Šta je novo?

LG G6

Nisam rasista, ali mogli su bar da plate nekog amera da izrecituje ovaj tekst :D

@Danilo uvozimo i beli luk iz Kine xD

Koji smor od prezentacije .. a vidim nda je do 13h izgleda :/

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako ovo stvarno moze jednom rukom da se koristi i ako su normalne dimenzije, bice dobra stvar..
5.7" in 5.3" body, ovo zvuci dobro..

Prezentacija gde opravdavaju aspect ratio od 18:9 .. sve otišlo u aut

Ako mu ne bude crkavala ploca bice ovo ok tel.
A prezentacija zanimljiva kao da su na parastosu, boze ti sacuvaj.

Poslednja izmena:
Gledam i ne verujem kakva "prezentacija " Ladno sad doveli ovog prica o Temple Run-u... Telefon su jedva pokazali

Sent from OnePlus 3T

148.9 x 71.9 x 7.9 mm ( morala je veća baterija )
Stb 78%

Dual 13 MP (f/1.8, OIS, 3-axis) + 13 MP (f/2.4), laser autofocus, LED flash
Features
Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama
Video2160p@30fps, 1080p@30fps, HDR, stereo sound rec.

Ponovo bez 1080 60fps ?
http://m.gsmarena.com/lg_g6-8466.php

Klasika, to i manual video mod ostavljaju za V30.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Samo neka bude normalna cena za 6,7 meseci, necu imati problem da pazarim ovaj fon. Ako odu u nebesa sa cenom onda ce biti tezak promasaj.

Ram metal, leđa staklo ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Dabog jednom napravili kompletan telefon, ne znam šta drugo da kažem!!

Zanimljivo da na gsmareni piše gg3 :) što je super vest jer je gg5 kanta

Inače prezentaciju sam prestao da gledam kada su doveli onog wannabe gej režisera

Poslednja izmena:
Mislim da su spomenuli opticki zum. Ovaj iz qualcomm-a je pokazivao da moze da se zumira video prebacivanjem sa wide na normalnu kameru.. To nije lose.
Bolje i staklo pozadi nego onaj lazni metal ko prosle godine..

glavni akcenat na ekranu i kameri

a koji je to kompletan telefon inace?
Za početak onaj koji ima normalnu autonomiju. Izbacuju mid range telefon sa 4000+ mah, a vamo me vredjaju u zdrav razum sa "flagshipom"

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Staklo jeftino za proizvodnju, šljašti i ljude vole to ******...
Samsung je to progurao, sreća pa G6 nema edge ekran [emoji2]

C5lt5XbXQAEB0Or.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zavrsice posao i ovih 3300mAh. Kome treba da bulji 7 sati dnevno u telefon taj nije normalan.

Pa da :D

Ova ćurka reče GG5 leđa ...

Ovaj crni stvarno lepo izgleda !

Poslednja izmena:
Pa da nda 1h posle eventa :) dobra fora.
OK telefon ali opet fail u najjavi..

Edit:
Crni izgleda odlično :)

Poslednja izmena:
Hi fi dac samo u Koreji[emoji23]
Bežično punjenje samo u USA [emoji23]

Šta je sledeće ? Ip68 samo u EU ? LG nikada neće naučiti..

Hejtuješ od prve sekunde prezentacije :D

Body: Aluminum frame, Gorilla Glass 3 front, GG5 back; chamfered LCD for impact resistance; IP68 certified for water and dust resistance.
Display: 5.7" IPS LCD, 2,880x1440px resolution, 18:9 (2:1) aspect ratio, 565ppi; HDR 10 and Dolby Vision compliant; 500nits maximum brightness, boost to 600nits in direct sunlight
Rear camera: 13MP f/1.8 primary camera with 125° field of view, OIS. Additional 13MP f/2.4 wide-angle camera with 71° FOV, no OIS. 1.12μm pixel size on both. 2160p/30fps video recording on both
Front camera: 5MP, 100° FOV; 1080p/30fps video recording
OS: Android 7.0 Nougat; 'Full-screen UX' designed for the 2:1 ratio
Chipset: Qualcomm Snapdragon 821; quad-core CPU ([email protected] + [email protected]), Adreno 530 GPU
Memory: 4GB of RAM; 32GB/64GB storage (region dependent); microSD slot for cards up to 2TB (practically up to 256GB)
Battery: 3,300mAh Li-Po (sealed); QuickCharge 3.0 fast charging; WPC&PMA wireless charging (US version only)
Connectivity: Single-SIM, Dual-SIM avalaible in certain markets (mostly Asia); LTE-A, 3-Band carrier aggregation, Cat.12/13 (600/150Mbps); USB Type-C; Wi-Fi a/b/g/n/ac; GPS; Bluetooth 4.2; FM Radio (outside South Korea, US and Canada)
Misc: Fingerprint reader; Hi-Fi Quad DAC (excluding US/EU/SA/MEA versions - effectively South Korea only); 2 mics, single speaker on the bottom; 3.5mm jack

http://www.gsmarena.com/lg_g6_hands_on-review-1575.php

Poslednja izmena:
Sad mi na ovim snimcima uzivo izgleda mnogo lepse nego na fotkama. Crni najlepsi. Svidja mi se to sto kamera(e) nazad nije ispupcena i ne strci, na crnom je gotovo stealth i steta je sto onda nisu bar malo lepse dizajnirali ledja. Odnos velikog ekrana i malog kucista odlican. Cekam da vidim kako ce se baterija pokazati, jer sam ipak uvek bio pre pre za izmenjivu bateriju umesto fensi metalnog kucista, stakla i sl.

Moram kada su pilićari kao Htc. Takvim firmama želim samo propast :)

Jedina dobra stvar na ovom mobu je gg3 napred a gg5 pozad i wide kamera.. Sve ostalo prosek zajedno sa displejom koji je opet plav..

Misc: Fingerprint reader; Hi-Fi Quad DAC (excluding US/EU/SA/MEA versions - effectively South Korea only); 2 mics, single speaker on the bottom

Čeka se ipak p10 :)

Poslednja izmena:

Evo i ovde lep lep - šta radi marketing i "burek" staklo od ljudi :D
Šta je onda ono na htc 10 i ajfonu ako je staklo vrh ...

Moram kada su pilićari kao Htc. Takvim firmama želim samo propast :)

Jedina dobra stvar na ovom mobu je gg3 napred a gg5 pozad i wide kamera.. Sve ostalo prosek zajedno sa displejom koji je opet plav..

Misc: Fingerprint reader; Hi-Fi Quad DAC (excluding US/EU/SA/MEA versions - effectively South Korea only); 2 mics, single speaker on the bottom

Čeka se ipak p10 :)

Za takve komentare u ajfon temi ideš pod mač bato ! :D

hq720.jpg

Ovaj telefon je trebalo da predstave prošle godine umesto g5 i opet bi s7/s7e bio bolja kupovina. Meni iskreno kompletniji v20

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Vrh Dno