Šta je novo?

Battlefield 1

High-Ultra svejedno je.
Zavisi od mape/trenutka.
Fps pada i na 30-35 ponekad, na granici igrivog.
Vecinom vremena je 45-60.

I ja sam skinuo ovaj Trial koji traje jos danas ali imam problem u multiplayer, tesko se ulazi u sobe, ucitavanje traje vecnost i cesto mi izbacuje gresku o brzini ili pingu. Imam Pentium G4560, 8GB DDR4 RAM, Patriot Blast 120GB na kome je instalirana igra. Za sad koristim integrisanu graficku (treba da mi stigne GTX 1050 OC) i radi ok u 1280x720 u Low podesavanjima, odigrao SP bez problema, samo me MP muci. Igrao bi jos malo danas, ali vise cekam nego sto igram. Imam 20/2Mbit net i ostale MP igre rade ok.

Zeza nešto matchmaking od petka, moguće zbog navale ljudi da probaju igru.
Vidim da je igra sada 30€ na Originu, itekako vredi kupiti za ove pare.

Ma baš vredi...

Kupiš sad za 30e a onda izadje prvi DLC sa novim mapama i ode ti većina igrača na nove mape pa nemaš s kim da igraš. Pa onda pojuriš i ti za njima pa kupiš DLC full price. Ne rade u EA majmuni sa mašnicama...

Da, video sam da je na popustu sada. Nista onda, ako budem planirao da kupim prvo da se raspitam dal ovo resili inace se ne isplati ovoliko cekati da udjes u igru.
Vidim da je cetvorka 5e na popustu, vredi li MP na njemu?

Da, video sam da je na popustu sada. Nista onda, ako budem planirao da kupim prvo da se raspitam dal ovo resili inace se ne isplati ovoliko cekati da udjes u igru.
Vidim da je cetvorka 5e na popustu, vredi li MP na njemu?

Uključi trial EA access 7 dana i probaj BF4. 60hz servera ima, igrača ima, igra je teška 60+gb sa svim DLC.

Hvala za info, nesto mi ne lezi ovaj BF1 pa cu da probam cetvorku ali to tek kada mi stigne graficka, nema puno smisla ovako.

I ja sam skinuo ovaj Trial koji traje jos danas ali imam problem u multiplayer, tesko se ulazi u sobe, ucitavanje traje vecnost i cesto mi izbacuje gresku o brzini ili pingu. Imam Pentium G4560, 8GB DDR4 RAM, Patriot Blast 120GB na kome je instalirana igra. Za sad koristim integrisanu graficku (treba da mi stigne GTX 1050 OC) i radi ok u 1280x720 u Low podesavanjima, odigrao SP bez problema, samo me MP muci. Igrao bi jos malo danas, ali vise cekam nego sto igram. Imam 20/2Mbit net i ostale MP igre rade ok.
A kako si podesio filtere u server browseru?Mislim nemoj da ulazis na server gde ima mnogo njih na cekanju,biraj one koji su skoro puni,ili imaju jednog ili dvojicu na cekanju.Ne vise.Sve to ima da se podesi.
Zeza nešto matchmaking od petka, moguće zbog navale ljudi da probaju igru.
Vidim da je igra sada 30€ na Originu, itekako vredi kupiti za ove pare.

Naravno pala cena,a i premium je vec bio na popustu,bio je 35€.Verovatno ce za praznike opet biti.Uzmes sad igru,pa za neko vreme i premium,sve ukupno 25-30 mapa ce biti.Ako volis ovaj tip igara-nema bolje!

Pa nisam podesavao, uglavnom sam jurio DM posto ostalo trcim ko bu3ala ili se vozim i pucam, ne znam sta treba da radim iskreno. Hteo sam samo rokanje posto je Trial jos samo danas, nema se vremena da se vezba vise u ovih 10 sati koliko dali.
Vec vidim koje su mane ovih DLC-ova kao sto perafilozof rece, udjem na server i igramo i vec sledeca mi izbaci nemas mapu, DLC, bla bla, mars napolje i to je to. Onda opet odem u lobby i trazenje slobodnih mesta i kad izmerim vreme, vise sve to radim nego sto igram i smorilo me, pa pao delete jos danas. Izuzetno neoptimizovan deo oko MP-a, mada moguce da je za vikend ludnica i navala jer dali free. Vidim da je slicna prica i sa BF4, standard je 5e, ok ima sad i tamo trial koji cu za sledeci vikend da pokrenem kada mi stigne graficka, ali opet ce da bude nemas mapu, DLC, bla bla, daj pare, mars napolje ako ne das. Malo smor zar ne? Cini mi se da u BF3 nije bilo tako? Imam i njega na Originu, uzeo kada je bio free ali nisam nesto nikad igrao ni SP ni MP, to je vec matoro. Nekako mi najbolje legao u ono vreme COD4 MP, znam da sam igrao preko leka i da je bila ludnica, imali nesto slicno novije da vredi, nije bitan period? I sta mislite, koji je BF najbolji MP, vidim da se pominje Bad Company 2 valjda da je ok?

Ma nema tu "mars napolje",ako si podesio filtere kako treba.Ako imas samo osnovnu igru,namestis da ti samo te mape i prikazuje.Isto tako je i u BF4 i u BF3.Igra se BC2,ali ne znam koliko ima servera za igru.Verovatno ima,dobra je to igra.

E ok, hvala za info. Onda da sad uzmem BF4 standard, a za BF1 cekamo neku akciju :D

Koliko vidim, oni prave ceo Battlefield gorim posle svake nove iteracije i posle svakog patch-a.

Sent from mTalk Lumia 950xl

imate razne hadrcore servere sa razinm podesavanjima gde je skill neophaodan,quick play je za casual.

Kakva glupost kupovati BF4 sada.
BF1 je za njega igra i po koja vredi svaki dinar. Vredi kupiti premium u startu pogotovu posle patch-a za koji dan.
Ko nema premium moze igrati na vanila serverima gde su u rotaciji samo originalne mape ali to dosadi brzo. Premium je ono sto treba nisaniti, makar kao opcija da se dokupi ako nema para da se iskesira odmah.

sent from P9 lite

Uzmi trojku premium, oko 700 dinara je kljuc, neces se pokajati :)
Imam BF3 klasican, uzeo kad je bio free. Sta su dosadni sa tim DLC-ovima, nekad si znao sta imas kad kupis/dobijes igru, sad sve nesto u nastavcima, delovima, ko spanske serije.
BF1 kako radi MP ne bi dao ni 10e a kamoli 30e. Toliko cekanja nisam u zivotu video, bukvalno sam cekao po minut na DM Sinai Desert na primer sa 10vs10 bez vozila, aviona itd. Znaci to kad krene da ucitava loading dole, merio tacno minut. Jos ko zna koliko pre toga, vise gledam u to nego sto igram. A SP sam prosao na narodnoj verziji CPY prosle nedelje, jedino mi Italija treca misija nije htela da radi (Avanti Savoia), ostalo sve presao dosta brzo. Reko ajd ovaj Trial da je predjem kad hoces mojega, samo dve misije ima u SP, nema treca. Ne znam zasto mi ne radi ta treca, da li je neko presao preko narodne?

E ovo sam i ja primetio, razumem da je prvi svetski rat, ali brate oruzja su neprecizna, uzas. Cak i snajper.

Poslednja izmena:
Hoce premium pass biti na popustu?

Ako se dobro secam za bf3 i bf4 je premium bio na popustu ali tek kad su izasli svi DLC-ovi.

Imam BF3 klasican, uzeo kad je bio free. Sta su dosadni sa tim DLC-ovima, nekad si znao sta imas kad kupis/dobijes igru, sad sve nesto u nastavcima, delovima, ko spanske serije.
BF1 kako radi MP ne bi dao ni 10e a kamoli 30e. Toliko cekanja nisam u zivotu video, bukvalno sam cekao po minut na DM Sinai Desert na primer sa 10vs10 bez vozila, aviona itd. Znaci to kad krene da ucitava loading dole, merio tacno minut. Jos ko zna koliko pre toga, vise gledam u to nego sto igram. A SP sam prosao na narodnoj verziji CPY prosle nedelje, jedino mi Italija treca misija nije htela da radi (Avanti Savoia), ostalo sve presao dosta brzo. Reko ajd ovaj Trial da je predjem kad hoces mojega, samo dve misije ima u SP, nema treca. Ne znam zasto mi ne radi ta treca, da li je neko presao preko narodne?

E ovo sam i ja primetio, razumem da je prvi svetski rat, ali brate oruzja su neprecizna, uzas. Cak i snajper.

Sada se ceka jer je brdo free igraca inace cq radi savrseno. Ekspanzije postoje jos od BF2 samo sto se ti izgleda ne secas. Da si ozbiljan igrac ne bi cekao da igra bude free da bi je igrao i onda ne bi imao takve komentare.
Snajperi su super, prociznost zavisi od toga dali stojis, klecis ili lezis, dali neko puca na tebe, dali nosis bajonet...
Ok, noob si ali bar se potrudi malo da procitas pre nego sto popljujes igru koji nisi krsteno ni probao ;)
Najgluplja stvar koju mozes da uradis je da ubedis sebe da je igra losa i da izmislis neki razlog i ubedis sebe da ne treba dati ni evro na nju. Realno, neces nikome nedostajati ali propustices dosta ;)
Btw, ako planiras da kupis igru onda gledas cenu premiuma a ne vanile. Kupis premium i ne mislis, imas sve mape koje izadju.

sent from P9 lite

Hoce premium pass biti na popustu?

Ako se dobro secam za bf3 i bf4 je premium bio na popustu ali tek kad su izasli svi DLC-ovi.
Bio je zimus 35 jura.Zacudo,posto popust retko daju za premium.I ja sam ga onda uzeo.Moguce da ce opet biti za neki sledeci praznik.

Sent from Acer Liquid Jade Z

Ma bice 100% sve igra+prem na popustu, kao i za BF3 i BF4, samo ne skoro:d

Posto sam uzeo novu graficku, razmisljam se da uzmem BF1 posto je na akciji. Koliko ima mapa bez ovih dlc ? I da li ima igraca ? Igrao sam pre i BF3.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Standard je Vanila.
Deluxe je Vanila sa dodatnim skinovima.
Ultimate je Vanila+Deluxe+Premium

Premium je dodatak na Vanilu koji ukljucuje sve DLC koji ce izaci ubuduce, plus imas prioritet na cekanju kad ulazis na servere koji su puni.

Hvala na objasnjenju.
Ja sam se ponadao da je deluxe to sta meni treba, posto je sad na snizenju :) Ovaj ultimate je preskup kako god okrenes...

Standard je Vanila.
Deluxe je Vanila sa dodatnim skinovima.
Ultimate je Vanila+Deluxe+Premium

Premium je dodatak na Vanilu koji ukljucuje sve DLC koji ce izaci ubuduce, plus imas prioritet na cekanju kad ulazis na servere koji su puni.

Pa gde ima da se kupi Premium ?

Kad se spominju samo Vanila, Deluxe i Ultimate.

Vrh Dno