Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Šta ima da se testira. U čemu to može biti razlika osim u onih par systemskih aplikacija koje i ne rade u Srbiji. Mene samo interesuje koji je datum zakrpe. Evo prođe februar i nema apdejta

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Instalirao upravo. Nista spec realno... Izuzetno me iritira sto se ne može više direktno ići na reply iz notifikacija, već mora dodarni svajp na dole[emoji53]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jel imate android pay aplikaciju vi koji ste na SEE?
I koji sve CSC kodovi se nalaze u SEE Nugat?

Šta ima da se testira. U čemu to može biti razlika osim u onih par systemskih aplikacija koje i ne rade u Srbiji. Mene samo interesuje koji je datum zakrpe. Evo prođe februar i nema apdejta

1 feb. 2017

Ja sam za BTU dobio Android Pay kao jednu od preinstaliranih aplikacija. Čudo, izgleda da smo stvarno englezi :D
Hvala za SS!

Evo ja knjigovođi jutros instalirao - on ja sa Vip-a

S7 EDGE

Što na sammobilu od naših operater ima samo vip

Meni nista ne nalazi :(
aaab22b8954856f7c25a22307770c420.jpg

Nisam u tom kontextu pominjao vip tj. nije vezano za nougat nego inače Telenora i Telekoma nema uopšte na sammobilu a bili su ranije MSR i TSR.

Instalirao upravo. Nista spec realno... Izuzetno me iritira sto se ne može više direktno ići na reply iz notifikacija, već mora dodarni svajp na dole[emoji53]

Stigao nugat ? [emoji3]
Posle toliko priče da te ne zanima, ti ga prvi instalirao.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Batali se batakovanja, duže ćeš živeti [emoji6]

Da li postoji normalno staklo od ivice do ivice za obican s7? Ili su sva onako kraca msm dosta kraca sigurno 4,5mm sa strane zato sto je displej malo zaobljen na krajevima?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gde se bre ljudi na nougat-u nalazi ono da smanjim brojčanik? Ubi se trazeci, gde je majku mu?

Nasao, pardon.

Dobro su se setili da izbace...a sada jos 12 meseci za 7.01.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Da li postoji normalno staklo od ivice do ivice za obican s7? Ili su sva onako kraca msm dosta kraca sigurno 4,5mm sa strane zato sto je displej malo zaobljen na krajevima?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Postoji, video sam i na ebay čini mi se, a ima i po onim našim radnjama za 1000-1200din. Mada zeznuto je zbog futrole, lako ga podigne..

Sent from my S7 using Tapatalk

Prvo 7.1.1, pa tek onda 7.1.2 ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa to je onda zadnja verzija - mada čisto sumnjam da će se pojaviti ikad na s7 edge

S7 EDGE

Nazad
Vrh Dno