Šta je novo?

Huawei P9

@Ivan I.
Pa dobro 340,350e je okej za ovaj telefon bas su ga napravili za sve pare.
Bas to, bolji je i tu nema sta da se prica. Telefon je fluidan brzo radi, dobar mt, baterija sjajna.. Plus izrada. Ti si bas rekao da htc 10 ima najbolju izradu, verujem da je i ovaj tu negde.
Cak mi ne smeta nista na emui navikne se covek lako. Ima i ovaj telefon svojih mana, ali za 350e sa 3 god garancije i 3 meseca gold garancije tesko da moze bolje.
Cak sam i na januarskom security patchu, prate google samo tako.

Sent from my Havaji P9

Jedva cekam P10.. Tad ce P9-ci jos i spasti cena :)..
Po meni najbolja kupovina je S7 naci za 400e. Best buy

Pa jeste al aj nadji s7 za 400e. A ne ocekujem pad cena ni kad dodje s8..

Sent from my Havaji P9

S7/E ce da poskupe za 20-30e u proseku cim se pojave S8/Plus od 1000e a sa prosecnim baterijama :d

Hahaha bukvalno, trziste samsunga je uvek suprotno logici :D O ajfonu da ne pricam xD

Sent from my Havaji P9

Ma ako poskupi, mislim da ce P10 oteti deo trzista..
Vidim da specifikacija kamere dosta obecava.. Povecali su rezoluciju, jos ce nije staklen
Ne verujem da ce cene otici bas gore.. Mozda se duze vreme zadrze kao sad, tj. da nema pada cene.
S7 definitivno mora pojeftiniti :)

Da li zna neko p9 iz vipa da li je simfree? Nasao sam ponudu za 350e i 3 god garancije nov.

Mislim da su svi sim free. Moj je doduse iz telnora. Al sam za devojku uzeo prosle god j5 iz vipa i sim free je.

Sent from my Havaji P9

Citao sam ovaj tvoj post za 5x i p9 ja planiram da predjem da promenim malo, ne smeta mi 5x ni u cemu osim u bateriji. Sad cu da se raspitam za ovo nekako

Zar nisu u VIP svi sim free ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jesu, moj S7 je iz Vipa, a ja sam na MTS. Tako ima je sa svim telefonima (na srecu :D)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa trebali bi svi da budu sim free :D Ako imas tu ponudu nov 350e, uzimaj xD
A sto se tice baterije, imas 6 sati SoT kako god ga koristio. Ako ne koristis fb i ostale gluposti kao ja, slobodno racunaj vise.

Sent from my Havaji P9

Jeste, sim free. Moj je iz VIPa i radi na drugoj mreži, proverio sam.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Super onda, ali opet covek bi trebao da mi proveri za svaki slucaj :D a nema nijednu karticu osim vipa kod kuce. Opusteno, koliko si ti dao za tvoj?

Toliko, 350e, star 1 dan :D
5x otisao za 200e :D
Sent from my Havaji P9

Pa znaci isti fazon, 3 god ili 2 garancija?

3 godine je i 3 meseca gold garancije preko hicare ako ga razbijes..
Evo ti baterija ako se plasis :D
Screenshot_20170225-213817.png

Sent from my Havaji P9

Znaci isto sve kao sto cu ja verovatno, ma ne plasi me nista posle nexusa oko baterije, na g2 stara 2 i po god je bolja nego na nexusu od 10 meseci

Pa da tako nekako, i ja sam sa g2 presao na 5x, nisam imao problema sa baterijom na g2.

Sent from my Havaji P9

Jok, dobijes samo foliju na staklu koja je vec stavljena.. Iskreno sa ovim dizajnom mi je zao da ga stavim u bilo sta sto ce ga sakriti..

Sent from my Havaji P9

Ja obicno drzim tako 2-3 meseca, bude mi zao, i onda posle toga skidam i folije i sve

Jok, dobijes samo foliju na staklu koja je vec stavljena.. Iskreno sa ovim dizajnom mi je zao da ga stavim u bilo sta sto ce ga sakriti..

Sent from my Havaji P9

Slažem se sa tobom, stvarno je šteta "sakriti ga" ali meni kliza ko sapun kada ga jednom rukom koristim. Neki dan mi stigla ova super brza karbon fiber obloga, direkt iz Kine sa poštarinom =300din cirka :d jedino što je malo deblja od klasične silikonske.

Jel ovo Spigen ? Samo on dolazi u obzir od onih sto sam video kod zutaca. Narucicu ga na plati verovatno :D
Poceo sam da grejem dlanove kad su mi hladne ruke, jer pocne da leti po sobi telefon xD
Sent from my Havaji P9

Poslednja izmena:
Jel ovo Spigen ? Samo on dolazi u obzir od onih sto sam video kod zutaca. Narucicu ga na plati verovatno :D
Poceo sam da grejem dlanove kad su mi hladne ruke, jer pocne da leti po sobi telefon xD
Sent from my Havaji P9

Nije Spigen. Nisam nasao Spigen kod žutih za P9. :d

Ima, poslacu ti na pp ako hoces :D
Novi build b378 sjajno radi, dosta bolje nego pre ali ono sto mi bas smeta na ovom buildu je to sto mi stalno izbacuje tapatalk iz kesa. Sve ostalo kesira, cak i fejs koji nije izbacio do sada, ali tapa mi se svaki put refresuje ne znam zbog cega..
Edit: Refresuje tapa samo kada kliknem na ikonicu da ga ponovo otvorim, kada ga pokrecem iz recents ostane kesiran normalno..
Sent from my Havaji P9

Poslednja izmena:
Ima, poslacu ti na pp ako hoces :D
Novi build b378 sjajno radi, dosta bolje nego pre ali ono sto mi bas smeta na ovom buildu je to sto mi stalno izbacuje tapatalk iz kesa. Sve ostalo kesira, cak i fejs koji nije izbacio do sada, ali tapa mi se svaki put refresuje ne znam zbog cega..
Edit: Refresuje tapa samo kada kliknem na ikonicu da ga ponovo otvorim, kada ga pokrecem iz recents ostane kesiran normalno..
Sent from my Havaji P9

Šalji... :d Ne znam za Tapa, prestao sam da ga koristim. Dobro radi na b378, jedino me vajber nervira jer mi i dalje stižu poruke iako sam utišao grupu. Pa čim nagruva 30+ poruka krenu opet sa notifikacijama. :smash:

Meni sutra stize , ne ocekujem previse poboljsanja u odnosu na 5x, ali eto bar je lepsi telefon 10x i imace bolju bateriju i zvuk.

U kom smislu ne ocekujes?
Sve je bolje od 5x jedino kamera nije.. Videces i sam sutra da ti ne pricam ja :D Bas tesko 5x moze da se poredi sa p9, osim u kameri tu je bolji naravno..

Sent from my Havaji P9

Nazad
Vrh Dno