Da, video sam da je na popustu sada. Nista onda, ako budem planirao da kupim prvo da se raspitam dal ovo resili inace se ne isplati ovoliko cekati da udjes u igru.
Vidim da je cetvorka 5e na popustu, vredi li MP na njemu?
A kako si podesio filtere u server browseru?Mislim nemoj da ulazis na server gde ima mnogo njih na cekanju,biraj one koji su skoro puni,ili imaju jednog ili dvojicu na cekanju.Ne vise.Sve to ima da se podesi.I ja sam skinuo ovaj Trial koji traje jos danas ali imam problem u multiplayer, tesko se ulazi u sobe, ucitavanje traje vecnost i cesto mi izbacuje gresku o brzini ili pingu. Imam Pentium G4560, 8GB DDR4 RAM, Patriot Blast 120GB na kome je instalirana igra. Za sad koristim integrisanu graficku (treba da mi stigne GTX 1050 OC) i radi ok u 1280x720 u Low podesavanjima, odigrao SP bez problema, samo me MP muci. Igrao bi jos malo danas, ali vise cekam nego sto igram. Imam 20/2Mbit net i ostale MP igre rade ok.
Zeza nešto matchmaking od petka, moguće zbog navale ljudi da probaju igru.
Vidim da je igra sada 30€ na Originu, itekako vredi kupiti za ove pare.
E ok, hvala za info. Onda da sad uzmem BF4 standard, a za BF1 cekamo neku akciju![]()
Imam BF3 klasican, uzeo kad je bio free. Sta su dosadni sa tim DLC-ovima, nekad si znao sta imas kad kupis/dobijes igru, sad sve nesto u nastavcima, delovima, ko spanske serije.Uzmi trojku premium, oko 700 dinara je kljuc, neces se pokajati![]()
E ovo sam i ja primetio, razumem da je prvi svetski rat, ali brate oruzja su neprecizna, uzas. Cak i snajper.
Imam BF3 klasican, uzeo kad je bio free. Sta su dosadni sa tim DLC-ovima, nekad si znao sta imas kad kupis/dobijes igru, sad sve nesto u nastavcima, delovima, ko spanske serije.
BF1 kako radi MP ne bi dao ni 10e a kamoli 30e. Toliko cekanja nisam u zivotu video, bukvalno sam cekao po minut na DM Sinai Desert na primer sa 10vs10 bez vozila, aviona itd. Znaci to kad krene da ucitava loading dole, merio tacno minut. Jos ko zna koliko pre toga, vise gledam u to nego sto igram. A SP sam prosao na narodnoj verziji CPY prosle nedelje, jedino mi Italija treca misija nije htela da radi (Avanti Savoia), ostalo sve presao dosta brzo. Reko ajd ovaj Trial da je predjem kad hoces mojega, samo dve misije ima u SP, nema treca. Ne znam zasto mi ne radi ta treca, da li je neko presao preko narodne?
E ovo sam i ja primetio, razumem da je prvi svetski rat, ali brate oruzja su neprecizna, uzas. Cak i snajper.
Bio je zimus 35 jura.Zacudo,posto popust retko daju za premium.I ja sam ga onda uzeo.Moguce da ce opet biti za neki sledeci praznik.Hoce premium pass biti na popustu?
Ako se dobro secam za bf3 i bf4 je premium bio na popustu ali tek kad su izasli svi DLC-ovi.
Pa dosta je to [emoji1]Ima 10 mapa.Igraca ima,naravno,za to ne brini.
Sta je premium a sta vailaBtw, ako planiras da kupis igru onda gledas cenu premiuma a ne vanile. Kupis premium i ne mislis, imas sve mape koje izadju.
Standard je Vanila.
Deluxe je Vanila sa dodatnim skinovima.
Ultimate je Vanila+Deluxe+Premium
Premium je dodatak na Vanilu koji ukljucuje sve DLC koji ce izaci ubuduce, plus imas prioritet na cekanju kad ulazis na servere koji su puni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari