night mode, dosta toga ispod haube itd.

Ne znam koji Vam je, od nexus (stock droida) fanova do ocaja. [emoji15] [emoji23]

Znaci ti se odrices onog osjecaja da dobijes nesto odma'. Pristao si na to da ga ne dobijes nikako. :D

Sent from my G

Aha znaci 5 opcija su ubacili i tebi je to do jaja ?
Ja sam uvek fan stock androida, ali ne zelim da me neko pravi ludim sa "mesecnim zakrpama" i klot politikom. Sta meni znaci ta mesecna zarkpa, hakovace me i uzece mi podatke ?
Nista novo nisu ubacili za vreme koriscenja 5x-a osim tog apdejta sa MM na N, koji kao da se nije ni desio. Dual screen sam imao i na LP na starom G2.
To ispod haube je prica za malu decu, real life razlike su minimalne i jedva primetne.
Bas me zanima sta ces kupiti od Vanile kada dodje vreme da menjas taj nexus?

Da ga ne dobijem nikako to malo teze, jer u ovom slucaju Huawei je medju prvima izbacio N. Do androida O ko zna sta cu imati kod sebe.
Umesto da uzmu jedan sistem i da ga razvijaju maksimalno oni svake godine prave novi sa "promenama"..

Bas me zanima sta ces kupiti od Vanile kada dodje vreme da menjas taj nexus?

Dobro pitanje![emoji1] Cekajuci da pixel pojeftini, spao bih na neoficijelnu podrsku, mada ni to nije lose s obzirom da je google tel.

Vjerovatno ce to biti neki povoljniji telefon neke firme 'na baterije' (moze i kinez naravno, nemam nista protiv tih telefona kao komad hw-a) sa jakom podrskom zajednice (lineage npr)

OnePlus 3 je npr taj telefon za sada, krajem godine pasce cijena, a dugo ce biti jos sw-ski podrzan (dobar hw za jos par godina, qualcomm soc itd).

Sent from my G

Dual Speakers (Surround Sound) On The Nexus 5X

Da li je neko uspeo na 7.1.1 androidu ovo?

Interesuje me da kupim ovaj telefon.

Kako da preskocim ove sa boot loop?

Nikako, uzmeš telefon koji radi i to je to :)
Evo ja prodajem moj :)

Radi surround mod na 7.1.1.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno