Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Možda ove - New FXT90 Fashion earphone HD HIFI music Earplugs Wear comfort Miniature dual speaker HA-FXT90 MP3 MP4 player headsets
http://s.aliexpress.com/NJbIVz6n
(from AliExpress Android)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Uzeo sam i ja te Meizu E51, al' je zvuk poprilično mlak i muljav. Nisam baš siguran da vrede 30ak$. :)
Nije do slušalica, slab je dosta 6P:
Mada, vi to slusate preko Nexusa/Pixela za koje se zna da nisu bas najbolji na polju zvuka + BT (gubitak kvaliteta).. cini mi se da jedino apple i sony nude ''lossless'' kvalitet zvuka preko BT, ostali do 320kbps:

Imam odavno EP-51, probao sam ih mnogo telefona, 6P u odnosu na S7E kao nebo i zemlja, teško je i pojačati do kraja na S7E. Na HTC 10 je bila bolest sa ovim slušalicama, ispod može da ide S7E posle HTC 10, ne znam šta je samsung radio, ali je odličan zvuk na S7E, na 6P je tuga, ima 6P dva zvučnika, totalno neujednačen kvalitet između ove dve stvari, da kvalitet zvučnika prati i ove na slušalicama, gde bi bio kraj 6P...

Probao PureNexus & DirtyUnicorns i vratio na stock ...

OK je sve to, ali ništa ne radi bolje od stock-a, a i baterija nije bolja (ako nije i gora).

Ko hoće one pixel opcije može i na stock-u da ubaci vrlo lako...

Eventualno ko hoće malo da čačka najbolja kombinacija je stock + twrp + root + elementalX kernel [emoji106]

Poslednja izmena:
To je pričam godinama stock je najbolji ali mnogo smara :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

što je stock bolji od ova 2 roma iz Danilovog posta?
sad ispade da je bolje kad nema opcije
+ meni tapatalk secka na stocku, voleo bih da vidim onaj gpu rendering grafik kod nekoga ko tvrdi da kod njega ne secka :)

Danilo ima posebnu verziju tapatalka :D

Svirate vi bzvz, Tapatalk radi podjednako loše/dobro i na ona dva roma i na stock-u.

Ko je mazohista neka instalira kernel pa neka podigne na 2000 MHz kako bi mu letela jedna aplikacija [emoji3]

Uzeh LG HBS 500 crne i rade na 6p. tj, rade sve komande koje slusalice podrzavaju. Zvuk je OK, ponekad se cuje pucketanje kada u stvari telefon ne emituje nista. Znam da nisu neka klasa.

Moram da proverim da li na HD50 rade komande, zvuk na HD50 mi je skroz ok, vrlo sam zadovoljan (koristim ih uz Xonar DX doduše). @sysninja Čini mi se da ti imaš oba modela, ako sam dobro zapamtio. Kako ocenjuješ HD50 ako ti je E51 mlak i muljav?
Mnogo su slabije u bassu i srednjim EP. Doduše, drugačiji tip slušalica...

A inače, ne slušam samo na Pixelu već nekad i na MacBook Pro na poslu kada me mrzi da vucaram kabl po kancelariji. :)

I ja sam pre par dana otisao sa stocka na PN i mogu vam reci da ima razlike u korist PN, ima par zanimljivih i korisnih opcija. A baterija mi je ista kao sto je i bila. Nisam uspeo ni sa dekalibracijom da poboljšam dropove...

Koje su to korisne opcije ?

Svirate vi bzvz, Tapatalk radi podjednako loše/dobro i na ona dva roma i na stock-u.

Ko je mazohista neka instalira kernel pa neka podigne na 2000 MHz kako bi mu letela jedna aplikacija [emoji3]

nije do kernela, menjao sam ih ja na stocku, secka dosta opet... na DU mnogo lepše radi tt

što se opcije tiče kako za koga, meni je zanimljiv partial screenshot, navikao sam na zamenjene volume dugmiće u landscape modu (tj zavisno od orijentacije), puna podrška za substratum, lock screen flashlight, procenat baterije (za koji ne moraš da čkiljiš), notifikacija za flashlight (dešavalo mi se da zaboravim da radi i stavim telefon na krevet ili sto i ne provalim da i dalje sija), resize navigation bara, screen recorder možda... mada sve ovo manje više, najviše me na stocku nervira kilavi tapatalk koji možda i najviše koristim

Evo u toku skrolovanja ...

Screenshot_20170224-020343.png
4cc2118b81ace8d1944aee56e123d7b5.jpg

Preterivanje ...

Poslednja izmena:
Odlično [emoji106]
Kod mene nije bilo ni blizu tako, ni kod jadnog [emoji490] [emoji23]

Proverio sam, na HD50 rade i komande i mikrofon. Mislim da ću rizikovati sa EP-31, samo da nađem negde pouzdanog prodavca koji ih ima na stanju. Nisam nešto za te bluetooth varijante.

Pa tesko da postoje bolje BT u tom cenovnom rangu (do 30$), zato se i preporucuju Meizu. Treba dosta para za neke bas kvalitetne BT sluske..

Mada, vi to slusate preko Nexusa/Pixela za koje se zna da nisu bas najbolji na polju zvuka + BT (gubitak kvaliteta).. cini mi se da jedino apple i sony nude ''lossless'' kvalitet zvuka preko BT, ostali do 320kbps: http://www.sony.net/Products/LDAC/img/02E.jpg

Ko moze da istolerise zice onda su ''obicne'' slusalice bolja kupovina, ko bas hoce BT onda mora da potrosi nekoliko puta vise para da bi dobio kvalitet zvuka priblizan klasicnim in ear.
Ja koristim stare dobre Jabra Halo BT sto godina sa svim i svacim i laptop i telefon i sve sto ima bt, dobar zvuk, prezadovoljan, ima i kabl da sluze kao obicne.
Sjecam se da sam ih skupo platio nekad, sumnjam da ima boljih i danas do 30ak €.

Edit:

Bubice sam zamrzio (in ear), zabole me usi od njih, zamrzio sam i one 'tenkovske' pretople, najvise koristim bas ove bt on ear. Nekako mi najudobnije, najmanje vrucina.

Sent from my G

Poslednja izmena:
Jel se ja tripujem ili sa novim update Google kamere bolje fokusira na nekih 15-20cm?

Od korisnih opcija prikazivanje baterije Bluetooth slusalicama. I naravno sve one ostale sitnice oko status bara, lockscreena itd...

Dobio sam ja sinoc nesto posle ponoci.

Nema swipe fingera? Strašno

Upisao sam se svojevremeno na beta,kasnije ubacio root i twrp.Jutros mi stigla beta i ja probao da je flesnem.Upao sam u bootloop.Ko ima slicnu situaciju vodite racuna.Ssad ne znam sta cu.

Upisao sam se svojevremeno na beta,kasnije ubacio root i twrp.Jutros mi stigla beta i ja probao da je flesnem.Upao sam u bootloop.Ko ima slicnu situaciju vodite racuna.Ssad ne znam sta cu.
Pa to je bilo za ocekivati. Udji u twrp i obrisi dalvik i kes, mislim sa ce ti pokrenuti sistem. Samo sacekaj malo duze se pali. I onda update uz pomoc flashfire-a.

Ово је послао 6п!

pa ostani u bootu i probaj preko nexus toolkita.

ja sam odradio unroot, instalirao i vratio twrp i root.

sve je ok, ali ne vidim nesto novo.

Jel nam ovo poslednji update za 6p koliko čitam?

Sent from my Nexus 6P

Nazad
Vrh Dno