Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

E ovo se čeka :)
Meni su kec i onaj njegov Nemessis sistem bili izuzetno iznenađenje, jedna od retkih stvari koju nisam video da je neko iskopirao kasnije.

Besplatna horizon zero dawn tema samo za US i CA naloge:

C36G F3NR TM4T
Hvala!
277cb2026393224121d800c46c50052a.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Gde mogu u Beogradu da probam ps4 ili jos bolje ps4 pro..hteo bih da vidim kako Uncharted 4 izgleda uzivo
Bio sam u Games, jedva su otvorili kutiju da vidim kako slim izgleda, a kamoli sta drugo..

TC Usce, imas njihovu radnju. Ne znam da li imaju Uncharted, fifa ili pes ima 100%.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Wow kako ovaj Horizon izgleda na PS4 Pro u 4K HDR ...
Bemti život šta napraviše, btw vidim u startu u opcijama Performance mod, a nije nikakve update-ove konzola skidala. Inače TV iz potpisa, radio nedavno video preview, ono što sam ranije pominjao.

Taj performance je poprilicno nepotreban. Igra na Pro-u radi maltene savrseno u 4k30, samo jako retko padne mozda za frejm ili dva kada se zvezde poklope. Performance mod obara rendering na 1080p ali ostaje se i dalje na 30fps.

A cim vidis performance mod, znaci da si skinuo update [koji je samo ~200mb].

Performance mod obara rendering na 1080p ali ostaje se i dalje na 30fps.

Prilicno besmisleno. Zar nije bilo reci o tome da ce framerate biti otkljucan?

Koji middle finger 1080p pro userima.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zasto? Igra downsampluje 4k checkerboarding na 1080p.

Nije nerealisticno ocekivati ozbiljniji benefit duplo jaceg GPU-a od malo boljeg kvaliteta slike. :) Konsenzus industrije je da ide na downsample tako da su 1080p korisnici manje vise ostali uskraceni za druge dve developer opcije, kvalitet grafike i fps. Performance patch koji ne radi nista vec malo deluje kao sprdnja na racun Pro korisnika i zbog toga komentar.

No necemo se zaliti na grafiku Horizona, ili sto nase skupe igracke nisu dovoljno awesome, nismo toliko postali angry german kids. :)

Ja to lepo na 1440p monitoru, klasičan ps4 i opet sam iznenađen koliko dobro igra izgleda i radi, nijedan fps drop. Priča je dobra, mada sam samo sat i po igrao. Prva igra posle dužeg vremena da nema neku bagčinu ili problem sa performansama i to day one. :)

Sabrao sam utiske minuse i pluseve i porucio ps4 pro 1TB :) Kakva je procedura kod pravljena naloga i slicno bio bih zahvalan da neko napise. Prva igrica vec znam Uncharted 4 :)

Za početak ne kaže se "igrica" već igra ;) :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Igretina :d

Imam jedan problem na PS4 Slim, odnosno vezan za njegovu media player app. Imam u kućnoj mreži NAS DLINK DNS-313, koji ima podignut UPNP media server. Filmovi se strimuju korektno, jedino što moram da objedinim subtitle u mkv ili mp4 kontejner da bih imao titlove. Ali mp3 numere sa upnp servera se strimuju samo prvih 6 sekundi i odmah radi skip na sledeći track u folderu. Što mi je baš čudno, recimo od albuma sa 10 pesama samo 2 sviraju duže od 6 sekundi, ali ipak ne do kraja. Kontam da je neki bug u playeru, jer nemoguće da štuca mreža kada sa video fajlovima od po 10gb nemam problema nikakvih.
U isto vreme android tv box strimuje iste te mp3 fajlove bez problema, tako da isključujem da je problem na server strani.
Na Sony forumima ne nalazim objašnjenje za ovaj problem.
Da li može neko od vas da proba da pušta mp3 sa mrežne lokacije pa da javi da li ima takvih problema?

Sa cimanjem: odeš u Segedin, uzmeš papire za AFA-u, čekiraš ih na granici, preneseš konzolu i jednog dana se vratiš u prodavnicu po pare od AFA-e

Bez cimanja ali skuplje (za AFA-u): Ištvan na KP

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sa cimanjem: odeš u Segedin, uzmeš papire za AFA-u, čekiraš ih na granici, preneseš konzolu i jednog dana se vratiš u prodavnicu po pare od AFA-e

Bez cimanja ali skuplje (za AFA-u): Ištvan na KP

Ili uz malu proviziju digneš povrat u BG u rajfajzenu na NBG

Treba se raspitati koje papire dobijaš u prodavnici, da li može u Bg banka da to završi i najvažnije - koliko je to "mala" provizija.
Onda je (po meni) KP bolja opcija.

Posto sam iz Crne Gore da ne bude nekih problema sa prenosenjem preko granice? Ako narucim na KP koliko se mogu pouzdati u garanciju?

Hello valued PlayStation customer,

We are writing to inform you that PlayStation®Store, including all services such as PlayStation Vue, PlayStation Plus, PlayStation Now, and PlayStation Music, will start collecting tax in your state starting April 1, 2017. The sales tax charged on each order is determined by your state, county and city tax rates.

For additional information please visit: https://support.us.playstation.com/articles/en_US/KC_Article/PlayStation-Store-Sales-Tax-Collection

Thank you,
PlayStation

To mi je stiglo na mail vezan za US nalog. Slično je i sa Steam-om, kreće od 1. Aprila. Samo mi nije jasno kako ovo funkcioniše ako mi ne možemo plaćati karticama na US Store-u ;)
Da neće početi i Amazon US transakcije teretiti sa PDV-om od 20% ...

ma ..ebem ti drzavu, placamo porez na cenu u koju je vec ukljucen porez.. zasto se niko iz vlade nije potrudio da dobijemo povrat pdv-a kad vec kupujemo iz strane drzave..dosad smo sa mizernim platama morali da kupujemo po istoj ceni igre kao amerikanci, sad cemo skuplje od njih 20 posto placati..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno