Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1
A može i do 500€ :D

Šalu na stranu, nisu neke pare, al' treba baš imati iskustva pri odabiru tih matorih audio komponenti (kako znati da li je, šta li je i kako rađeno).

Mislim da ne može za 500 ni u teoriji da valja...[emoji20]

Šta ti je ironija, nepismeni valjaju komponente kao 3 prosečne plate a mi pismeni ne možemo da skrpimo ni za budget ******...

A zašto mislite da polovni zvučnici nisu dobri, i da do 500€ ni u teoriji ne može nešto da se nađe ?

Udji joj u ocene , navodno vec neko od nje kupio 3310 za 100 evra , haha.

47d1e0173626e7c060586b1f1cbbde15.jpg

Znaci neprovereno, n'umem da probam ali hocu 40e.

Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока

pre ce biti da je on to probao pa ne radi.pa ili nije siguran da li je on pogresio zbog svog tankog znanja ili namerno prodaje kao neispitano (drugo realnija opcija) :D

Pa i da se plati nekom servisu da se isproba, koštalo bi to ~10eur. A onda bi mogao da ga proda za duplo više novca.
Biće ipak ono drugo, kao što je i napisano u prethodnom postu...

Quote Originally Posted by Exodusbgd View Post
Da ponovimo gradivo:

1. Neispitano - (ispitano i ne radi)
2. Netestirano - (testirano i ne radi)
3. Radilo je u mojoj mašini - (dok nije crklo pa je izvadio i prodaje)
4. Verovatno ispravno - (sigurno neispravno)
5. Stiglo iz inostranstva - (stiglo sa buvljaka, probano i ne radi)
6. Nemam mogucnost da isprobam - (imao je, proverio, ne radi)
7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i ne radi)
8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali ne radi)
9. Kombinacija svega gore navedenog - (potpuno isti rezultat, ne radi)

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

:)

Pa i da se plati nekom servisu da se isproba, koštalo bi to ~10eur. A onda bi mogao da ga proda za duplo više novca.

kupi na KP usb-sata kabl za 5e, proba bilo gde kao fleskicu, proda kabl za 5e...

Quote Originally Posted by Exodusbgd View Post
Da ponovimo gradivo:

1. Neispitano - (ispitano i ne radi)
2. Netestirano - (testirano i ne radi)
3. Radilo je u mojoj mašini - (dok nije crklo pa je izvadio i prodaje)
4. Verovatno ispravno - (sigurno neispravno)
5. Stiglo iz inostranstva - (stiglo sa buvljaka, probano i ne radi)
6. Nemam mogucnost da isprobam - (imao je, proverio, ne radi)
7. Verovatno je ok, ne razumem se - (razume se on odlično, probao je i ne radi)
8. Trebalo bi da radi - (trebalo bi, ali ne radi)
9. Kombinacija svega gore navedenog - (potpuno isti rezultat, ne radi)

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Bas to :p

Što bi on davao 10€ da neko proba, lepo je stavio 40€ pa nek rizikuje ko voli da rizikuje.

Sve je u različitim perspektivama posmatranja.
Ja takvu stvar ne bi ni razmatrao da kupim na KP.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Poslednji put kada sam nesto prodavao na KP iako sam napisao da me zamena neinteresuje, 90 % poruka koje sam primio je bila da li moze zamena.
Najcudnije mi je bilo kada je jedan lik trazio da mu prodam intel nalepnicu od procesora, nemam pojma sta ce mu to.

Jako puno prevaranata ima, treba biti jako oprezan.

bilo sad na vestima da su uhapsili neke sto su prevozili pc opremu na granicnom prelazu horgos

Значи цариници нису добили довољно части, мора то мало боље, времена се мијењају.

Ma nisu bitne garancije bitna je roba koja je oduzeta zajedno sa tim garancijama ko zna gde ce ta roba sad da zavrsi....
Retko gledam tv steta sto nisam cuo vest,jer sam bas nesto hteo da narucim od najpoznatijeg madjara....

Kako druže nisu bitne ako je pao neko od koga zavise hiljade garancija?A gde završe?Evo sad cu ti reci jedan slučaj, možda ti je i poznat.Pred početak prošle zime završila jedna paleta gtx 980 Strix u magacinima a pošto ta roba nije baš poznata našim znalcima koji tamo rade završi sve kod jednog njihovog pajtosa a zatim on na 3 dela proda.Ubrzo se pojavljuju desetine oglasa na KP-u gde je nova 980 strih mogla da se uzme za prvo 300..250..pa na kraju zadnjih par komada i za 200.

Pa da u tom slucaju je jako bitno samo sam rekao da je mnogo gore ako su mnogi kupci ostale bez svoje robe zajedno sa garancijama tako sto su poslali svoje stvari na reklamaciju....

Nije mi to poznato,u tom slucaju neko je mogao da kupi za te cene i posle da preproda i da lepo zaradi.....

Zao mi je stvarno svih ljudi koji zavise od tog coveka ali ko zna mozda ga i puste ako ih dobro podmaze....

Moze li neko da mi preporuci nekog pouzdanog prodavca novih telefona na kp ? Hvala unapred.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno