Šta je novo?

Huawei Nexus 6P

Što znači da ste vi iz Z2 klana isti kao on :D
Čuo sam da Ivan prodaje Sexus :D

Sto banovase Batacinu ? :d
Taman sam hteo da mu preporucim gov profil xD

Poslao Havaji P9

Folirant :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Gde bre ode [emoji490] , a taman bio na putu da utegne kernel kao praćku [emoji1]

Omiljeni spamer [emoji1]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.10 (Build 865)

Sledeći nick

Bootloop [emoji23][emoji23]
Kvota 1.05

iP7

Zašto li je sada popio ban ? Koliko znam ovde ima par članova sa 6,7 akauntom i nikome ništa

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Ja mislim da je to kod admina već prešlo u nešto tipa: "hm... Koga bi mogli danas banovati? Nema nikog ko je zgrešio? Ništa, udri po bataku, on je već navikao" :D

Sent from "Alcatel OT Easy db"

Ti ostali ćute i ne pričaju ko su bili ranije... Kolega Batak se šepuri kao fazan i privlači pažnju... Svi ga oslovljavaju batak i onda admin koji ga ne miriše samo lupi bananu... Moje neko rezonovanje... [emoji4]

Кад ће 7.1.2? :d
Још сам на 7.0, и не бих да апдејтујем на 7.1.1 и онда за који дан да ми изађе 7.1.2, па да опет све намештам :D

Zvaničan ili beta?

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Пријавићу се на бету ако треба :D
Хоће ли ускоро за "бету"?

Beta za 6p (niko to ne zna), a zvanični su rekli da će biti za par meseci, kada je izašla beta za ostale uredjaje. Znači negde u Aprilu.

Sent from my Bullhead using Tapatalk

Poslednja izmena:
Иди бегај, онда ја чим ухватим времена стављам 7.1.1.
Хвала колега. :)

Jel moze nekako da se kalibrise baterija na 6p? Desava mi se vrlo cesto da mi skida po 2 ili 3% sve ukupno baterija nije kraca ili primetno oslabljena nego kad je bila nova, telefon je star 5-6 meseci.

Isprazni do nule, dopuni malo, pa opet, i onda pusti do 100%. Trebalo bi da reši problem. Kad dodje do nule, probaj da ga upališ par puta

Mislim da ovo na kraju nije baš dobra preporuka jer se litijumske baterije ne bi trebalo "forsirano" prazniti. tj kad se sam ugasi ne pokušavati da se ponovo upali.

Znam, ali tražio je rekalibraciju. Nisam imao skoro takav problem, poslednji s6, na kom sam primenio "datu" tehniku, i koji je posle nje davao bolje rezultate (tj. tačnije procente)

Možda je moje pitanje više vezano za Android nego za 6p :kako da promijenim format datuma da bude dd/mm/yyyy umjesto mm/dd/yyyy a da zadržim engleski jezik. U pitanju je 7.1.1 stock

Postavio sam pitanje u temi za bubice, ali niko ne odgovara. U međuvremenu sam čitao da je 6p dosta nezgodan za korišćenje sa slušalicama, na mnogim ne rade komande i sl. Tako da, ako može preporuka za neke proverene bubice na kojima radi mikrofon i kontrole za do nekih 25€ recimo.

Preporuka za meizu e51, mada su one bluetooth. rade komande.

Uzeo sam i ja te Meizu E51, al' je zvuk poprilično mlak i muljav. Nisam baš siguran da vrede 30ak$. :)

Ne znam kakve su ostale Blutut u tom nekom cenovnom rangu? Slažem se da je mlako, ali služi svrsi :)

Moram da proverim da li na HD50 rade komande, zvuk na HD50 mi je skroz ok, vrlo sam zadovoljan (koristim ih uz Xonar DX doduše). @sysninja Čini mi se da ti imaš oba modela, ako sam dobro zapamtio. Kako ocenjuješ HD50 ako ti je E51 mlak i muljav?

Pa tesko da postoje bolje BT u tom cenovnom rangu (do 30$), zato se i preporucuju Meizu. Treba dosta para za neke bas kvalitetne BT sluske..

Mada, vi to slusate preko Nexusa/Pixela za koje se zna da nisu bas najbolji na polju zvuka + BT (gubitak kvaliteta).. cini mi se da jedino apple i sony nude ''lossless'' kvalitet zvuka preko BT, ostali do 320kbps: http://www.sony.net/Products/LDAC/img/02E.jpg

Ko moze da istolerise zice onda su ''obicne'' slusalice bolja kupovina, ko bas hoce BT onda mora da potrosi nekoliko puta vise para da bi dobio kvalitet zvuka priblizan klasicnim in ear.

Poslednja izmena:
Vrh Dno