Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Što ?
Bar Nexus nema bloat-a [emoji2]

Meni ovo idealno, sve koristim osim hangouts-a - njega disable i to je to...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Inace onaj Google on tap nestaje dolaskom asistenta, a bila je izuzetno korisna opcija selektovanje teksta sa screenshota, da li postoji neka app koja to radi?

Koji bedak! Google on tap je stvarno korisna opcija, pogotovo, što kažeš, za selektovanje teksta [emoji20]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Čekajte bre, zar bivši now on tap nije screen search ?

9c9d966c9574010831acce39cf7f9b89.jpg

kad god pokusam da udjem na google pay dobijem ovaj error zna li neko sta moze da bude problem?

Android/Google Pay ili Wallet ?

Nego i dalje nema ništa za 6p - https://developer.android.com/preview/download-712.html
Baterija lošija na 7.1.2 - 5h sot-a na wifi, pre je bilo 6h ili više ...
Kasni mesec dana 7.1.2, dođe OTA bez nekih opcija, mesečnu zakrpu vrate sa februara na januar, zip-a nema, baterija lošija!
Šta li mute samo sa 6P nije mi jasno :)

Poslednja izmena:
Poceli da mute ima godinu. Sjecam se ranije svima update isti dan. [emoji106]

Sent from my G

Znači zaebali vas za gestures definitivno..

Ma nema teorije da to urade - nisu tolike jajare, pogotovo što je 6P dosta skuplji od 5X ...
Ja se nadam da će uz sledeći update stići martovska zakrpa/fingerprint gestures, google asistent i eventualno pixel launcher .

Samo nam to fali, malo je gboardova, hangoutsa, gomile play servisa i ostalih gluposti. Na kraju ću izgleda i ovde morati da se zamlaćujem sa custom romovima uz pico servise.

Ma sve ok, nek' koristi ko šta želi, ali da ne dolazi sve preinstalirano, ili da bar može da se makne sa telefona.

Dobro je sve dok ne dolaze kineski marketi i njihove zayebancije.

Na nexusu barem odes na disable, prisutna je u /system fizicki ali nije integrisana u system.

Sent from my G

Ali po meni slabo koja google app da je bloat. Uglavnom vecinu svakako i instaliram.

Bloat su samsung, kineski i ostali marketi, nekakvi optimizatori i dosta jos toga cega uopste nema na Playu, i telefoni gdje je cijeli /system ubloatovan kao i sami 'koncept' rada telefona.

Nema bloata na nexusu sekunde, ja ne znam sta vam je. [emoji15]
Jeste propali k'o nanin kauc ***. [emoji23]

Edit: Definicija bloata /systema nije 3 google aplikacije preinstalirane sa Google Playa, koje se lako disableuju bez ikakvih rootovanja i sl.
Sent from my G

Poslednja izmena:
+1, manje više sve google app koristim..

Danas se vratio sa bete na purenexus i nije radila opcija lift to check.
Vratim se na stock i ono ok, pa nazad na pn, ne radi.
Sad nece ni na stock.

Da li imao neko slican problem?

verovatno jeste, al' čisto da pitam... jel' ti uključen screen lock?

[Update: Starts today] Google Assistant is coming to all Android 6.0 and above devices

Na kraju mi ambient display radi samo na 7.1.2

Kako će stići Google assistant, preko stora ili kao zakrpa?

Totalno nejasno i neozbiljno gurnuti spijunsku apk u 100 miliona uredjaja a ista radi samo na engleskom.

Ne prdi, nije bilo dobro kad su imali samo pixeli, nije dobro kad imaju svi. [emoji14]
I nije samo na eng..

Ok google nije po defaultu uključen kad je ugašen ekran koliko znam, a i potrebno je 'istrenirati' glas, tj da se kaže ok google 3 puta da bi naučio glas.

Druga stvar, ne treba njima nikakva aplikacija da bi te špijunirali, budi siguran u to. :)

Da ali ajde mu napisi " ispricaj mi vic " .. Google hipsteri ,kao da cela planeta prica eng i germanski jezik.

A da konstantno spijuniraju to je jasno kao dan ,pa kada google servisi mogu da drljaju i rade po mobu sta im je volja ,sve je jasno. Plus verujem da su google i pentagon na prst u #### :)

Nije to samo google, pogledaj malo snowden priču, we're all being watched :)

Elem, ima čini mi se 3-4 jezika na kojima radi sad, vremenom će se to verovatno povećavati..Možda jedan dan dobijemo i srpski :)

Jedno pitanje za one koji su presli sa 5X - kako ste se navikli na velicinu? :D

Lako [emoji2]
Mada bih menjao ove stereo zvučnike za minimalne ivice uvek ...

Vrh Dno